29.12.16

ΔΕΝ δόθηκαν τα χρήματα του ''έρανου γιά Μυρτώ''

Εξακολουθούν να παίζουν με τον πόνο και την δυστυχία ενός κακοποιημένου παιδιού:
ΔΕΝ δόθηκαν ακόμα τα χρήματα του ''έρανου γιά την Μυρτώ'', παρά την απόφαση της Ομοσπονδίας Βοστώνης
Ζητείται η ανάμιξη του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ
Η Οργάνωση είχε αποφασίσει (16 Νοεμβρίου 2016) να δοθεί το υπόλοιπο ποσό του έρανου στην (βάναυσα κακοποιημένη) Μυρτώ, η οποία έχει μεγάλες και πιεστικές ανάγκες στην Ελλάδα. Μετά ενάμιση μήνα, με διάφορα ''νομικίστικα κόλπα'' και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, τα χρήματα των Ομογενών στον έρανο, δεν έχουν ακόμα αποδοθεί στην δικαιούχο. Ο έρανος είχε γίνει τον Δεκέμβριο 2013.
Η με οποιαδήποτε αιτία, υπαρκτή ή μη, παρακράτηση των χρημάτων γιά ΤΡΙΑ χρόνια, χρήματα της Ομογένειας γιά ένα κακοποιημένο παιδί, δίνει αφορμή στους Ομογενείς, δωρητές και μη, να συμπεραίνουν ότι οι πράξεις της ημιδιαλυμένης Ομοσπονδίας Βοστώνης αγγίζουν τα όρια της ''κτηνωδίας'', εκτός τα υπόλοιπα.
Μάλιστα, αρκετοί Ομογενείς, αγανακτισμένοι από τον ΔΙΑΣΥΡΜΟ της Ομογένειας ΗΠΑ, από τους διαχρονικούς απατεωνίσκους της Ομοσπονδίας Βοστώνης με αφορμή την υπόθεση του έρανου γιά την Μυρτώ, δηλώνουν ότι θα λάβουν νομικά μέτρα.
Η Ομοσπονδία Βοστώνης, είχε αποφασίσει πριν δύο χρόνια ''να δοθούν τα χρήματα σε ίδρυμα του τοπικού μητροπολίτη αν πεθάνει η Μυρτώ ή αν δεν υπήρχαν ιατρικά- νοσηλευτικά έξοδα''. 'Αλλα έξοδα δεν υπήρξαν, επειδή καλύφθηκαν από το ελληνικό Δημόσιο. Και μέχρι να λάβουν πριν λίγους μήνες το αίτημα- προειδοποίηση δικηγορικής εταιρίας, οι της Ομοσπονδίας, ''έκαναν το κορόϊδο''.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου