3.12.16

ΒΙΝΤΕΟ-Γερμανίδες κατακλύζουν την Κένυα για σeξ με τους ιθαγενείς

Εδώ και δεκαετίες, τα παραθεριστικά κέντρα στην Κένυα δεν φημίζονται μονάχα για τις παραλίες τους και το έντονο φολκλόρ στοιχείο, αλλά και για έναν άλλο τουριστικά ελκυστικό παράγοντα που μπορεί να συνοψιστεί σε μία και μόνο λέξη: σεξ!

Πράγματι, λευκές, ώριμες ως επί το πλείστον και εύπορες, γυναίκες απ' όλη την Ευρώπη - κυρίως Γερμανίδες - καταφθάνουν μαζικά στα θέρετρα της αναπτυσσόμενης Κένυας με ένα και μοναδικό στόχο: να γευτούν το μυθικό καρπό, κοινώς να επιδοθούν σε έκλυτο σεξ με τους περίφημους «Moran» («πολεμιστές»), τους φημισμένους για τις σεξουαλικές τους ικανότητες ιθαγενείς εραστές των φυλών Μασάι και Σαμπούρου.

Σε αυτό το μύθο συνέβαλε τα μέγιστα το δημοφιλέστατο κατά τη δεκαετία του '90 αυτοβιογραφικό βιβλίο 320 σελίδων της Κορίν Χόφμαν με τίτλο που δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες: Η εξωτική ιστορία μου έρωτα και περιπέτειας με τους Μασάι.

Εκεί, η Χόφμαν εξιστορούσε πώς αποφάσισε να εγκαταλείψει τον άντρα της για χάρη ενός πολεμιστή στον οποίο χάρισε επίσης ένα παιδί.

Καθώς αποκαλύπτει το ακόλουθο βίντεο ρεπορτάζ, ο μύθος δεν είναι αβάσιμος: ορδές ώριμων Ευρωπαίων γυναικών σπεύδουν να ζήσουν το απόλυτο ερωτικό ειδύλλιο στην παραδεισένια γωνιά της αφρικανικής ηπείρου, στην Μομπάσα της Κένυας.

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου