17.12.16

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Με κρύο καιρό, συννεφιά, βροχές στα νότια και κεντρικά και λίγα χιονάκια στην βόρεια χώρα, φαίνεται να κυλάει ο καιρός την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων,΄συμφωνα με το greek-weather.org, ενώ προς την Πρωτοχρονιά, αναμένεται σοβαρή ψυχρή εισβολή με ακραία καιρικά φαινόμενα και πιθανές χιονοπτώσεις ακόμα και σε μηδενικά υψόμετρα σε βόρεια και κεντρική χώρα.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

20-22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

Ισχυρή κακοκαιρία με χιόνια σε όλη σχεδόν την βόρεια Ελλάδα ακόμα και σε μηδενικά υψόμετρα, ενώ από την Θεσσαλία και κάτω θα επικρατήσουν ισχυρές και επικίνδυνες καταιγίδες στην δυτική, νότια, κεντρική και ανατολική Ελλάδα. Υποψηφιότητα για αξιόλογες χιονοπτώσεις δίνει και η Θεσσαλονίκη. Τα χιονοδρομικά κέντρα θα είναι γεμάτα 100% από χιόνια για όσους έχετε προγραμματίσει εκδρομή σε αυτά για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

23-25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

Κρύο στην βόρεια Ελλάδα με λίγες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά και πιθανό χιονόνερο στα πεδινά και παραθαλάσσια ενώ βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί από την Θεσσαλία και νοτιότερα.

26-28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

Άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα με λίγες βροχές στην δυτική, βόρεια και κεντρική Ελλάδα.

29-30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

Αισθητή αλλά πρόσκαιρη άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα με καλοκαιρία και ηλιοφάνεια.

31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ:

Ψυχρή εισβολή με χαρακτηριστικά μετεωρολογικής βόμβας με χιόνια και ισχυρές καταιγίδες. Τα χιόνια θα επηρεάσουν ιδιαίτερα χαμηλά ίσως και μηδενικά υψόμετρα της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Ισχυρός παγετός σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της χώρας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου