7.12.16

Μοντέλο έτοιμο να τηρήσει την υπόσχεσή του: Στοματικό σeξ για κάθε «όχι» στο ιταλικό δημοψήφισμα!

 «Κάποιος με ρώτησε σε τι βαθμό θα εκπληρώσω την υπόσχεση μου. Μέχρι τέλος», έγραψε η ίδια στο λογαριασμό της στο Instagram.
Μια Ιταλίδα που δηλώνει ως επάγγελμα «μοντέλο γκλάμουρ» και η οποία είχε υποσχεθεί ότι θα προσφέρει «στοματικό σεξ» για κάθε ψηφοφόρο που θα έριχνε «όχι» στην κάλπη του συνταγματικού δημοψηφίσματος του Ματέο Ρέντσι την Κυριακή 4 Δεκέμβρη, προς έκπληξη πολλών, ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της περιοδείας της σε ολόκληρη τη χώρα, στην οποία δηλώνει ότι θα εκπληρώσει την υπόσχεσή της.
Λέγοντάς στους οπαδούς της, «είμαι γυναίκα του λόγου μου», η Πάολα Σαουλίνο ανακοίνωσε μέσω των social media τις ημερομηνίες και τις πόλεις που θα επισκεφθεί τον Ιανουάριο, για να συναντηθεί και να «επιβραβεύσει» όλους εκείνους που ψήφισαν «όχι» στο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής.
montelo3
Η Σαουλίνο εργάζεται στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, αλλά δηλώνει ότι θα επισκεφθεί την Ιταλία για μια και μοναδική περιοδεία σε 10 πόλεις. «Κάποιος με ρώτησε σε τι βαθμό θα εκπληρώσω την υπόσχεση μου. Μέχρι τέλος», έγραψε η ίδια στο λογαριασμό της στο Instagram.
montelo2
Σχολιαστές εξέφρασαν απόψεις που ποικίλουν από ενθουσιασμό μέχρι απέχθεια για προσβολή του γυναικείου φύλου, ενώ άλλοι εξέφρασαν παράπονα ότι η δική τους πόλης σε συμπεριλήφθηκε στην τουρνέ.
«Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου» λέμε εμείς…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου