3.12.16

Hi-tech κούκλες του σεξ και στην Ελλάδα!

Το κόστος τους φτάνει και ξεπερνά τα 5.000 ευρώ 

Στην Ελλάδα ταξιδεύουν οι κούκλες του σεξ από την Κίνα, με κορμιά κόλαση και αβυσαλλέα ντεκολτέ που προορίζονται να γίνουν ερωτικές «σύντροφοι».
Η DS Doll Sweet είναι η εταιρεία που κατασκευάζει τις κούκλες από ιατρική σιλικόνη και ο Αλέξανδρος Μαντάς είναι ο αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα. Όπως λέει στην Espresso φροντίζει οι παραγγελίες να φτάσουν στο εργοστάσιο και όταν είναι έτοιμες να παραλάβει το ειδικό προϊόν για λογαριασμό των πελατών του. «Οι κούκλες είναι ιδιαίτερες γιατ΄ιμιμούνται την αίσθηση στην αφή του ανθρώπινου σώματος» λέει. Κατασκευάζονται μέχρι 1,70 ύψος και βάρος έως και 45 κιλά.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τα ρούχα, το χτένισμα, το κούρεμα, το μακιγιάζ, το σχήμα και χρώματ ων ματιών, το μέγεθος του τήθους, των οπισθίων, της ρόγας, το χρώμα των νυχιών.
Οι κούκλες, χάρη στον μεταλλικό σκελετό τους, μπορούν να κινηθούν ελεύθερα σε διάφορες πόζες. Το κεφάλι κινείται, η γλώσσα περιστρέφεται και η ανατομία είναι ίδια με της γυναίκας, Εσωτερικά γεμίζουν με σφουγγάρι PU, καλυμμένο με δέρμα υψηλής ποιότητας.
«την ελληνική αγορά δεν υπάρχει αντίστοιχο προϊόν στα sex shops. Έχουν ζήτηση σε όλη τημν Ελλάδα, σε μεγάλες πόλεις καιχωριά. Συνήθως τις αγοράζουν άνθρωποι με οικονομικό εύρος, καθώς το κόστος φτάνει τα 5.000 ευρώ. Αν ζητήσουν κάτι εξεζητημένο η τιμή ανεβαίνει. Η τελευταία μας παραγγελία κόστισε 14.000 ευρώ» λέει ο κ. Μαντάς. Όπως προσθέτει οι κούκλες δεν φτιάχνονται μόνο για να ικανοποιούν τις ερωτικές ορέξεις, αλλά υποκαθιστούν και την ανάγκη επικοινωνίας και επαφής με μία γυναίκα, όταν αυτό δεν είναι εφικτό.
Μάλιστα κάποιοι τις ντύνουν, τις πλένουν, τις μακιγιάρουν και τους μιλούν. «Ένας κύριος με ρώτησε το νούμερο παπουτσιώνβ και των εσωρούχων που φορά για να τις πάρει δωράκια πριν έρθει η κούκλα» λέει ο κ. Μαντάς, ενώ αποκάλυψε ότι ένας νεαρός του παρήγγειλε κούκλα που να μοιάζει με την Τζούλια Αλεξανδράτου!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου