8.12.16

Το "ευχαριστώ" του Σωκράτη Παπασταθόπουλου για τις ελληνικές σημαίες

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του αναφέρθηκε στην πρόκριση της Ντόρτμουντ, αλλά και στις ελληνικές σημαίες που υπήρχαν στο Μπερναμπέου. 

Η Ντόρτμουντ πραγματοποίησε μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλο της. Οι Γερμανοί βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, στο 53' έπειτα από τα δύο γκολ του Μπενζεμά.
Στη συνέχεια όμως, τα γκολ των Ομπαμεγιάνγκ και Ρόις διαμόρφωσαν το τελικό 2-2 που έδωσαν στην Ντόρτμουντ την κορυφή στον όμιλο.
Για μία ακόμα φορά ένας από τους παίκτες που διακρίθηκαν ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αμυντικός της Ντόρτμουντ με ένα μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του αναφέρθηκε στην πρόκριση της ομάδας του, αλλά και στις ελληνικές σημαίες που κυμάτιζαν σε αρκετά σημεία του γηπέδου.
Συγκεκριμένα, ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός έγραψε: "Πρόκριση με κορυφή στον όμιλο μας και ρεκόρ γκολ, 21, για την Borussia Dortmund στη φάση των ομίλων του UCL. Ευχαριστώ για τις ελληνικές σημαίες που κυμάτιζαν στην εξέδρα".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου