«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

13.12.16

Πέτυχε ο τηλεμαραθώνιος της Unisef

Στις 2 το πρωί της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε ο τηλεμαραθώνιος Αγάπης της UNICEF που φιλοξένησε η ΕΡΤ2 για τα παιδιά που βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της φτώχειας και του υποσιτισμού. 

Οι προσφορές του κοινού ξεπέρασαν τις 220.000 ευρώ με το τηλεφωνικό κέντρο της UNICEF να δέχεται περισσότερες από 2.300 κλήσεις από όλη τη χώρα ενώ τα SMS προσφοράς που έστειλε το κοινό ξεπέρασαν τα 50.000.
Τα χρήματα θα ενισχύσουν σημαντικά τα προγράμματα της UNICEF για τα πλέον ευάλωτα παιδιά που βιώνουν τις συνέπειες της φτώχειας και του υποσιτισμού στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η εκστρατεία συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες:
Δωρεές με SMS: Στείλτε μήνυμα με τη λέξη “ΠΑΙΔΙ” στο 54234 (αυτόματη χρέωση 1 ευρώ +ΦΠΑ) ισχύει έως και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου.
Στο τηλέφωνο δωρεών της
UNICEF 801 500 12345 (μόνο από σταθερό τηλέφωνο 24 ώρες το 24ωρο)
Μέσω
INTERNET: στο www.unicef.gr
Επίσης από σταθερό ΟΤΕ: Καλέστε 901 11 17 17 17 αυτόματη χρέωση 3 ευρώ +ΦΠΑ ανά κλήση.
Ανοικτοί παραμένουν και οι λογαριασμοί στις τράπεζες.
 Πάντως η UNICEF ευχαριστεί θερμά τους περισσότερους από 90 ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς από όλη τη χώρα που με αναφορές, εκπομπές, αφιερώματα μέσα από τα προγράμματά τους ή ζωντανές συνδέσεις, συμμετείχαν στην εκστρατεία της UNICEF και υποστήριξαν τον Τηλεμαραθώνιο.
Μεταξύ άλλων:
Η δημοφιλής τραγουδίστρια Γλυκερία, ερμήνευσε σε πρώτη εκτέλεση το τραγούδι «Τα παιδιά όλου του κόσμου», που γράφτηκε για τα 70 χρόνια της UNICEF σε μουσική Ανδρέα Λάμπρου και στίχους Αργύρη Χατζηνάκη με την παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσέφερε μπάλες και φανέλες τις οποίες παρουσίασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Αμανατίδης. Επίσης οι παίκτες των ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ προσέφεραν φανέλες και μπάλες με υπογραφές των παικτών. Προσφέρθηκαν ακόμα μπάλες και φανέλες των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Τα δώρα αυτά δημοπρατήθηκαν με επιτυχία για τους σκοπούς του Τηλεμαραθώνιου.
Κινητοποιήθηκαν Δήμοι και φορείς από όλη τη χώρα με κουμπαράδες και εκδηλώσεις αλληλεγγύης ενώ δημόσια και ιδιωτικά σχολεία δραστηριοποιήθηκαν επίσης κάνοντας σημαντικές προσφορές. 

Α.Χ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου