27.2.16

O "κυνηγός της διαπλοκής" σε μυστικές συναντήσεις με μεγαλοεκδότες.

Μετωπική Τσίπρα, Ψυχάρη – Τα τέσσερα μυστικά ραντεβού και η γάτα Ιμαλαϊων 

 Τέσσερα κρυφά ραντεβού πολιτικού ηγέτη με τον εκδότη ιστορικού συγκροτήματος Τύπου αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής, χωρίς να κατονομάζει, αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι τα πρόσωπα αυτά είναι ο Σταύρος Ψυχάρης και ο Αλέξης Τσίπρας.
  Το Μαξίμου, που παραδέχεται τις μυστικές συναντήσεις που αποκαλύπτει η εφημερίδα, υποστηρίζοντας πως ο Σταύρος Ψυχάρης ζητούσε από τον πρωθυπουργό ρύθμιση των χρεών του και να γίνει ο “κυρίαρχος” του Mega. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα τρία πρώτα ραντεβού έγιναν στα βόρεια προάστια στις αρχές του 2014 στο σπίτι ενός υψηλόβαθμου κομματικού στελέχους με μακρά θητεία στις εκδόσεις το οποίο δεν κατονομάζεται, αλλά θεωρείται και από τις δύο πλευρές ως πρόσωπο απολύτου εμπιστοσύνης. Μάλιστα, επιδιώκει τον πολιτικό αρραβώνα των δύο πλευρών. Το τέταρτο ραντεβού έγινε στις 4 Ιουλίου του 2014 αμέσως μετά τις ευρωεκλογές κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας, σε διαμέρισμα τρίτου προσώπου, ακριβώς απέναντι από την αμερικάνικη πρεσβεία. 
Όπως γράφει το Βήμα της Κυριακής το διαμέρισμα της συνάντησης είναι νεόδμητο, σε πολυκατοικία του 2011 και ανήκει σε στενή φίλη του πολιτικού. Του το παραχωρούσε για τις επαφές του με προσωπικότητες της δημόσιας ζωής κυρίως “σημαίνοντες επιχειρηματίες πους δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν”. Αυτό ραντεβού είναι και το πιο ενδιαφέρον. Ο πολιτικός ελπίζει πως θα κερδίσει και τις εθνικές εκλογές που μοιάζουν αναπόφευκτες. Το ραντεβού κλείνεται μετά από αίτημα του εκδότη ο οποίος ζητά να είναι μόνος του. Ο πολιτικός ηγέτης αποδέχεται το αίτημα για τη συνάντηση, η οποία ζητεί να κρατηθεί μυστική. Μάλιστα δίνει οδηγίες στην ασφάλεια του εκδότη να μπει στην πολυκατοικία μέσω του γκαράζ και να ανέβουν στο διαμέρισμα χωρίς να τους δει κανείς. Όπως γράφει το Βήμα της Κυριακής στο παρά πέντε δεν υπήρξε “ατύχημα” αφού στο ασανσέρ για τα αυτοκίνητα δεν μπορούσε να μπει το όχημα το εκδότη. Μετά από σύσταση των ανδρών της ασφάλειάς του ο εκδότης κατεβαίνει στο έρημο εκείνη την ώρα δρομάκι και ανεβαίνει στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας όπου τον περιμένει μόνος του ο πολιτικός ηγέτης και του ανοίγει την πόρτα του διαμερίσματος. Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετικά φιλική. “Θέλετε έναν εσπρέσο;” ρωτά ο πολιτικός αρχηγός τον εκδότη. 
“Θα τον φτιάξω ο ίδιος, γιατί δεν υπάρχει κανείς άλλος στο σπίτι”, πρόσθεσε. Η κουβέντα ξεκινά με την πολιτική επικαιρότητα και γρήγορα φτάνει στην πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των εκλογών.
“Συγχαρητήρια για τη νίκη σου. Θα κερδίσει σίγουρα και τις εθνικές εκλογές”.
– “Ευχαριστώ πολύ. Θα ήταν σημαντικό να έχω την υποστήριξη του πιο σημαντικού συγκροτήματος Τύπου”.
Λίγο καιρό μετά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, γίνεται ο εξής διάλογος μεταξύ δύο πολιτικών στελεχών, που δεν κατονομάζονται και αναφέρονται στην επίμαχη συνάντηση. – “Ζήτησε πάλι να με συναντήσει. Δέχτηκα, συναντηθήκαμε και μιλήσαμε για όλα”.
– “Και τι σας ζήτησε;”
– “Το πιστεύεις ότι δεν μου ζήτησε τίποτα;”
Στη συνέχεια, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, ανάμεσα στους δύο πολιτικούς γίνεται αναφορά για γενναίες υποσχέσεις που δόθηκαν έναντι πολιτικής στήριξης, και ο πολιτικός καταλήγει:
Αλλά παρ όλα αυτά εξακολουθεί να μην με υποστηρίζει. Τι άλλο να κάνω;”
Η μυστική συνάντηση, η μοναδική που ήταν απολύτως μόνοι τους διήρκησε μία ώρα. Οι δύο άνδρες εγκατέλειψαν το διαμέρισμα σε διαφορετική ώρα, με πρώτο τον εκδότη. Ο μοναδικός μάρτυρας της συνομιλίας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ήταν μια γάτα Ιμαλαΐων. Απαντώντας το γραφείο του πρωθυπουργού αναφέρει ότι: Το κεντρικό δημοσίευμα είναι άκρως αποκαλυπτικό και φανερώνει ότι ο εκδότης, Σταύρος Ψυχάρης ζητούσε επίμονα από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, πολύ πριν τις εκλογές του Γενάρη του 2015, τη διαγραφή των δανείων του, καθώς και πολιτική διαμεσολάβηση για την απόκτηση της συνολικής ιδιοκτησίας του MEGA. Όπως άπαντες αντιλαμβάνονται, κανένα από τα δυο αιτήματα δεν έγινε δεκτό.
Ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε στον ελληνικό λαό να μην χαριστεί σε κανέναν και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Η δικαιοσύνη ενεργεί απερίσπαστη και τα Τηλεοπτικά Μέσα θα αδειοθοτηθούν για πρώτη φορά με ανοιχτό και αδιάβλητο διεθνή διαγωνισμό
“.
Διαβάστε ολόκληρο το επίμαχο δημοσίευμα του “Βήματος”  Στην καρδιά του καλοκαιριού του 2014, πίσω από τις ημίκλειστες γρίλιες του παραθύρου ενός κομματικού γραφείου, ένας ανερχόμενος πολιτικός ηγέτης, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μια χώρα της ευρωζώνης, που είχε μόλις κατορθώσει να κερδίσει τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014 και ετοιμαζόταν να εισέλθει στην τελική ευθεία για τη δημοκρατική… «κατάληψη» της εξουσίας, συζητούσε προβληματισμένος με έναν από τους εξ απορρήτων συνομιλητές του. – «Αυτός ο ιστορικός εκδότης ζήτησε πάλι να με συναντήσει. Δέχτηκα, συναντηθήκαμε και μιλήσαμε για όλα». – «Και τι σας ζήτησε, κύριε πρόεδρε;».
– «Το πιστεύεις ότι δεν μου ζήτησε τίποτα; Αντίθετα, του έδωσα εγώ…».
– «Τι του δώσατε;». – «Του είπα πως όταν κερδίσουμε την εξουσία θα του χαρίσω τα δάνεια της εκδοτικής επιχείρησής του και επίσης θα δώσω στον ίδιο ολόκληρο το κανάλι στο οποίο συμμετέχει. Αλλά παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να μη με υποστηρίζει, ούτε με τις εφημερίδες ούτε με το κανάλι του. Τι άλλο να κάνω;».
***
Η ειρωνεία της Ιστορίας Η συνάντηση του εκδότη με τον ανερχόμενο πολιτικό ηγέτη είχε λάβει χώρα λίγες ημέρες νωρίτερα, το μεσημέρι της 4ης Ιουλίου 2014. Η 4η Ιουλίου είναι η Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ. Οι πρεσβείες των ΗΠΑ σε ολόκληρο τον κόσμο διοργανώνουν δεξιώσεις στις οποίες προσκαλούν τους επιφανείς της πολιτικής, της οικονομίας, του Στρατού, της Εκκλησίας, της Δικαιοσύνης και των Τεχνών. Ηταν μια… μικρή ειρωνεία της Ιστορίας το γεγονός ότι η μυστική συνάντηση έγινε στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας αυτής, σε ένα διαμέρισμα που βρίσκεται πολύ κοντά στην αμερικανική πρεσβεία. Αραγε μπορεί το διαμέρισμα αυτό να είχε ποτέ παγιδευτεί και να παρακολουθούνταν ως… γόνιμη εστία παραγωγής απόρρητων πολιτικών πληροφοριών; Ο εκδότης αναλογίστηκε το ενδεχόμενο, αλλά δεν τον προβλημάτισε. Αλλωστε, όπως διαχρονικά διαβεβαιώνουν πολιτικοί όλων των κυβερνήσεων που έχουν συναντηθεί μαζί του, ο ίδιος δεν ζητεί ποτέ τίποτα. «Δέχομαι αιτήματα, δεν καταθέτω αιτήματα» απαντούσε απότομα σε όποιον τολμούσε να τον ρωτήσει αν έχει κάποιο συγκεκριμένο αίτημα να μεταφέρει στον εκάστοτε πολιτικό που θα συναντούσε. Το διαμέρισμα της συνάντησης, νεόδμητο, σε πολυκατοικία του 2011, ανήκε σε στενή φίλη του ηγέτη. Του το παραχωρούσε για τις επαφές του με προσωπικότητες της δημόσιας ζωής, κυρίως σημαίνοντες επιχειρηματίες, που δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν. Δεν ήταν η πρώτη συνάντηση του πολιτικού με τον εκδότη. 
Ηταν η τέταρτη από την αρχή του 2014. Οι άλλες τρεις που είχαν προηγηθεί είχαν πραγματοποιηθεί επίσης υπό συνθήκες μυστικότητας, σχεδόν με τήρηση κανόνων συνωμοτικότητας, στα βόρεια προάστια της πρωτεύουσας, στο σπίτι ενός προσώπου που χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης και των δύο ανδρών, ενός υψηλόβαθμου κομματικού στελέχους με μακρά θητεία στις εκδόσεις που επιχειρούσε να… στερεώσει αυτόν τον ιδιότυπο «πολιτικό αρραβώνα». Ηταν τρία κρύα απογεύματα, συνήθως μετά τις 6, μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου 2014. Τρεις συναντήσεις «για να σπάσει ο πάγος», με καφέ φίλτρου και μπισκότα βουτύρου, που εξαντλήθηκαν σε γενικές και «ανώδυνες» συζητήσεις για την επικαιρότητα, τις απόψεις και τα σχέδια του πολιτικού, ενώ δεν έλειψαν οι συμβουλές και οι… πατρικές νουθεσίες του εκδότη. Στους λίγους που γνώριζαν τις συναντήσεις αυτές, δήλωναν κατόπιν και οι δύο ενθουσιασμένοι. Παρά τη σημαντική διαφορά ηλικίας, είχε διαμορφωθεί από την πρώτη στιγμή ένα κλίμα αποδοχής, άνεσης και αλληλοκατανόησης. «Είχα ακούσει ότι είναι απότομος και αυστηρός, αλλά η συζήτηση μαζί του με εντυπωσίασε» έλεγε ο πολιτικός στους έμπιστους συνομιλητές του. «Δεν είναι καθόλου ακραίος. Είναι ένας έξυπνος και μετριοπαθής πολιτικός» έλεγε ο εκδότης στους στενούς συνεργάτες του. Το παρ’ ολίγον ατύχημα Η τέταρτη συνάντηση έγινε και αυτή έπειτα από αίτημα του εκδότη. «Θέλω να τον συναντήσω για να συζητήσουμε όσα συμβαίνουν, αλλά αυτή τη φορά θα ήθελα να είμαστε οι δυο μας» ζήτησε ο εκδότης να διαμηνυθεί στον πολιτικό. Ο πολιτικός ασφαλώς δέχθηκε και πρότεινε ως τόπο συνάντησης το φιλικό διαμέρισμα. «Η πολυκατοικία στην οποία βρίσκεται το διαμέρισμα διαθέτει υπόγειο γκαράζ. Το αυτοκίνητο του εκδότη θα κατέβει στο υπόγειο γκαράζ και ο εκδότης θα ανέβει με το ασανσέρ στον όροφο του διαμερίσματος» ήταν η ευγενική παράκληση του πολιτικού. «Ετσι δεν θα αναγκαστεί να παρκάρει στον δρόμο και δεν θα τον δει κανείς». Στη μία το μεσημέρι ακριβώς η θωρακισμένη λιμουζίνα του εκδότη έφθασε στη συμφωνημένη διεύθυνση και οι φρουροί του πολιτικού, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο διαμέρισμα, έσπευσαν να ανοίξουν την αυτόματη πόρτα του γκαράζ. Εκείνη τη στιγμή όμως ο επικεφαλής της ασφαλείας του εκδότη που βρισκόταν μέσα στη λιμουζίνα μαζί με τον εκδότη, μόλις είδε την πόρτα του γκαράζ να ανοίγει, διέταξε αμέσως τον οδηγό να σταματήσει. «Δεν είναι ράμπα γκαράζ, είναι ασανσέρ αυτοκινήτων» είπε. «Αυτά τα ασανσέρ αντέχουν αυτοκίνητα μέχρι δύο τόνων. Η λιμουζίνα είναι θωρακισμένη και ζυγίζει πεντέμισι τόνους. Αν μπούμε θα εγκλωβιστούμε στο ασανσέρ». Και έτσι το αυτοκίνητο δεν προχώρησε. Σταμάτησε στην πιλοτή. «Αν μπαίναμε θα παγιδευόμασταν και θα χρειάζονταν δύο μέρες για να μας απεγκλωβίσουν» είπε ο επικεφαλής της ασφαλείας του εκδότη που μόλις είχε αποτρέψει ένα απροσδόκητο και ατυχέστατο περιστατικό, που αν γινόταν θα… έμενε στην Ιστορία.
Η μυστική οδηγία του πολιτικού έπρεπε αναγκαστικά να παραβιαστεί.
Αλλωστε ο δρόμος, παρά τη γειτνίασή του με την αμερικανική πρεσβεία και ορισμένα σημαίνοντα δημόσια κτίρια, ήταν σχεδόν άδειος εκείνη την ώρα. Μόνο τρεις εργάτες μαστόρευαν σε ένα κτίσμα λίγα μέτρα διαγώνια απέναντι, αλλά μάλλον δεν είχαν δώσει σημασία (ή έτσι άφηναν να φαίνεται…) στην κινητικότητα και στους λίγους αστυνομικούς με πολιτικά που λίγη ώρα νωρίτερα είχαν συνοδεύσει τον πολιτικό και στέκονταν στον δρόμο με τα ακουστικά τους στα αφτιά. Ο ιστορικός εκδότης, που φορούσε πουκάμισο με λεπτή κόκκινη ρίγα, τιράντες, κόκκινη γραβάτα και μπλε κοστούμι, κατέβηκε, περπάτησε με γρήγορα βήματα προς την γκρίζα μεταλλική είσοδο, την οποία ξεκλείδωσε ένας φρουρός του πολιτικού. Κατευθύνθηκαν στο ασανσέρ και πάτησαν το κουμπί του πρώτου ορόφου. Βγήκαν σε έναν σκοτεινό διάδρομο. Ο φρουρός χτύπησε ένα κουδούνι χωρίς όνομα δίπλα σε μια γκρίζα πόρτα. Ο πολιτικός άνοιξε την πόρτα ο ίδιος. «Καλώς ήλθατε». Ηταν ευδιάθετος, ευγενικός και φιλόξενος, όπως πάντα. Φορούσε λευκό πουκάμισο και μπλε κοστούμι. Δεν ήταν όμως μόνος του στο μικρό αυτό ευήλιο διαμέρισμα με τους φρεσκοβαμμένους γκρίζους και βαθυπράσινους τοίχους, την καλαίσθητη διακόσμηση και τα όμορφα έπιπλα σε απλή σχεδίαση. Μετά την εγκάρδια και ζεστή χειραψία, οδήγησε τον επισκέπτη προς το μικρό σαλόνι. Αλλά ο εκδότης κοντοστάθηκε για λίγο γιατί παρατήρησε μια γάτα. Μια γάτα των Ιμαλαΐων, με μακρύ εντυπωσιακό τρίχωμα, ελαφρώς εύσωμη, με μάτια γαλάζια, αυστηρή και μεγαλοπρεπής. Καθόταν επάνω σε ένα ευμέγεθες μαξιλάρι και παρατηρούσε έντονα τον εκδότη χωρίς να κουνηθεί από τη θέση της. «Ανήκει στη φίλη μου που έχει αυτό το σπίτι» εξήγησε ο πολιτικός χαμογελώντας. «Θέλετε έναν εσπρέσο;» ρώτησε. «Θα τον φτιάξω ο ίδιος γιατί δεν υπάρχει κανένας άλλος στο σπίτι». Μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά ο πολιτικός και ο εκδότης απολάμβαναν τον καφέ τους στο μικρό και όμορφο καθιστικό, και άρχισαν να μιλούν σχεδόν σαν να ήταν πατέρας και γιος, που είχαν χαθεί για χρόνια και «ανακάλυψαν» τυχαία ο ένας τον άλλον. «Συγχαρητήρια για τη νίκη σου. Θα κερδίσεις σίγουρα και τις εθνικές εκλογές» είπε ο εκδότης. «Ευχαριστώ πολύ. Θα ήταν σημαντικό να έχω την υποστήριξη του πιο ιστορικού συγκροτήματος Τύπου» απάντησε ο πολιτικός. Η συζήτηση πέρασε στα θέματα της επικαιρότητας, η οποία είχε αρχίσει να επιβραδύνεται για να προσαρμοστεί στους θερινούς ρυθμούς της… γνώριμης ακινησίας. Ο πολιτικός ηγέτης ανέλυσε στον εκδότη την άποψή του ότι η κυβέρνηση δεν θα κατόρθωνε να ανακάμψει και ότι πλέον οι ξένοι σύμμαχοι της χώρας, ανάμεσα στους οποίους και οι ΗΠΑ, διάκεινται φιλικά προς το κόμμα του. Η μυστική συνάντηση, η μοναδική στην οποία ήταν απολύτως μόνοι τους, διήρκεσε ακριβώς μία ώρα. Οι δύο άνδρες εγκατέλειψαν το διαμέρισμα σε διαφορετική ώρα, με πρώτο τον εκδότη. Οσα άκουσε ο «μάρτυρας» Ο μοναδικός μάρτυρας της συνομιλίας ήταν αυτή η γάτα των Ιμαλαΐων, η οποία μάλιστα μετέδιδε μια αίσθηση «κυριότητος του χώρου». Αυτή μόνο είχε το προνόμιο να ακούσει το αίτημα του πολιτικού προς τον εκδότη για μια… σχέση αποκλειστικότητας, για μια σταθερότερη σχέση επωφελούς αλληλοϋποστήριξης. Στο μυαλό αυτής της σπάνιας γάτας καταγράφηκε με μορφή ανεξιχνίαστου κώδικα ένα εξίσου σπάνιο ιστορικό στιγμιότυπο. Μια γάτα σιωπηλή που έδειχνε αφοσιωμένη σε μια φιλική συζήτηση δύο ανθρώπων περί πολιτικής και ισχύος, μια λευκή γάτα μακρύτριχη που τα έντονα γαλανά μάτια της όπως εξείχαν σχεδόν μέσα από το σκουρόχρωμο τρίχωμα του προσώπου της, την έκαναν να μοιάζει αυστηρή και αινιγματική. Οπως αινιγματικές θα αποδεικνύονταν πολλές από τις πτυχές και τις ανατροπές της Ιστορίας αυτής της πολύπαθης χώρας που έμελλε να ακολουθήσουν…
 
lykavitos.gr

Μήνυση και αγωγή «ΜΑΜΟΥΘ» 1.000.000 κατά Μπογδάνου, Πορτοσάλτε, Μάνδρου κ.α υπέβαλε γνωστός δημοσιογράφος!

Μήνυση και αγωγή αποζημίωσης ύψους 1.000.000 ευρώ, στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, Νίκο Φιλιππίδη, Γιάννη Πιτταρά, Αρη Πορτοσάλτε και Ιωάννα Μάνδρου υπέβαλλε ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπόνιος (ιδρυτής και ιδιοκτήτης του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού”), σύμφωνα με ανακοίνωση του, για το «τηλεοπτικό κατακρεούργημα που υπέστη», σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, από την εκπομπή του πρώτου, «ΣΚΑΙ στις 6».
Η εν λόγω εκπομπή προκάλεσε τεράστια βλάβη στην οικογένειά του καθώς και στην επαγγελματική του ζωή, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο γνωστός δημοσιογράφος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Μπόνιος έδωσε μεγάλη συνέντευξη σε γερμανικά ΜΜΕ για τους εγχώριους κρατικούς οργανισμούς και τις διαφημιστικές δαπάνες-χορηγίες.

ΦΩΤΟ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ! Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε .... !

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2016 !

Η Πόλη ζεί την δική της  "Κόκκινη Νύχτα"  με τον κόσμο να βγαίνει  για shopping  σε  εντελώς ασυνήθιστες ώρες και μετά κατευθείαν στα καφέ και τα μπαράκια.
Μπορεί τo ρολόι σου να λέει π.χ. 03.00 τα ξημερώματα αλλά κανένας να μην πτοείται διότι έξω είναι σαν μέρα και μάλιστα ξεχωριστή:
Όλα τα μαγαζιά ανοιχτά, τα βλέφαρα ελαφρά, πιτσιρίκια παίζουν και τσιρίζουν στις πλατείες  χρατς -χρουτς από σακούλες με ψώνια, γκαρσόνια με φτερά εξυπηρετούν πετώντας τις ορδές στα καφέ εκτός από τα event  που συνοδεύουν την βραδιά.
Παντού ακούγεται  η οικεία βαβούρα της ημερήσιας κίνησης ενώ  πρέπει  να σημειωθεί ότι παραδόξως, η πολυκοσμία δεν σου αφήνει καμιά αίσθηση συνωστισμού και δυσφορίας.
Πλατείες και δρόμοι της Καλαμάτας τους χωράνε όλους 



Τί δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης της Τροχαίας για το δυστύχημα του Παντελίδη

ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΡΕΝΟ

Τί δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης της Τροχαίας για το δυστύχημα του Παντελίδη
Τα πρώτα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης της Τροχαίας στο τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, που σκοτώθηκε στην άσφαλτο την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, δείχνουν ότι το όχημα δεν είχε κανένα πρόβλημα στα φρένα ή στο γκάζι, τα λάστιχα ήταν σε καλή κατάσταση όπως και τα ηλεκτρολογικά του συστήματα του οχήματος. 
Το τζιπ που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες.
Ετσι, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο Παντελής Παντελίδης δεν πάτησε φρένο στη μοιραία στροφή, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το ότι στο σημείο δεν είχαν βρεθεί ίχνη φρεναρίσματος, ενώ απροσδιόριστη παραμένει η ταχύτητα του οχήματος.
Σε 20 μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ντύθηκε γαμπρός για 4η φορά ο Κώστας Βουτσάς

Το ζευγάρι πάντρεψε η Μάρθα Καραγιάννη και η Ντόρα Ντούμα

Γαμπρός για τέταρτη φορά έγινε ο Κώστας Βουτσάς ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την ηθοποιό Αλίκη Κατσαβού.

Ο ηθοποιός έφτασε  στο Δημαρχείο  της Αθήνας στις 12:15 φορώντας άσπρο πουκάμισο, μαύρο σακάκι και τιρκουάζ γραβάτα, ενώ λίγο αργότερα έφτασε και η 38χρονη εγκυμονούσα σύζυγός του φορώντας ροζ λευκό φόρεμα το οποίο είχε επιμεληθεί ο Valtadoros.
«Είμαι ακόμα σαστισμένη, προσπάθησα όμως να το απολαύσω. Είχαμε πει με τον Κώστα πως αν ερχόταν ένα παιδί στον κόσμο θα παντρευόμασταν γιατί είμαστε παραδοσιακοί. Προσπαθήσαμε να είμαστε απλοί. Το ζήσαμε και το χαρήκαμε. Ένιωσα σαν να πέφτω σε μία αγκαλιά αγάπης. Σηκώθηκε και ήρθε απλός κόσμος γιατί αγαπάει τον Κώστα» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» η Αλίκη η οποία σε τέσσερις μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.
Η ίδια μάλιστα εξήγησε και το λόγο που δεν έδωσαν το «παρών» στο γάμο οι δύο κόρες του ηθοποιού, Θεοδώρα και Νικολέττα.
«Τα παιδιά του με αγαπούν και τα αγαπάω. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που λόγω υποχρεώσεων δεν είναι εδώ η Θεοδώρα όμως δεν ήθελα να προχωρήσει πολύ η εγκυμοσύνη και να παντρευτώ μετά. Η Νικολέττα δεν ήρθε γιατί έγινε πριν από ένα μήνα μανούλα».
Τρισευτυχισμένος δήλωσε στην κάμερα και ο Κώστας Βουτσάς.
«Μεγαλώνει η οικογένειά μας και το ευχαριστιέμαι πολύ. Χαίρομαι που η Μάρθα είναι κουμπάρα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και αισθάνομαι τέλεια. Έχω μία γυναίκα που αξίζει πολλά. Ήρθε και η πρώην γυναίκα μου η Έρρικα και έκλαιγε που παντρευόμουν».
Το ζευγάρι πάντρεψε η Μάρθα Καραγιάννη και η  Ντόρα Ντούμα, ενώ το «παρών» στο λαμπερό γάμο έδωσαν  ο Μάρκος Σεφερλής με τη σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά, η κόρη του Κώστα Βουτσά από τον γάμο του με την Έρρικα Μπρόγιερ, Σάντρα μαζί με τη μητέρα της, η Μιμή Ντενίση και πολλοί πολλοί συνάδελφοι ηθοποιοί.


  star.gr

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!! Προσφέρουν σε ένα νέο φτωχό ζευγάρι το...γάμο!

- Οι δύο νέοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ούτε για τα απαραίτητα 
- Σπεύδουν άγνωστοι να προσφέρουν ό,τι μπορούν

Μόλις λίγες ώρες ήταν αρκετές για να δείξουν οι συμπολίτες μας την ανθρωπιά τους σε ένα νεαρό ζευγάρι που θέλει να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, αλλά οι οικονομικές του δυνατότητες είναι από περιορισμένες έως ανύπαρκτες.

Η σχετική κοινοποίηση από τον Δημήτρη Αποστολάκη, στην σελίδα της Κίτρινης Αποστολής στο facebook , προκάλεσε την κινητοποίηση δεκάδων ανθρώπων, που θέλησαν να βοηθήσουν ο καθένας με το δικό του τρόπο.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει ο κ. Αποστολάκης επιθυμεί να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο σε περίπου 2 μήνες. Δεν ζήτησαν βοήθεια, ωστόσο η εθελοντική ομάδα, γνωρίζοντας την οικονομική τους κατάσταση, ανέλαβε την πρωτοβουλία να βοηθήσει.
Μάλιστα, με το ξεκίνημα της πρωτοβουλίας βρέθηκαν το νυφικό για την κοπέλα, κουφέτα και κάποιες μπομπονιέρες. ήδη υπάρχουν άνθρωποι που έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν στο θέμα των φωτογραφιών, του ντυσίματος του γαμπρού, του δώρου για τον κουμπάρο και η ...εκστρατεία για ένα όμορφο γάμο συνεχίζεται...

Όπως επισημαίνει και ο κ. Αποστολάκης:

"Επειδή η ζωή μας με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας είναι μαύρη κατάμαυρη και η κατάθλιψη είναι πλέον σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας μας, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε πράγματα που θα μας αλλάξουν την ψυχολογία μας και παράλληλα να βοηθήσουμε 2 νέα και φτωχά παιδιά στο ξεκίνημα της ζωής τους!"

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - Νέο ρεκόρ θερμότερου μήνα από το 1880 !


Νέο ρεκόρ θερμότερου μήνα από το 1880

Νέο ρεκόρ κατέγραψε ο περασμένος Ιανουάριος, αυτού του έτους, αποτελώντας τον θερμότερο μήνα από το 1880, όταν και ξεκίνησαν να καταγράφονται οι μέσες παγκόσμιες θερμοκρασίες. Όπως ανακοίνωσαν Αμερικανοί επιστήμονες της NASA και της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (ΝΟΑΑ), πρόκειται για τον ένατο μήνα στη σειρά κατά τον οποίο σημειώνεται αντίστοιχο ρεκόρ, με την ανησυχητική τάση να μη δείχνει σημάδια υποχώρησης, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών. Η μέση παγκόσμια θερμοκρασία του Ιανουαρίου ήταν 13 βαθμοί Κελσίου, ξεπερνώντας άνετα το προηγούμενο ρεκόρ του Ιανουαρίου του 2007, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΝΟΑΑ.
Μάλιστα ο Ιανουάριος του 2016 σημείωσε τη θερμοκρασία με τη μεγαλύτερη διαφορά πάνω από το διαχρονικό μέσο όρο για το συγκεκριμένο μήνα στην ιστορία, με 1,13 βαθμούς Κελσίου πάνω από το κανονικό, σύμφωνα με τη NASA. Η ΝΟΑΑ υπολόγισε τη συγκεκριμένη διαφορά στον 1,07 βαθμό, ισοδύναμη με τη δεύτερη μεγαλύτερη στην ιστορία για τα δικά της αρχεία, πίσω μόνο από τον Δεκέμβριο του 2015.
Νέο ρεκόρ θερμότερου μήνα από το 1880 Κάποια μέρη της Ασίας, της Ευρώπης και των ΗΠΑ σημείωσαν χαμηλότερες θερμοκρασίες από τον μέσο όρο, αλλά οι μετρήσεις αυτές αντισταθμίστηκαν από τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες σε περιοχές όπως η Αλάσκα, η Σιβηρία και ο βορειοδυτικός Καναδάς.
Αυτό το ανησυχητικό φαινόμενο προκάλεσε το θαλάσσιο πάγο να φτάσει το χαμηλότερο σημείο στην ιστορία τον περασμένο Ιανουάριο για το συγκεκριμένο μήνα, αν και κανονικά πρόκειται για περίοδο κατά την οποία αυξάνει την επιφάνειά του.
Νέο ρεκόρ θερμότερου μήνα από το 1880 Συγκεκριμένα ο θαλάσσιος πάγος είχε επιφάνεια 13,47 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα τον Ιανουάριο, 233.100 τετραγωνικά χιλιόμετρα κάτω από το προηγούμενο ρεκόρ που σημειώθηκε το 2011. Η τιμή αυτή είναι μάλιστα ένα εκατομμύριο τετραγωνικά χιλιόμετρα κάτω από τον μέσο όρο της τελευταίας τριακονταετίας, απώλεια ισοδύναμη με την επιφάνεια της Γαλλίας και της Ισπανίας μαζί, ή με σχεδόν οκτώ φορές την επιφάνεια της Ελλάδας.
Θερινές θερμοκρασίες
Οι πρόσφατες θερινές θερμοκρασίες στην Ευρώπη είναι πιθανότατα οι υψηλότερες των τελευταίων 2.000 ετών, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από 45 επιστήμονες από 13 χώρες, συνέκρινε τις πρόσφατες θερινές θερμοκρασίες με αυτές των τελευταίων 2.100 ετών, χρησιμοποιώντας ιστορικά έγγραφα, υπολογιστικά μοντέλα και κορμούς δέντρων για την εκτίμηση των θερινών θερμοκρασιών της Ευρώπης κατά αυτή την περίοδο.
Τα ευρήματα της έρευνας, τα οποία δείχνουν ότι οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ετών βρίσκονται εκτός του εύρους αυτών των φυσικών διακυμάνσεων, υποστηρίζονται από τη Διεθνή Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC), η οποία έχει προβεί στο πόρισμα ότι η πρόσφατη αύξηση της θερμοκρασίας προκαλείται κυρίως από ανθρώπινες δραστηριότητες.

Στο διάβολο η Ευρώπη σας!

 Ποια ενωμένη και ποια Ευρώπη;

Μόνο θυμό και αηδία νιώθω βλέποντας τις σπαρακτικές εικόνες των προσφύγων να περπατούν εξαθλιωμένοι εκατοντάδες χιλιόμετρα με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να φτάσουν στα σύνορα. 
Βλέποντας παιδιά στιβαγμένα, παιδιά τρομακρατημένα, παιδιά ξεριζωμένα, παιδιά ορφανά, μωρά παιδιά που αναζητούν την ελπίδα στην Ευρώπη των δικαιωμάτων, του ανθρωπισμού και της δημοκρατίας, και αντιμετωπίζουν κλειστά σύνορα και τοίχη της ντροπής.

Θυμό για την ενωμένη Ευρώπη που το 2012 τιμήθηκε με το Νόμπελ Ειρήνης «για τη συνεισφορά επί έξι και πλέον δεκαετίες στην προαγωγή της ειρήνης και της συμφιλίωσης, της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».
Αηδία για την ενωμένη Ευρώπη, που όπως διατυμπανίζει κύριος στόχος της τόσο στο εσωτερικό όσο και στον υπόλοιπο κόσμο είναι η προαγωγή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Αηδία για την ενωμένη Ευρώπη που η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η ελευθερία, η δημοκρατία, η ισότητα, το κράτος δικαίου και ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αποτελούν -υποτίθεται- τις θεμελιώδεις αξίες της.

Ποια ενωμένη και ποια Ευρώπη; Τι δουλειά έχουμε εμείς με αυτή την Ευρώπη που βομβαρδίζει και χτίζει φράχτες; 

Τι κοινό έχει ο λαός μας, που έζησε προσφυγιά και μετανάστευση με αυτά τα τέρατα; 
Αυτό το έκτρωμα υποστηρίζετε όλοι εσείς που δηλώνετε φιλοευρωπαϊστές; 

Στο διάβολο λοιπόν κι εσείς και η Ευρώπη σας!


πηγή

Πρόστιμα και τιμωρία, ποινές, φόβος και βία, τρομοκρατία και παραλογισμός στην Ελλάδα της Κρίσης !

«Βιομηχανία» κλήσεων το τελευταίο διάστημα στην Καλαμάτα από τη δημοτική αστυνομία !
 
 Πρόστιμα και τιμωρία, ποινές, φόβος και βία, τρομοκρατία και παραλογισμός είναι στοιχεία που έχουν πλέον βρει μόνιμα θέση στη ζωή μας στην Ελλάδα της κρίσης.
Σε μια εποχή που ο δημότης της Καλαμάτας πλήττεται από παντού, έχει παράλληλα να αντιμετωπίσει χρηματικές ποινές για κάθε δραστηριότητα και κάθε συναλλαγή. Πρόστιμα από το κράτος, από το δήμο, την εφορία, την πολεοδομία, την αστυνομία. Αν αργήσεις να πληρώσεις την κλήση ή το δάνειο, να «τακτοποιήσεις» το σπίτι, αν αργήσεις να δώσεις… θα τιμωρηθείς. Φυσικά, κανείς δε σε ρωτάει αν μπορείς πλέον να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου.
Το τελευταίο εισπρακτικό καμπανάκι ήχησε εσχάτως στο κέντρο της πόλης και ιδιαίτερα στην οδό Χρυσάνθου Παγώνη, όπου η Δημοτική Αρχή αποφάσισε εντελώς ξαφνικά να εφαρμόσει κάποια παλιά απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για στάθμευση από τη μία ή την άλλη πλευρά των πεζοδρομίων, ανάλογα με το μήνα (μονά, ζυγά).
Αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια… βιομηχανία κλήσεων από τη Δημοτική Αστυνομία και τους πολίτες να διαμαρτύρονται.
Δεν υπάρχει καμία ένσταση εξορθολογισμού της κατάστασης και στη συγκεκριμένη οδό. Η πρακτική είναι που εξαγρίωσε τους πολίτες.
Αν υπήρχε μια ενημερωτική καμπάνια κάποιων ημερών για τα νέα δεδομένα, τα προβλήματα θα είχαν ελαχιστοποιηθεί. Δεν μπορείς, όμως, να επιβάλλεις ένα μέτρο στα… μουγκά. Τα 20 ευρώ που τρέχουν να πληρώσουν στο ταμείο του Δήμου μέσα στο 10ήμερο οι δημότες δεν είναι μικρό ποσό.
Και εδώ θα ρωτήσει κάποιος.
Να μη γίνει δηλαδή; Και τι να κάνουμε, να τα αφήσουμε όλα χύμα;
Χωρίς κανόνες και ελέγχους; Όχι βέβαια.
Στις ευνομούμενες πολιτείες πρέπει να υπάρχουν κανόνες, διαφορετικά θα γίνουμε ζούγκλα. Αναμφίβολα. Ουδείς διαφωνεί με τη συγκεκριμένη θέση. Αλλά αποσπασματικά, με υιοθέτηση, όπως και στην παραπάνω ειδική περίπτωση, της προτεσταντικής λογικής της τιμωρίας και του «αγίου κέρδους», θεωρούμε ότι είναι λάθος.
Πρέπει, λοιπόν, οι αμαρτωλοί Καλαματιανοί να πάθουν για να μάθουν; Αυτό εισηγείται η σημερινή Δημοτική Αρχή; Το κυκλοφοριακό ζήτημα στην πόλη, όμως, δεν είναι τόσο απλό θέμα.
Είναι μια πολυπαραμετρική εξίσωση, η οποία απαιτεί συνολική αντιμετώπιση, σοβαρότητα, σωστό σχεδιασμό και συνέπεια. Διότι κανείς δε θέλει τα αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια και τους ποδηλατοδρόμους, κανείς δε θέλει ο εφοδιασμός των καταστημάτων να γίνεται κάθε ώρα και στιγμή και φορτηγά να κόβουν βόλτες στην κεντρική πλατεία και τους πεζοδρόμους της Καλαμάτας, κανείς δε θέλει κυκλοφοριακή συμφόρηση στην πόλη μας, την πόλη του ποδηλάτου όπως θέλουμε να τη λέμε.
Όλοι θέλουμε να ζούμε σε μια φιλική και ασφαλή πόλη, που θα εστιάζει στον άνθρωπο και όχι στο αυτοκίνητο. Αυτό που λείπει, λοιπόν, είναι μια στοχευμένη και στιβαρή πολιτική για τη βιώσιμη κινητικότητα και την κυκλοφορία στην πόλη και όχι «εύκολες» λύσεις εισπρακτικού χαρακτήρα.


Του Αντώνη Πετρόγιαννη

ΒΙΝΤΕΟ - Άλλος χούφτωνε άλλος την …πλήρωνε!

Τρομερή φάρσα με καλλίγραμμη λατινοαμερικάνα!

Δείτε το Βίντεο 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - «Προλαμβάνω τον καρκίνο» - Δωρεαν κλινικη εξέταση γυναικών !

 * "ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ -  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ"

H Περιφέρεια Πελοποννήσου- Π.Ε. Μεσσηνίας σε συνεργασία με την Α΄ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο» και υπό την αιγίδα του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, της Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, του Ιατρικού Συλλόγου και της Ιατρικής Εταιρείας Μεσσηνίας και την εθελοντική συνδρομή του συλλόγου «Ξαναρχίζω», διοργανώνει Επιστημονική Διημερίδα στην Καλαμάτα, την Παρασκευή 4 Μαρτίου και Σάββατο 5 Μαρτίου, με θέμα:  «Προλαμβάνω τον καρκίνο».
 Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν διακεκριμένοι Πανεπιστημιακοί γιατροί από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, ενώ την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο κ. Γιώργος Ζωγράφος, καθηγητής Χειρουργικής – Αναπληρωτής Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Oι ομιλίες θα λάβουν χώρα στο Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» στο Διοικητήριο, την Παρασκευή 4-3-2016 και ώρα 7μμ-9μμ.
 Παράλληλα  γιατροί θα διεξάγουν δωρεάν κλινική εξέταση σε διακόσιες (200) περίπου γυναίκες άνω των 40 ετών, σε αίθουσες της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου, όπως παρακάτω:
1.      Παρασκευή  3μμ-6μμ
2.      Σάββατο       9πμ-2μμ και 4μμ-7μμ.
              Οι ενδιαφερόμενες για εξέταση γυναίκες μπορούν να δηλώσουν την
           συμμετοχή τους από την Δευτέρα 29-2-2016 μέχρι Πέμπτη 3-3-2016 και ώρες  
           9πμ.-2μμ. στην επισκέπτρια Δημόσιας Υγείας  της   Διεύθυνσης Δημόσιας  
           Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Πικιού στο τηλ.
            2721361380.
           Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Προσοχή ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - Τρένο διέλυσε κοπάδι με πρόβατα στην Λαμία !

Συνέβη νωρίς χθες το μεσημέρι στη Λαμία και συγκεκριμένα κοντά στη Λυγαριά...

Η επιβατική αμαξοστοιχία κινούταν από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά το ΣΣ Λειανοκλαδίου, κοντά στο χωριό Λυγαριά, ο μηχανοδηγός είδε ξαφνικά τα πρόβατα πάνω στις γραμμές και φυσικά δεν πρόλαβε να σταματήσει το τρένο.

Έπεσε κυριολεκτικά πάνω στο κοπάδι που βοσκούσε πάνω και δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές.
Τα περισσότερα από τα άτυχα ζώα διαμελίστηκαν και τινάχτηκαν πολλά μέτρα μακριά.

Οι εικόνες δεν περιγράφονται. Η περιοχή είχε μετατραπεί σε ένα μεγάλο σφαγείο.

Ο κτηνοτρόφος είπε ότι άφησε για λίγο το κοπάδι σε κάποιους Αλβανούς, που είχε για βοηθούς, να το προσέχουν για να πάει για φαγητό.
Το κοπάδι ήταν πολύ μεγάλο και οι βοηθοί ήταν άπειροι, με αποτέλεσμα κάποια από τα ζώα να βρεθούν πάνω στις γραμμές.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

πηγή

ΒΙΝΤΕΟ - Τρέλαναν στην καζούρα τον Τσουκαλά για Άντερλεχτ!

 Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού έδωσε την αφορμή στους οπαδούς των άλλων ομάδων να πάρουν στην εκπομπή και να κάνουν τη σχετική πλάκα. 

Πώς τους αντιμετώπισε ο Τάκαρος;

Άλλο που δεν ήθελαν οι οπαδοί των άλλων ομάδων να κάνουν την πλάκα τους στον Τάκη Τσουκαλά μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Άντερλεχτ.
Οι περισσότεροι τηλεθεατές πήραν τηλέφωνο για να κάνουν καζούρα στον γνωστό οπαδό που δεν μπορούσε με τίποτα να συγκρατήσει τα νεύρα του.
Δείτε τα σημαντικότερα αποσπάσματα από τη χθεσινή εκπομπή εδω

Ελληνίδες μαθήτριες πουλάνε το κορμί τους για κάρτες και smartphone...

Νεαρές κοπέλες, κλείνουν ραντεβού στα "τυφλά" με αγνώστους. 

Στην Ελλάδα του 2016, όπου η εξαθλίωση και η  φτώχεια έχουν τον πρώτο λόγο, κοπέλες ηλικίας 15-16 ανταλλάσσουν το κορμί τους για να αποκτήσουν ευτελή αντικείμενα. 

Ο τρόπος είναι πλέον γνωστός: ερωτική συνεύρεση στις τουαλέτες σε καφετέριες και μπαρ με αντάλλαγμα ... μια κάρτα κινητού τηλεφώνου. 

Είναι μια μόδα που δυστυχώς ξεκίνησε απο τα σχολεία. Οι έφηβοι έχουν βγει εκτός ελέγχου, το διαδίκτυο καλεί γονείς και παιδαγωγούς σε εγρήγορση.
Κορίτσια κυρίως αλλά και αγόρια, πάνω στην πιο όμορφη και τρυφερή τους ηλικία μετέρχονται μεθόδους πορνείας, για να καλύψουν όχι ανάγκες επιβίωσης αλλά … «επιτακτικές» ανάγκες ενός κοινωνικού status quo που δεν μπορούν πλέον να συντηρήσουν.

Με πιο απλά λόγια; Κάρτες κινητών, smartphones και κάθε είδους αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, είναι αυτά που ζητάνε απεγνωσμένα οι νέοι. 


Με αντάλλαγμα;

Από μια γυμνή φωτογραφία έως και ραντεβού σε τουαλέτες με τη γνωστή… κατάληξη.

Και το πιο ανησυχητικό απ’ όλα, είναι πως δεν πρόκειται για «ανταλλαγές» μόνο μέσω συμμαθητών, αλλά όπως προαναφέραμε, ακόμα και μεταξύ αγνώστων.

Σε μια εποχή που το διαδίκτυο έχει εισβάλλει σε βαθμό τρομακτικό στις ζωές μας αλλά κυρίως στις ζωές των ανήλικων παιδιών μας, και πριν τα γεγονότα ξεφύγουν ακόμα περισσότερα, ειδικοί και ψυχολόγοι εφιστούν τη προσοχή των γονέων στα παιδιά τους και τους ζητούν να σκύψουν πάνω στα προβλήματα τους, καθώς η κρίση που μαστίζει τη χώρα τα επιτείνει λόγω και της εφηβείας.


 policenews.gr

Επιστρέφει ο εφιάλτης της χρεοκοπίας! «Από τα τέλη Μαρτίου, η Ελλάδα δεν θα μπορεί να πληρώσει τα χρέη της»

Εκτενές δημοσίευμα για την κρίση στην Ελλάδα, υπό τον τίτλο «Χρεοκοπία ήδη τον Μάρτιο;» φιλοξενεί το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, που κυκλοφορεί σήμερα.
 
Το περιοδικό αποδίδει τον προβληματισμό αυτόν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το οποίο εκτιμά πως η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στην εξυπηρέτηση των χρεών της ήδη στα τέλη Μαρτίου.
«Το Ταμείο ανησυχεί ιδιαίτερα η προθυμία πολλών κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ισχυρότερες παραχωρήσεις προς τους Έλληνες σε ό,τι αφορά τους όρους λιτότητας στο πλαίσιο του γ΄ προγράμματος, λόγω της επιβάρυνσης από την τρέχουσα προσφυγική κρίση», αναφέρεται στο δημοσίευμα και
επισημαίνεται ότι αυτό θα μπορούσε για παράδειγμα να αφορά την εφαρμογή της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού.
«Το ΔΝΤ επιμένει στις υποσχέσεις μεταρρυθμίσεων των Ελλήνων και μπλοκάρει την εδώ και καιρό εκκρεμούσα έκθεση αξιολόγησης, που πρέπει να δώσει το πράσινο φως ώστε να συμμετάσχει το Ταμείο στο γ΄ πακέτο διάσωσης. Οι ειδικοί του επισημαίνουν ότι οι Έλληνες έχουν υποσχεθεί μόνιμα πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ το έτος. Επειδή δεν καταφέρνουν να φορολογήσουν επαρκώς τους εύπορους, πρέπει να περικοπούν οι συντάξεις», καταλήγει το δημοσίευμα.

 
thetoc.gr

Τα 10+4 πράγματα που θέλουν να ξέρουν οι άντρες για τις συντρόφους τους

Όλοι θέλουν να μάθουν, αλλά κανένας δεν τολμά να ρωτήσει ευθέως

Συνολικά 14 Βρετανοί αποκάλυψαν στο Thought Catalog την ερώτηση που φοβούνται πιο πολύ από όλες να κάνουν στη σύντροφό τους, αλλά θέλουν όσο τίποτε άλλο να μάθουν την απάντηση.
«Θα ήθελα να ξέρω με πόσους πραγματικά άντρες έχει πάει, αλλά μόλις ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και η ερώτηση ίσως είναι πολύ προσωπική. Επιπλέον, τι θα κάνω αν έχει κοιμηθεί με περισσότερους από όσους θα ήθελα να ξέρω. Ίσως θα ήταν καλύτερα να μην την ρωτήσω ποτέ». Λουκ, 24 ετών.
«Αν θα ήθελε να κάνουμε τρίο. Σίγουρα θα το έκανα, αλλά εκείνη μάλλον θα νομίσει ότι θα θέλω να το κάνω και με άλλες γκόμενες αν ρωτήσω». Τρέι, 25 ετών.
«Αν προσποιείται ή αν πραγματικά έχει τόσο συχνά οργασμούς. Όχι ότι υποτιμώ τις σεξουαλικές μου επιδόσεις, αλλά έχω ακούσει ότι οι γυναίκες έχουν την τάση να προσποιούνται. Έτσι, για να κάνουμε κουβέντα». Γουίλ, 24 ετών.
«Πόσο συχνά αυνανίζεται, επειδή μπορεί η απάντηση να με προσβάλει». Τζίο, 26 ετών.
«Αν φορά τα εσώρουχά της για δεύτερη φορά χωρίς να το πλύνει. Δεν θα την κρίνω, απλά θα ήθελα να το ξέρω». Σαμ, 25 ετών.
«Αν πραγματικά ξεπέρασε τον πρώην της. Είναι κάτι το οποίο με ανησυχεί συνεχώς. Ναι, είμαι ανασφαλής», Κάιλ, 24 ετών.
«Πώς είναι το πέος μου συγκριτικά με άλλους άντρες που έχει κοιμηθεί». Πάτρικ, 25 ετών.
«Αν έχει μείνει έγκυος στο παρελθόν. Όταν φοβάται μην μείνει έγκυος με κάνει να σκέφτομαι πως έχει μείνει στο παρελθόν, αλλά δεν πρόκειται να την ρωτήσω κάτι τέτοιο. Είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα, αλλά είμαι πολύ περίεργος». Μπόμπι, 24 ετών.
Αν το στήθος είναι αληθινό. Είναι πολύ νωρίς βέβαια να κάνω μια τέτοια ερώτηση, επειδή μόλις τώρα ξεκινήσαμε τη σχέση. Αν και από τεχνικής απόψεως, μπορεί να θεωρηθεί και κομπλιμέντο, επειδή είναι πολύ τέλειο». Βίκτορ, 23 ετών.
«Αν είχε ποτέ σεξουαλική επαφή με γυναίκα. Ξέρω πως πέρασε μια ταραχώδη φάση στο πανεπιστήμιο, αλλά θέλω να νομίζει ότι την κατηγορώ ότι είναι “έξαλλη”». Ρίκι, 24 ετών.
«Πόσα παιδιά θέλει να κάνει, αν θέλει. Αν την ρωτήσω φοβάμαι ότι θα νομίζει ότι θα θέλω να κάνουμε παιδιά, αλλά εγώ δεν θέλω. Θέλω μόνο να ξέρω για το μέλλον». Ρομπ, 26 ετών.
«Θα σκότωνα για να μάθω το πιο βρόμικο πράγμα που έχει κάνει ποτέ, αλλά ντρέπομαι στην πραγματικότητα να τη ρωτήσω». Τζέισον, 22 ετών.
«Αν έχει ποτέ κοιτάξει τον κόλπο της. Το έχω δει αυτό το πράγμα στην τηλεόραση, όπου γυναίκες παρατηρούν τους εαυτούς τους με έναν καθρέφτη και ήταν πολύ παράξενο». Κέβιν, 23 ετών.
«Τι πιστεύει πραγματικά για την απόδοσή μου στο κρεβάτι. Δεν φοβάμαι να ρωτήσω, απλά θα ήθελα να διαβάσω τη σκέψη της για να δω αν μου λέει την αλήθεια». Άντονι, 25 ετών.

athensvoice

20 σημάδια (στο σεξ) που δείχνουν ότι χωρίζεις σύντομα


sex1-735x400

Επειδή πρώτα πάθαμε και μετά βάλαμε μυαλό, είμαστε εδώ για να προλάβουμε τις εξελίξεις.

Αυτά είναι τα 20 παραπολυύποπτα σημάδια που λαμβάνουν χώρα στο κρεβάτι (ή οπουδήποτε διαλέγετε να μην κάνετε πια σεξ) και που κρούουν το προειδοποιητικό καμπανάκι.

Τύπωσε το κείμενο, πάρε μολύβι και χαρτί και σημείωνε. Οτιδήποτε πάνω από 8/20 είναι αρκετό για να προβληματιστείς.

1. Τα προκαταρκτικά διαρκούν με το ζόρι δέκα λεπτά. Μόλις διάβασες το πάρα πολύ αισιόδοξο σενάριο, γιατί ρίξε μια ματιά και στο νούμερο δύο.
2. Τα προκαταρκτικά είναι μια άγνωστη λέξη. Κάτι σας θυμίζει στο άκουσμά της, αλλά τα μπερδεύετε με την πρώτη προκαταρκτική των αγγλικών, άρα; Τα προκαταρκτικά είναι μια άγνωστη λέξη για σας.
3. Οι φορές που κάνετε σεξ κάθε εβδομάδα μετά βίας ξεπερνάνε τις φορές που βλέπετε μια ταινία στο ίδιο διάστημα. Αυτό μεταφράζεται σε περίπου μία φορά. Βία δύο. Πόσο σινεφίλ να είσαι πια;
4. Κάνετε σεξ σαν αστέρες του βωβού κινηματογράφου. Οι μοναδικές λέξεις που ακούγονται κατά τη διάρκεια της πράξης είναι από την τηλεόραση που έχετε αφήσει ανοιχτή.
5. Ο αριθμός των ανθρώπων που φτάνουν σε οργασμό μετά από κάθε σας φορά είναι 0 ή 1. Μπορεί κατά βάθος να ντρέπεσαι γι” αυτό, αλλά οι βραδιές που το κοντέρ δείχνει 1, όλοι ξέρουμε ότι ο τυχερός είσαι εσύ. Να σου θυμίσω ότι υπάρχουν άντρες που θεωρούν το να ευχαριστήσουν μια γυναίκα πολύ πιο σημαντικό απ” το να ευχαριστήσουν τον εαυτό τους. Προσπάθησε να τους μοιάζεις που και που.
6. Απ” όλες τις στάσεις του κάμα σούτρα, διαλέγεις αυτές που θα σε αναγκάσουν να κουνηθείς λιγότερο. Γίνεσαι ένας σωστός αστερίας. Αράζεις και περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Ωραίος ρε.
7. Ξέρω, ξέρω, δεν σ” αρέσουν τα δράματα και οι χοροί, αλλά το “Dirty Talking” δεν είναι ταινία με τον Patrick Swayze και την Jennifer Grey. Βασικά δεν είναι ταινία.
8. Έχει περάσει καιρός από τότε που τσακωνόσασταν όλο το βράδυ, αν κάποιος από τους δύο απαντούσε στο τηλέφωνο την ώρα του σεξ. Τώρα όχι μόνο είναι ΟΚ να σηκώνεις το τηλέφωνό σου ενώ το κάνετε, αλλά πιάνει κι εκείνη το δικό της για να τσεκάρει το Facebook ενώ μιλάς.
9. Το μενού μετά το σεξ δεν έχει ούτε τσιγάρο ούτε αγκαλιές ούτε λοιπές εκδηλώσεις οικειότητας. Το μενού μετά το σεξ έχει ύπνο. Στις πιο κουραστικές μέρες, έχει και ροχαλητό.
10. Κάθε πότε είπαμε ότι αλλάζεις σεντόνια;
11. Το πιο καινούργιο που έχετε δοκιμάσει στο κρεβάτι είναι κάτι μίνι μπέργκερ που έβγαλαν τα Simply Burgers πριν κάτι χρόνια. Ευτυχώς που τρώτε πάνω από τα σκεπάσματα και εισβάλλει λίγη πρωτοτυπία στο δωμάτιο.
12. Η προοπτική να κάνεις σεξ με κάποια άλλη σου φαίνεται ως το πιο άπιαστο όνειρο για το 2015. Θα έκανες σεξ με περισσότερη όρεξη ακόμη και με την πρώην σου. Εδώ δεν έχουμε απλό καμπανάκι, εδώ έχουμε όλη την καμπάνα.
13. Τι; Καμιά φορά σκέφτεσαι ότι το κάνεις με κάποια άλλη;
14. Τι;;; Κάθε φορά σκέφτεσαι ότι το κάνεις με κάποια άλλη;;;
15. Δεν αγοράζεις προφυλακτικά. Πίσω από αυτό, υπάρχει μια ολόκληρη συλλογιστική που σε μέσες άκρες λέει ότι δεν σκέφτεσαι το σεξ μαζί της. Αν το σκεφτόσουν, θα ήσουν πάντα εφοδιασμένος.
16. Έχεις πρόβλημα στύσης όλο και πιο συχνά. Και παρότι αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και μπορεί να συμβεί στον καθένα, η συχνότητα που σου συμβαίνει τους τελευταίους μήνες δεν είναι ό,τι πιο σύνηθες.
17. Το να αράξετε στον καναπέ και να δείτε χαζομάρες στο ίντερνετ ή στην τηλεόραση σου φαίνεται πιο τίμιο και διασκεδαστικό σενάριο απ” το να κάνετε σεξ. Καλά το πας, συνέχισε έτσι.
18. Περνάς και μόνος σου καλά. Εσύ και η Δέσποινα Βανδή.
19. Προσπαθείτε να χρυσώσετε το χάπι υποπίπτοντας στο λεγόμενο “overacting”. Ξαφνικά “περνάς πάρα πολύ καλά”, ενώ τίποτα συναρπαστικό δεν συμβαίνει εκεί κοντά. Ωχ, ξαφνικά περνάει κι αυτή απίστευτα. Τι συμβαίνει;
20. Συμβαίνουν τα περισσότερα από τα προηγούμενα 19, τα ζείτε, τα βλέπετε, αλλά για κάποιον λόγο (μάλλον λόγω βαρεμάρας) δεν κάθεστε να τα συζητήσετε σαν άνθρωποι. Κάτσε να προβλέψουμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ σας.
Εεεεεμ, θα χωρίσετε.


πηγή

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – Ένα πολυσύνθετο ταλέντο !

Θαυμάζω τους ανθρώπους που είναι δημιουργικοί, είναι ζωντανοί, δεν σταματούν να αγωνίζονται, να σκέφτονται, να έχουν άποψη και να εργάζονται για το κοινό καλό και όχι για το προσωπικό συμφέρον. 


Θαυμάζω τους ανθρώπους που παλεύουν στη ζωή τους χωρίς να υποτιμούν τους ανθρώπους, χωρίς να βάζουν τρικλοποδιές, χωρίς να χρησιμοποιούν τον ψίθυρο και την κακία για να αναρριχηθούν ψηλά. 


Τι να κάνουν τους ψηλούς… ορόφους, όταν παρουσιάζονται λίγοι στα μάτια των γύρω τους! 


Θαυμάζω τους ανθρώπους που φθάνουν ψηλά ,απορρίπτοντας όλα εκείνα που συνήθισε να τους σερβίρει η κοινωνία ότι, χωρίς μέσο και χωρίς διασυνδέσεις και λεφτά δεν μπορείς να κάνεις τίποτε.


Χαίρομαι τον καλαματιανό Νίκο Αλειφέρη ένα πολυσύνθετο ταλέντο που καθημερινά αναδεικνύει στην πράξη ότι με κόπο και αποφασιστικότητα μπορεί να κάνει τα όνειρα του πράξη 


Ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου – μεζεδοπωλείου  «ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ » στην οδό Μπουλούκου με ατέλειωτες ώρες εργασίας κατορθώνει ταυτόχρονα να κάνει αισθητή την παρουσία του στους αθλητικούς χώρους της Μεσσηνίας σαν προπονητής μπάσκετ  της ομάδος ΠΑΟΚ Καλαμάτας με μία εξαίρετη πορεία στο τοπικό πρωτάθλημα αλλά και υπέροχος σαξοφωνίστας στην νεοσύστατη φιλαρμονική του δήμου Δυτικής Μάνης  


Χαίρομαι τους ανθρώπους με θέληση πείσμα και αγωνιστικότητα που κόντρα στις δυσκολίες των καιρών κατορθώνουν να κάνουν τα όνειρα τους πράξη διδάσκοντας σε όλους μας πώς:


Η ζωή μπορεί και να είναι τέλεια φτάνει να ξέρουμε να τη ζούμε, μέσα από τις μικρές, ακόμη κι ασήμαντες χαρές της, ίσως και τις δοκιμασίες που μας φέρνει, για να μάθουμε πως τίποτε και κανένας δεν μας δίνεται, εάν δεν παλέψουμε για να το κερδίσουμε.


Στέκω με προσοχή μπροστά στους ανθρώπους  σαν τον Νίκο Αλειφέρη που με τις πράξεις τους είναι άξιοι θαυμασμού μέσα στην γκρίζα πραγματικότητα που μας περιβάλλει 

Β.Μ

40χρονος κατηγορείται για παραπλάνηση ανηλίκων μέσω διαδικτύου

 ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 13 ΧΡΟΝΗΣ !

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 40χρονου για πορνογραφία και παραπλάνηση ανηλίκων μέσω διαδικτύου σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Η δικογραφία σχηματίστηκε μετά από καταγγελία μητέρας 13χρονης, η οποία διαπίστωσε ότι η ανήλικη κόρη της, συνομιλούσε σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με άλλους χρήστες, αντάλλασσε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου και κατόπιν προτροπής τους, είχε αποστείλει σε συνομιλητές της γυμνές φωτογραφίες της.
Τα στοιχεία αυτά τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε σχετικό βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.
Άμεσα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερεύνησε τα στοιχεία και ταυτοποίησε τα ηλεκτρονικά ίχνη, τα οποία αντιστοιχούσαν σε συγγενικό πρόσωπο του 40χρονου.
Στη συνέχεια, αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβηκαν στο διαμέρισμα του 40χρονου και παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, διεξήγαγαν νομότυπη έρευνα στα ψηφιακά μέσα, που κατείχε και διαχειριζόταν.
Από τον έλεγχο, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 40χρονου στις καταγγελλόμενες πράξεις.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
• ένα κινητό τηλέφωνο με δύο κάρτες SIM και μία εσωτερική κάρτα αποθήκευσης τύπου MicroSD.
Τα κατασχεθέντα ψηφιακά μέσα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την περαιτέρω εργαστηριακή τους διερεύνηση.
Ο 40χρονος, με τη δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;Γιατί ο Φεβρουάριος θα έχει 29 μέρες και το 2016 είναι δίσεκτο έτος


disekto

Κάθε τέσσερα χρόνια, όπως και φέτος την ερχόμενη Δευτέρα, το ημερολόγιο θα δείξει 29 Φεβρουαρίου και έτσι το έτος θεωρείται δίσεκτο.
Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;
Η ανάγκη προσθήκης μιας μέρας ανά τετραετία προκύπτει από την απόκλιση του ισχύοντος Γρηγοριανού ημερολογίου από το φυσικό ηλιακό/αστρονομικό ημερολόγιο. Ενώ το πρώτο χρησιμοποιεί 365 μέρες, στην πραγματικότητα μια πλήρης περιστροφή της Γης γύρω από τον Ήλιο, δηλαδή ένα αστρονομικό έτος, διαρκεί 365,2422 μέρες.
Εξαιτίας αυτής της διαφοράς, έχει αποφασισθεί να προσμετράται άλλη μια μέρα τον Φεβρουάριο ανά τετραετία, έτσι ώστε να συγχρονίζεται καλύτερα το ιστορικό ημερολόγιο με το αστρονομικό, με άλλα λόγια προκειμένου ο χρόνος να βρίσκεται σε συγχρονισμό με την περιστροφή του πλανήτη μας.
Το ρωμαϊκό ημερολόγιο είχε 355 μέρες και πρόσθετε έναν μήνα 22 ημερών ανά διετία, ώσπου ο Ιούλιος Καίσαρας, όταν έγινε αυτοκράτορας, έδωσε εντολή στον αστρονόμο Σωσιγένη να βελτιώσει το όλο σύστημα.
Ο Σωσιγένης τότε αποφάσισε σε ένα έτος διάρκειας 365 ημερών να προσθέτει μια μέρα ανά τέσσερα χρόνια και έτσι «γεννήθηκε» η 29η Φεβρουαρίου.
Το κακό για όσους γεννιούνται εκείνη τη μέρα εδώ και χιλιετίες, είναι ότι…χάνουν τα γενέθλιά τους για τρία χρόνια, ώσπου να τα ξαναβρούν το τέταρτο -και δίσεκτο- έτος.
Μερικοί ανέκαθεν επέλεγαν να γιορτάζουν την 28η Φεβρουαρίου ή την 1η Μαρτίου (για να μην χάνουν και τα δώρα!).
Από στατιστική άποψη, η πιθανότητα γέννησης την 29η Φεβρουαρίου είναι μία στις 1.461.
Ανάμεσα στις παραδόσεις που συνοδεύουν τη δίσεκτη 29η Φεβρουαρίου, είναι ότι εκείνη τη μέρα αντιστρέφονται τα πράγματα και οι γυναίκες κάνουν πρόταση γάμου στους άνδρες.
Στην Ελλάδα πάντως τα ζευγάρια αποφεύγουν να παντρεύονται αυτή τη μέρα, θεωρώντας την γρουσούζικη.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η 29η Φεβρουαρίου, ως σπάνια μέρα η ίδια, έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Ασθενειών.

ΦΩΤΟ - Η νέα «σπαζοκεφαλιά» που σαρώνει το διαδίκτυο

Άλλη μια σπαζοκεφαλιά ήρθε να παιδέψει τους χρήστες του διαδικτύο!
Ενόψει λοιπόν και της απονομής των βραβείων Όσκαρ,  οι λάτρεις των σπαζοκεφαλιών καλούνται να ανακαλύψουν το διάσημο αγαλματίδιο των ομώνυμων βραβείων.
Ο Michael Rogalski ανάμεσα στο ανθρωποειδές C-3PO του Star Wars έχει τοποθετήσει ένα χρυσό αγαλματίδιο κρυμμένο στο πλήθος.
Ψάξε, ψάξε, θα το βρεις;

ΦΩΤΟ - Αυτή κι αν ήταν έμπνευση! Το δελτίο του ΚΙΝΟ που κάνει το γύρο του διαδικτύου


Αυτή κι αν ήταν έμπνευση! Το δελτίο του ΚΙΝΟ που κάνει το γύρο του διαδικτύου (pic)Το γύρο των social media κάνει η φωτογραφία με το δελτίο ΚΙΝΟ ενός υπετυχερού που κέρδισε χιλιάδες ευρώ στη Δράμα.

Το απίθανο της υπόθεσης είναι πως ο νικητής κατάφερε να πιάσει  5 στα 5, 6 στα 6, 7 στα 7, 8 στα 8 και 9 στα 9 με πολλαπλασιαστή 1 και όλα αυτά σε ένα δελτίο!

Έτσι κατάφερε να κερδίσει το ποσό των 25.006,72 ευρώ.

Όπως φέρεται να δήλωσε ο υπερτυχερός, συμπλήρωσε το δελτίο του έχοντας μια συγκεκριμένη λογική. Σε όλες τις στήλες έβαζε τους ίδιους αριθμούς και συμπλήρωνε απλά τον τελευταίο. Ξεκινώντας από το 41 έφτασε έως το 50, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ανέβασε στο facebook η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου.
 Thestival

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου