11.12.16


Ποια ελληνίδα τραγουδίστρια  κάνει έρανο στο διαδίκτυο – «Βοηθήστε με να μεγαλώσω το παιδί μου»
Σε μία κατάθεση ψυχής, η τραγουδίστρια, ζητάει από όσες μητέρες έχουν εγκαταλειφθεί από τους συντρόφους τους να τη βοηθήσουν να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να καταφέρει να τα βγάλει πέρα
Έρανο μέσω γνωστής διαδικτυακής σελίδας ξεκίνησε η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια Ανέτ Αρτάνι, η οποία έγινε γνωστή στη Ελλάδα από τη συμμετοχή της στο show του ant1 «Fame Story», προκειμένου να μεγαλώσει το παιδί της. Με ένα μακροσκελές κείμενο που ανάρτησε σε ιστοσελίδα που πραγματοποιεί διαδικτυακούς εράνους, ζήτησε οικονομική βοήθεια προκειμένου να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Σε μία κατάθεση ψυχής, η τραγουδίστρια, ζητάει από όσες μητέρες έχουν εγκαταλειφθεί από τους συντρόφους τους ενώ αντιμετώπιζαν και επιλόχεια κατάθλιψη, να τη βοηθήσουν να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να καταφέρει να τα βγάλει πέρα.
Ήδη μάλιστα, η Ανέτ Αρτάνι έχει συγκεντρώσει ένα ποσό πάνω από 6.000 δολάρια και το ποσό συνεχίζει να ανεβαίνει μιας και άγγιξε τις καρδιές πολλών γυναικών που έχουν βρεθεί σε παρόμοια θέση.
10122016-84951

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου