1.12.16

Αυτό είναι το προφίλ του ανθρώπου που... κερατώνει

Αυτό είναι το προφίλ του ανθρώπου που... κερατώνειΑν βγαίνετε με κάποιον που ταιριάζει σε αυτό το επιστημονικό προφίλ, είναι απολύτως σίγουρο ότι θα σας απατήσει!

Το indy100 έκανε μια έρευνα συντάσσοντας πληροφορίες από εξωσυζυγικές υποθέσεις, δημιουργώντας ένα προφίλ του τέλειου απατεώνα.Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά:

Ηλικία: 39
Αυτή είναι προφανώς η «ηλικία κίνδυνος», όπου οι άνθρωποι αισθάνονται ιδιαίτερα ανασφαλείς και έχουν διπλάσιες πιθανότητες να απατήσουν, σε σύγκριση με άλλες ηλικίες.
Τείνει να συμβαίνει πριν το τέλος κάθε δεκαετίας, δηλαδή στα 19, 29, 49, 59, 69 ...!
Οι ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια διαπίστωσαν ότι οι ηλικίες των "9" ήταν οι πιο κοινές στα dating sites.
Ζώδιο: Αιγόκερως
Συνήθως όσοι απατούν τη σχέση τους έχουν τα γενέθλιά τους μεταξύ 22 Δεκεμβρίου και 20 Ιανουαρίου.
Το σάιτ γνωριμιών Illicit Encounters, για παντρεμένους ή δεσμευμένους, έδειξε ότι 15 εκ των χρηστών ήταν Αιγόκεροι.
Εργασία: Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες
Καλός μισθός και ευέλικτα ωράρια...
Άλλοι «κώδωνες κινδύνου»:
Η μέρα που τα ρολόγια πάνε μια ώρα πίσω. Το 79% των ερωτηθέντων σε έρευνα της Illicit Encounters δήλωσαν ότι είχαν περισσότερο χρόνο για να λείψουν από το σπίτι.
Αν έχετε μια νταντά. Το 48% των ανδρών δήλωσε ότι απατούν κάποιον από το κοντινό περιβάλλον και το 25 % συνάπτουν σχέση με το άτομο που φροντίζει τα παιδιά.
Αν είστε γυναίκα και η μαμά σας είχε απατήσει επίσης. Το Illicit Encounters διαπίστωσε ότι 71 γυναίκες που απατούσαν είχαν μητέρες που είχαν επίσης απατήσει τους συντρόφους τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου