27.12.16

ΦΩΤΟ - Το... πονηρό μήνυμα διαχειρίστριας για τις κρύες νύχτες που έγινε viral

Διαχειρίστρια στην Πάτρα είχε απηυδήσει από τις ενοχλήσεις ορισμένων ενοίκων που την πίεζαν να βάλει πετρέλαιο.

Τα κουδούνια και τα τηλέφωνα χτυπούσαν σε καθημερινή βάση, κυρίως από γυναίκες που μένουν στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και που κατά συνέπεια δεν βλέπει τα διαμερίσματα τους ο ήλιος. Μάταια εκείνη προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι, αφού δεν υπήρχε η δυνατότητα, με πολλούς από τους λοιπούς ενοίκους να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στο κόστος.
Αγανακτισμένη λοιπόν, εξέφρασε το παράπονο της μια μέρα σε ένα φίλο της, επίσης κάτοικο της περιοχής και αρκετά... παιχνιδιάρη.
Εκείνος αστειευόμενος της είπε να φέρει τις εν λόγω κυρίες σε αυτόν για να τις ζεστάνει και έτσι να λυθεί το πρόβλημα.
Τότε αμέσως η διαχειρίστρια σκέφτηκε μια ιδέα. Να κρεμάσει στον πίνακα ανακοινώσεων ένα χαρτί με μια ανακοίνωση που θα πρόσφερε στις παγωμένες ιδιοκτήτριες έναν εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης. Ο φίλος της συμφώνησε και αμέσως το σχέδιο τέθηκε σε εφαρμογή. Το επόμενο πρωί όσοι το διάβασαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό...
Ο σάλος που δημιουργήθηκε δεν είχε προηγούμενο αλλά έφερε και αποτέλεσμα καθώς κανείς δεν ξαναενόχλησε τη διαχειρίστρια. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα ακούγονται στη γειτονιά ορισμένες κυρίες δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο αναζητώντας... λίγη ζεστασιά.
Το... πονηρό μήνυμα διαχειρίστριας για τις κρύες νύχτες που έγινε viral (Εικόνα)

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου