28.12.16

Προϊστάμενος δημόσιας υπηρεσίας ζητούσε σeξ με... ανταλλάγματα από υπάλληλο

Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από την υπάλληλο

Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση υπέβαλε μια υπάλληλος σε δημόσια υπηρεσία της Ζακύνθου, σε βάρος του προϊσταμένου της υπηρεσίας.
 Σύμφωνα με την καταγγελία, ο προϊστάμενος παρενοχλούσε σεξουαλικά την υφισταμένη του για περίπου 3 χρόνια, τάζοντάς της ανταλλάγματα αν έκανε σεξ μαζί του.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ζακύνθου, πρόκειται για τη δεύτερη καταγγελία σε βάρος του ίδιου προϊσταμένου.
Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο προϊστάμενος την κάλεσε στο γραφείο του όπου, αφού αυτός κλείδωσε την πόρτα, της χίμηξε επιχειρώντας να τη φιλήσει στο στόμα, με εκείνη να αντιδράει φεύγοντας και φωνάζοντας.
Όπως είπε η καταγγέλλουσα, από την επόμενη ημέρα ξεκίνησε ο «Γολγοθάς» της και το ανελέητο κυνηγητό εναντίον της, με πειθαρχικές διώξεις και αλλαγή θέσης εργασίας. Όταν δημοσιοποιήθηκε από συναδέλφισσά της ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης προχώρησε και η ίδια σε ενημέρωση του διοικητικού και πολιτικού προϊσταμένου του, χωρίς, ωστόσο, να έχει υπάρξει καμία διερεύνηση για το συγκεκριμένο θέμα μέχρι σήμερα, ενώ, όπως είπε, και άλλες υφιστάμενές του που έχουν πέσει θύματα αυτής της συμπεριφοράς εκφοβίζονται και εκβιάζονται για να μη μιλήσουν και από τον ίδιο αλλά και από κάποιους που θέλουν να τον καλύψουν.
Η υπόθεση έχει ήδη οδηγηθεί στα δικαστήρια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου