1.12.16

«Κόλαση» στο Παρίσι από τα αγγελάκια της Victoria's Secret

Gigi και Bella Hadid, Kendall Jenner, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima και Irina Shayk ζάλισαν με την εμφάνισή τους

Μπορεί στο Παρίσι το βράδυ της Τετάρτης να πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη επιδείξη μόδας της Victoria's Secret με τα επονομαζόμενα «αγγελάκια» της, ωστόσο το σόου που παρουσίασαν τα μοντέλα θύμιζε «κόλαση επί γης».
Στην πασαρέλα βρέθηκε όλο το βαρύ πυροβολικό της παγκόσμιας μόδας. Από τη μία οι πρωτάρες αδερφές Hadid, η Kendal Jenner και η έγκυος επίσης ρούκι Irina Shayk και από την άλλη οι «βετεράνες» Alessandra Ambrosio και Adriana Lima.
Την παράσταση όπως πάντα έκλεψε ο μοναδικός και πανάκριβος στηθόδεσμος που κάθε φορά εμφανίζεται στο σόου της Victoria's Secret. Αυτή τη φορά ήταν ένας στηθόδεσμος αξίας 2,4 εκατ. δολαρίων με διαμάντια και σμαράγδια το οποίο παρουσίασε το μοντέλο Jasmine Tookes από την Καλιφόρνια.
Αυτό ήταν το 21ο αντίστοιχο σόου της εταιρείας εσωρούχων που ξεκίνησε το 1995 από τη Νέα Υόρκη με κάθε χρονιά να είναι πολύ καλύτερη και πιο εντυπωσιακή από την προηγούμενη.
Όσο για το κομμάτι του σόου, αυτό το ανέλαβαν ο ράπερ The Weeknd, η Lady Gaga, η οποία εμφανίστηκε με ένα μαύρο ολόσωμο κορμάκι κάτω από ένα άσπρο δερμάτινο μπουφάν και ο Bruno Mars που παρουσίασε ένα medley των μεγαλύτερων επιτυχιών του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου