8.12.16

ΦΩΤΟ - ΠΥΛΟΣ: ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ !

Το έναυσμα για την εκκίνηση της πιο εορταστικής περιόδου του χρόνου έδωσε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτριος Καφαντάρης, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην έδρα του Δήμου, την Πύλο.

Μέσα σε γιορτινή διάθεση άναψαν το απόγευμα της Πέμπτης το Χριστουγεννιάτικο δέντρο οι κάτοικοι του Δήμου Πύλου-Νέστορος, στην έδρα του Δήμου, την Πύλο. 
Ο καιρός συμμάχησε κι έτσι όλα τα παιδιά της περιοχής, συνοδευόμενα από τις οικογένειές τους, συναντήθηκαν στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, για να συμμετέχουν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Πύλου-Νέστορος. Τη γιορτή πλαισίωσε η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα Πύλου-Νέστορος, της οποίας τα μέλη ετοίμασαν ένα γιορτινό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα για τους κατοίκους της περιοχής. Μεταδίδοντας τα μηνύματα της ελπίδας και της χαράς, πολίτες όλων των ηλικιών υποσχέθηκαν με τη σειρά τους αγάπη και αλληλεγγύη.

Στέλνοντας μήνυμα ελπίδας ο κ. Καφαντάρης σημείωσε στο λόγο του: «Θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς, μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο, στον κάθε συμπολίτη μας και απόδημο Έλληνα προσωπική ευτυχία, υγεία, αγάπη και προκοπή, με στόχο μια καλύτερη ζωή στον τόπο μας. Ο Δήμος μας σιγά-σιγά αλλάζει προς το καλύτερο, καθώς πλέον δημιουργούνται νέες προοπτικές για μας και τα παιδιά μας.
 Ως Δημοτική Αρχή, εντείνουμε τις προσπάθειές μας, οραματιζόμενοι ένα καλύτερο αύριο και μια άνετη, χωρίς προβλήματα, καθημερινότητα. 
Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς κρίνεται αναγκαία η ενότητα όλων μας και η αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο. 
Έτσι θα προχωρήσουμε και θα πετύχουμε. 
Τις γιορτινές μέρες πάντα είναι πιο έντονο το συναίσθημα αυτό, αλλά θα πρέπει να είναι το ίδιο έντονο κάθε στιγμή». 
Έπειτα κάλεσε τα παιδιά, για να δώσουν όλοι μαζί το έναυσμα να φωταγωγηθεί το δέντρο, υπό τις μελωδίες της ορχήστρας.


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου