3.12.16

Νοσηλευτές: Πάνε στη δουλειά με το πλεχτό για να περάσει η ώρα...


Πολάκης για νοσηλευτές: Πάνε στη δουλειά με το πλεχτό για να περάσει η ώρα...

Με τους νοσηλευτές τα έβαλε αυτήν τη φορά ο Παύλος Πολάκης, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του τμήματος πυρηνικής ιατρικής στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας.

«Υπάρχουν και κέντρα υγείας ανά την Ελλάδα, εκεί όπου η κεντρική κατανομή είναι 6-8 νοσηλεύτριες, έχουμε 15, 18, 23 ή 25 και πάνε με το πλεχτό», είπε χαρακτηριστικά κατά την ομιλία του στα εγκαίνια.
Οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας προκάλεσαν την οργή του προέδρου της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας, Δημήτρη Σκουτέλη: «Οι συνάδελφοι της επαρχίας δίνουν τον εαυτό τους να κρατήσουν τα νοσοκομεία ανοιχτά. Ντρεπόμαστε που ένας αναπληρωτής υπουργός Υγείας έχει αυτήν την άποψη για τους νοσηλευτές», δήλωσε εξοργισμένος στο Star Channel.
Την ίδια ώρα, στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» η διοίκηση έριξε «απαγορευτικό» στους εργαζόμενους που ήθελαν να μιλήσουν για τα προβλήματα στον Παύλο Πολάκη.
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου επισημαίνει ότι η κατάσταση είναι τραγική λόγω ελλείψεων και ότι από τα 450 κρεβάτια λειτουργούν τα 230, ο Παύλος Πολάκης αρνήθηκε πάλι κατηγορηματικά να κάνει κάποιο σχόλιο σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά ότι «οι δημοσιογράφοι λέτε ψέματα».
«Σήμερα εγκαινιάσαμε το καινούργιο τμήμα με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Κάναμε μια αναλυτική ενημέρωση για το τι έχει γίνει αυτόν τον χρόνο στον χώρο της υγείας για να ισορροπήσει το σύστημα με στοιχεία και με αποδείξεις. Μπορείτε να πάρετε αυτές τις πληροφορίες και να τις ανακοινώσετε στο κανάλι σας», απάντηση ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας στην δημοσιογράφο του Star, συμβουλεύοντάς τη μάλιστα να «ελέγξει τα στοιχεία της» γιατί λέει ψέματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου