19.12.16

Μετακινήθηκαν σε άλλα κανάλια απο το MEGA

Εμφανίσεις και φιλικές συμμετοχές…

Παρά τη σκληρή οικονομική κατάσταση τα περισσότερα κανάλια αναζήτησαν από την πλούσια δεξαμενή του MEGA δημοσιογράφους για να ενισχύσουν το δυναμικό τους ή να καλύψουν κάποια κενά που είχαν στο ρεπορτάζ… 
Τα σφικτά όμως budget δεν τους επιτρέπουν να προχωρήσουν σε όσες προσλήψεις θα επιθυμούσαν για αυτό κινούνται συντηρητικά, καλύπτοντας αυστηρά επείγουσες ανάγκες… Για παράδειγμα στο ενημερωτικό τμήμα του STAR, αρκετά νωρίς πριν ξεσπάσει η μεγάλη κρίση στο MEGA, ενσωματώθηκε ο Γιώργος Σαραντάκος… 
Ωστόσο στο κανάλι της Κηφισιάς υπήρχε άμεση ανάγκη για ανταποκριτές στην Ευρώπη…
 Έτσι τους τελευταίους μήνες ο σταθμός ξεκίνησε συνεργασία με την Μαρία Δεναξά που για πολλά χρόνια ήταν η ανταποκρίτρια του MEGA στο Παρίσι.
Αντίστοιχα από τη Μεσογείων στον ALPHA μετακινήθηκαν η Ελένη Λαζάρου ενισχύοντας το ελεύθερο ρεπορτάζ του καναλιού, αλλά και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου από το εξωτερικό δελτίο ειδήσεων. Παράλληλα από τη νέα σεζόν στο δυναμικό του ALPHA αναμένεται να ενταχθεί και η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα.
Στον ΑΝΤ1 μετακινήθηκε η παρουσιάστρια των δελτίων του MEGA Μαρία Σαράφογλου, αλλά και ο αρχισυντάκτης Βαγγέλης Γκαιντές.
Επίσης συχνά πυκνά και όταν οι ανάγκες της ειδησεογραφίας το επιβάλλουν στην καθημερινή εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο «E TV» έχει εμφανιστεί με ανταποκρίσεις του από το Βερολίνο ο δημοσιογράφος του MEGA, Παντελής Βαλασόπουλος… Χωρίς να είναι ξεκάθαρο εάν ο δημοσιογράφος έχει μόνιμη συνεργασία με την εκπομπή ή το κανάλι, στέλνει ανταποκρίσεις – συνήθως μέσω Skype, στην εκπομπή «Live», καλύπτοντας κι εδώ το κενό του καναλιού σε ανταποκριτές στην Ευρώπη.
Τέλος συχνές είναι οι εμφανίσεις στο πάνελ του Νίκου Ευαγγελάτου και του Δημήτρη Καμπουράκη… 
Ενώ αντίθετα μεμονωμένες ήταν οι εμφανίσεις στην ίδια εκπομπή (κατά τη διάρκεια των αμερικανικών εκλογών) του Στρατή Αγγελή που ήταν υπεύθυνος του εξωτερικού δελτίου στο MEGA.


Από enimerosi24.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου