23.4.16

Γιά την ιστορία που χάνεται ! Η Γέφυρα της Παπαδιάς ...

Πιθανόν πολλοί από τους αναγνώστες να έχουν ταξιδέψει με το τρένο στην διαδρομή Αθήνα –Θεσσαλονίκη  και να έχουν «θαυμάσει» την άγρια ομορφιά του τοπίου όταν το τρένο διέρχεται πάνω από μία « φοβερή » σιδερένια γέφυρα  που σε ύψος ξεπερνά τα  300 μέτρα.
Από τον  Μπράλο  έως   τη Λαμία ο μηχανοδηγός του τραίνου είναι στην τσίτα συνεχώς, μιας και η διαδρομή εδώ είναι από τις πιο δύσκολες του σιδηροδρομικού δικτύου, μέσα σ' απόκρημνα λαγκάδια κι απότομες  βουνοπλαγιές, που ασυναίσθητα «αγριεύουν » το μάτι του επιβάτη.
Στο πέρασμα των αιώνων η φύση διαμόρφωσε  βαθιές χαράδρες ενώ  οι νεροποντές  ολοκληρώσανε  με τρόπο αυθαίρετο το έργο τους κατασκευάζοντας απρόσιτα φαράγγια που έκαναν τον άνθρωπο να διαθέσει πολύ μυαλό, κόπο και έξοδα για να κατορθώσει να τα δαμάσει
Που και που κάποιο χωριό μισοεγκαταλειμμένο  κουρνιάζει σ' αυτά τα υψώματα, όπου χιμάει με ορμή ο άνεμος θαρρείς ολοσχερώς για να το ξεριζώσει.
Πέρασα ένα φεγγάρι εκεί σε μια απ' αυτές τις βαθιές  χαράδρες σαν  αρχιφύλακας  από τους μαυροσκούφηδες της Αυλώνας   στο  στρατιωτικό φυλάκιο  που φύλαγε την σιδερένια γέφυρα του τραίνου, πάνω από το ρέμα που  κυλούσε ανάμεσα στα τέσσερα σιδερένια πόδια της- τρακόσια μέτρα ύψος, μπορεί και παραπάνω με τα γερμανικά πολυβολεία στις δύο τις άκρες
Το τραίνο  ερχόμενο από την Αθήνα ξεπρόβαλε από το βάθος ενός  προπολεμικού  πέτρινου τούνελ πριν μπει πάνω στη σιδερένια γέφυρα και κάνει τα σιδερένια κόκαλά της να τρίξουν απ' το βάρος για να περάσει έπειτα σαν φίδι αργόσυρτο μπροστά απ' τη σκοπιά και το παμπάλαιο στρατιωτικό φυλάκιο,  που το πέρασμα του χρόνιου  είχε μετατρέψει σε μισο-ερείπιο  και μόνο με την προσωπική φροντίδα των στρατιωτών κατόρθωνε και έστεκε ακόμα όρθιο 
 
Όλη αυτή  η περιοχή με τ΄ άγριο τοπίο  φέρει το όνομα ΄΄ γέφυρα της Παπαδιάς΄΄.
 
Διαβάστε τώρα την τραγική ιστορία που έδωσε ετούτο τ' όνομα στον τόπο αυτό.
 
Ήτανε λένε άλλοτε πάνω στο χωριό,,μισή ώρα δρόμο με τα πόδια απ' τη γέφυρα στη δημοσιά που πάει οδικός από τον Μπράλο στη Λαμία ένας νεαρός ιερέας βίαιος κι αυστηρός.
Μισούσε αυτούς που είχαν ξεφύγει απ΄το δρόμο του Θεού. Πρώτα αυστηρός στον ίδιο του τον εαυτό, ήταν αμείλικτος για θέματα θρησκείας μ΄ όλους τους  παραβάτες τους πιστούς.
Μα προπαντός αυτό που τον αηδίαζε και τον εξόργιζε ήτανε ένα πράγμα, ο έρωτας.
Τον καταλάμβανε ανεξέλεγκτη οργή μπροστά στο βρομερό όπως έλεγε σμίξιμο των ρυπαρών, μες τα χωράφια κάτω απ τα σκοίνα ,η πάνω στ'; άχυρα σε κάποιο στάβλο για τα ζώα του χωριού.
Ήτανε κτήνη έλεγε ετούτοι οι άνθρωποι και τους μισούσε για την βρομερή τους την ψυχή. Ακόμα και τα καλαμπούρια των γερόντων που μίλαγαν στον καφενέ
για τέτοιες απολαύσεις, τα'; άκουγε με αηδία και περιφρόνηση.
Ίσως κάποιες ορέξεις ανικανοποίητες να τον δυνάστευαν, κάποιες κρυφές επιθυμίες του κορμιού του, που τις κρατούσε δέσμιες, ο πουριτανισμός του σχήματος του τόπου και της εποχής.
Σε κάθε τι που είχε σχέση με τη σάρκα τον διαβόλευε, γίνονταν εξοφρενών, κι έσπερνε απειλές και τρομερούς υπαινιγμούς, την Κυριακή στα πύρινα κηρύγματά του, που έκαναν τις κοπελιές να κοκκινίζουν κι όλους τους  νέους να κοιτάζουν σαν χαμένοι τον παπά.
 ΄΄ Δεν παίζει ο παπάς με τέτοια πράγματα΄΄ λέγαν οι χωριανοί καθώς γυρίζανε στα σπίτια τους σαν σχόλαγε την Κυριακή η λειτουργία.
Μάλιστα μια φορά χωρίς  να συντρέχει σπουδαίος λόγος  αποτρελάθηκε εντελώς.
Μες την αυλή ενός αγροτικού σπιτιού που πήγαινε να κάνει βασκανία, είδε ένα τσούρμο από παιδιά της γειτονιάς, γύρω απ'  του σκύλου το σπιτάκι μαζεμένα.
Κάτι κοιτούσανε γεμάτα περιέργεια, και χασκογέλαγαν και ο παπάς πλησίασε να δει.
Είχαν κολλήσει δυό σκυλιά που ερωτεύονταν, σ'; ένα σκοπό που η φύση τα είχε τάξει, και ήταν φυσικά περίεργο φαινόμενο για τα χαμίνια κάθε γειτονιάς.
Όμως ο μαυροφορεμένος ρασοφόρος εκεί τρελάθηκε εντελώς.
Χάνοντας κάθε έλεγχο γεμάτος αγανάχτηση, σήκωσε την ομπρέλα και άρχισε να κοπανάει τα παιδιά, που σκόρπισαν φωνάζοντας αλαλιασμένα.
 Και τότε άρχισε αφρίζοντας, αδίστακτα να κοπανάει άγρια τα σκυλιά που σπάραζαν βογκώντας από πόνο στην οργισμένη κλοτσοπατινάδα του παπά.
Τον έβρισκες ολομόναχο πολλές φορές σε περιπάτους μακρινούς μες τα χωράφια με ανοικτούς δρασκελισμούς να προχωράει με βήμα γρήγορο και με την φάτσα πάντα αγριεμένη.
 Μία Μαρτιάτικη βραδιά εκεί που επέστρεφε, κι ακολουθούσε ένα μονοπάτι, σ'; εκείνο το απόκρημνο φαράγγι , πάνω απ΄τη σιδερένια γέφυρα του τραίνου ακριβώς, για να γυρίσει στο χωριό, τον έπιασε ένα δυνατό βροχο-χαλάζι.
Ούτε ένα καταφύγιο στο δρόμο, και που σε δέντρο να ζυγώσεις μέσα στη φοβερή αστραποβροντή.
 Σφύριζε και λυσσομανούσε ο αέρας , τραβώντας απ΄τα μουσκεμένα ράσα τον
παπά, γεμίζοντας τα'; αυτιά του με βουή και με αχό την ταραγμένη του ψυχή.
Ξεσκούφωτος δίχως το καλυμμαύχι, του χτύπαγε το κούτελο η καταιγίδα, κι ήτανε τέτοιος ο χαλασμός  που δεν μπορούσε πια ούτε να κινηθεί.
Έτσι δεν το κατάλαβε πως είχε φτάσει πια σ'; εκείνο το μαντρί.
Άλλες φορές ποτέ δεν πέρναγε από εκεί, άλλαζε πάντα δρόμο, γιατί εκείνη η τσαπερδόνα η χαζούλα η βοσκοπούλα, χουνέρια του έκανε πολλά και τον περιγελούσε.
Σε κάποια μάλιστα γιορτή μεγάλη στο χωριό έξω απ'; την εκκλησία, του είχε αφελέστατα ζητήσει να την κάνει Παπαδιά.
Έτσι από τότε της έμεινε το παρατσούκλι Παπαδιά.
Όμως τούτη την ώρα ποιος τα λογάριαζε όλα αυτά, μέσα σε τούτο τον μεγάλο χαλασμό, κι έτρεξε προς τα εκεί για να βρει καταφύγιο.
Δεν σάλεψαν καθόλου τα μαντρόσκυλα, καθώς πλησίαζε το ξύλινο καλύβι.
Δρασκέλισε μια πέτρα που είχε για κατώφλι, και έφτασε στην πόρτα που ήτανε μισάνοιχτη. Ετοιμαζόντανε να μπει ο ιερέας, όταν στο μισοσκόταδο στο βάθος της καλύβας, διέκρινε δύο γυμνά κορμιά σε σφιχταγκάλιασμα.
Το ένα το γνώρισε , ήταν η βοσκοπούλα που την φωνάζαν  Παπαδιά.
Τραβήχτηκε  δίχως να πάρουν είδηση την παρουσία του, κι αμέσως πάλι ο διάολος άρχισε να του τριβελίζει το μυαλό.
Στην διπλανή την πρόχειρη αποθηκούλα με τις στοιβαγμένες πέτρες, και με τους τσίγκους από ανοιγμένους τενεκέδες για σκεπή, βάζανε πάντα οι τσοπάνηδες από του κοπαδιού το κούρεμα το μαλλί, για να το ξάνουνε αργότερα και να το γνέψουνε, πριν το υφάνουνε σε κάποιο αργαλειό.
Χωρίς να χάσει χρόνο, ένα άρπαξε μεγάλο τσουβάλι με μαλλί από  την αποθήκη,
του έβαλε φωτιά με το τσακμάκι του, και το  σπρωξε με φόρα πάνω στα αγκαλιασμένα και γυμνά κορμιά κλειδομανταλώνοντας μάλιστα απ' έξω και την πόρτα.
Λαμπάδιασε ο τόπος όλος .
 Αρπάξανε μες την καλύβα οι κουρελούδες που υπήρχαν για στρωσίδια κι έπειτα αμέσως η ξύλινη με φτέρες σκεπασμένη οροφή.
 Καιγόντανε σε λίγο σαν λαμπάδες τα γυμνά κορμιά, κι όταν κατάφεραν ν' ανοίξουνε την πόρτα, αλαφιασμένοι στο σκοτάδι τρέχοντας, βρεθήκανε να πέφτουν στο γκρεμό.
Το άλλο πρωί βρεθήκανε μισοκαμένοι, κάτω στη βάση της  σιδερένιας  γέφυρας σε βάθος 300 μέτρων
 Ο διαολόπαπας  αρνήθηκε να τους κηδέψει, γιατί τάχατες λέει αυτοκτόνησαν και μάλιστα ότι το έκαναν να διαιωνίσουν την μεγάλη ηδονή.
Την  Κυριακή στο κήρυγμα ξεσάλωσε, μιλώντας για το ΄΄ου μοιχεύσεις΄΄ για Θεία δίκη, κι ένα μυστηριώδες χέρι που έστειλε στο παράνομο ζευγάρι την δίκαια τιμωρία, κι εν ώρα αμαρτίας στην καταστροφή.
Σαν σχόλασε όμως η εκκλησία, δυο χωροφύλακες δεν τον αφήσανε για να μοιράσει αντίδωρο.
Τον φώναξαν να βγει για λίγο έξω και τον συνέλαβαν.
Κάποιος γεροζητιάνος  σ΄ένα  χαντάκι κουρνιασμένος κείνη την ώρα του κατακλυσμού, είχε δει τα πάντα και δια όρκου τα ομολόγησε.
Δικάστηκε ισόβια ο παπάς, και η γέφυρα του τραίνου, που από κάτω βρέθηκαν καμένα τα νεκρά κορμιά, πήρε από τότε τ' όνομα της βοσκοπούλας , που όλοι τότε την φωνάζαν Παπαδιά.
Ο μπάρμπα Αντώνης ο μοναδικός καφετζής,, μπακάλης, τηλεφωνητής, ιεροψάλτης, και πρόεδρος  εκείνου του χωριού, που μου διηγούτανε αυτή την ιστορία κάποιο βράδυ, εκείνα τα χρόνια της θητείας μου εκεί, κατέληξε γεμίζοντας και πάλι το ποτήρι του.
 Ήτανε φίλε άνθρωπος περίεργος που ίσως δεν του αρέσαν οι γυναίκες, έτσι έλεγε κι ο μακαρίτης ο πατέρας μου,  όπου τον είχε ζήσει από κοντά.

Β.Μ

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός ασελγούσε σε βάρος της κόρης του

Για ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κόρης του κατηγορείται ένας 47χρονος αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος του 47χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, με την επιβαρυντική περίπτωση τέλεσης της πράξης από οικείο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο 47χρονος τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Θρύλοι και παραδόσεις: Κατάρα ή "κάμπος του Δεσπότη " στο Νομό Τρικάλων

Η παράδοση θέλει την Κατάρα, το ορεινό ανάγλυφο της Πίνδου μέσω του οποίου διεξάγεται κυρίως η κυκλοφορία από τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία προς την Ηπειρο, να πήρε το όνομα από ένα δεσπότη των Ιωαννίνων που θέλησε να την διασχίσει το 1800 με προορισμό τα Τρίκαλα.

Ο Θρύλος λέει για την περίφημη Κατάρα  

 Η < Κατάρα>  πήρε το όνομα της από έναν άτυχο δεσπότη ο οποίος πάγωσε περνώντας από κει (κατά τη διάρκεια του χειμώνα). 
Πριν πεθάνει, ο ταξιδιώτης καταράστηκε την κορυφή και το σημείο του θανάτου του. 
Γι΄αυτό η Κατάρα ονομάζεται αλλιώς και < Κάμπος του Δεσπότη>.
Άλλος θρύλος αναφέρεται στον βράχο <Πέτρα –Φίδι> όπου λέγεται ό,τι υπήρχε μια φωλιά <δράκου- φιδιού> ο οποίος στοίχειωνε την περιοχή και φύλαγε έναν κρυμμένο θησαυρό. 

Οι άνθρωποι θέλοντας να βγάλουν το τέρας από τη φωλιά του, το δελέασαν να βγει έξω χρησιμοποιώντας έναν κάδο αλατισμένο γάλα που ανάγκασε το θεριό να κατέβει στο ποτάμι για να πιεί νερό. 
Τότε οι άνθρωποι εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία μπήκαν στην φωλιά του και μη μπορώντας να βρουν το θησαυρό την κατέστρεψαν. 
Όταν γύρισε ο δράκος εξαγριώθηκε και το σφύριγμα του ακούστηκε μέχρι το χωριό.
 Οργισμένος καθώς ήταν , χτύπησε με την ουρά του το  βράχο, ο οποίος σχίστηκε στη μέση.
 Από τότε στην <Πέτρα – Φίδι> διακρίνονται τα ίχνη των ραβδώσεων από το χτύπημα (σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του θρύλου).

Β.Μ
 

Συγκλονιστικό: 14χρονοι βίαζαν συμμαθήτριές τους σε χωριό της Μακεδονίας - Δικογραφία-ΣΟΚ !!!

Μια υπόθεση που δεν μπορεί να τη χωρέσει ανθρώπινος νους. Πρωτοφανής υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης κοριτσιών του γυμνασίου συγκλονίζει χωριό της δυτικής Μακεδονίας, αφού δράστες φέρονται δυο 14χρονοι συμμαθητές τους! Τα περιστατικά προκαλούν σοκ όπως και τα μέρη όπου έλαβαν χώρα.
Η παιδική χαρά του χωριού, τα αποδυτήρια ενός γυμναστηρίου ακόμη και ο χώρος του παιδικού σταθμού! «Θα μου κάτσεις, αλλιώς θα πάθεις χειρότερα» φέρεται ότι έλεγαν στις δύο συμμαθήτριές τους για να τις εξαναγκάσουν σε στοματικό σεξ. Μάλιστα, σύμφωνα με τη δικογραφία, εκβίαζαν το ένα κορίτσι ότι θα το κάνουν βούκινο με γυμνές φωτογραφίες της. Και μάλιστα η απειλή τους έγινε πραγματικότητα αφού τελικά οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του σχολείου. Η φρίκη που κατήγγειλαν οι μαθήτριες ότι έζησαν από συμμαθητές τους επρόκειτο να αναβιώσει πριν από μερικές μέρες στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων, όμως λόγω της αποχής των δικηγόρων, η εκδίκαση αναβλήθηκε για τον Νοέμβριο.
Το κουβάρι αυτής της απίστευτης υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται τον Μάιο του 2010, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso. 
Τότε οι μαθητές γυμνασίου (που είναι 20 ετών σήμερα) φέρεται ότι ακινητοποίησαν σε παιδική χαρά μία 14χρονη, την έριξαν στο έδαφος και της έβγαλαν τα ρούχα από τη μέση και πάνω. 
Επειτα άρχισαν να τη βγάζουν φωτογραφίες με το κινητό! Μάλιστα μετά από λίγο καιρό επανέλαβαν όσα έκαναν σε βάρος της συμμαθήτριάς τους, αφού σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο ένας της άρπαξε από τα χέρια το κινητό, λέγοντάς της «δεν θα φύγεις», ο άλλος της σήκωσε την μπλούζα και τον στηθόδεσμο και της είπε: «Κάτσε να δούμε το στήθος σου, αλλιώς δεν φεύγεις»!
Στη συνέχεια, την εξανάγκασαν να επαναλάβει και η ίδια την κίνηση, ενώ εκείνοι τη φωτογράφιζαν με το κινητό.
Το δράμα της 14χρονης είχε και συνέχεια, αφού τον Ιανουάριο του 2011 ο ένας από τους δύο την απείλησε ότι θα δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει με τη βοήθεια του κολλητού του και την εξανάγκασε να του κάνει στοματικό έρωτα στο προαύλιο του νηπιαγωγείου του χωριού. 
Το ίδιο έγινε άλλη μία φορά, ενώ ο 14χρονος δεν σταμάτησε να καταγράφει τις σκηνές με το κινητό, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.
Ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι ο μαθητής επιτέθηκε το ίδιο χρονικό διάστημα σε άλλη μια συμμαθήτριά του.Αφού την οδήγησε με τη βία στις τουαλέτες του παλιού γυμναστηρίου του σχολείου, την απείλησε ότι θα πει ψέματα στον φίλο της πως ήρθαν σε ερωτική επαφή, για να την υποχρεώσει να τρίψει το γεννητικό του όργανο ανάμεσα στα στήθη της και να του κάνει στοματικό σεξ!
Μετά τη σύλληψή τους ασκήθηκε δίωξη σε βάρος τους για βιασμό κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού που συμπλήρωσε τα 14 έτη κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και για παραγωγή και κατοχή κατ' εξακολούθηση και από κοινού υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος, καθώς και για παράνομη βία. Παράλληλα, κατηγορούνται για επίδειξη υλικού παιδικής πορνογραφίας.

«Με έλεγαν τραβεστί»

«Ειδικά στο σφίξιμο της κίνησης, το γυμνό φαίνεται ακόμα πιο ανδρικό.»

Για το bullying που δέχτηκε ως αθλήτρια και ως πολιτικός μίλησε στην εφημερίδα Παραπολιτικά και στην Σάσα Σταμάτη η χρυσή Ολυμπιονίκης και αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.
Έχετε δεχτεί bullying στην πολιτική;
Πολύ. Για κάποιους πρέπει να είμαι κομιλφό στο ντύσιμο, να μην φοράω σκισμένο τζιν ή αθλητικά. Θα πρέπει να έχεις λίγο μανικάκι. Σου λένε: «Πρέπει να φοράς κοστούμι ή ταγιέρ, να μη βγάζεις κοιλίτσα έξω». Αυτό είναι bullying. Όλα τα καλοκαίρια μου μέχρι τώρα φορούσα σόρτς. Τώρα το έχω κατεβάσει λίγο, το έχω πάει στη μέση του μηρού. Έχω βάλει κοστούμι με βερμούδα, το οποίο τους ξίνισε, αλλά μετά τους άρεσε. Ούτε χυδαίο ήταν , ούτε προκλητικό.

Λέγατε ότι όταν ήσασταν αθλήτρια κάποιοι σας χαρακτήριζαν «τραβεστί».
Προκειμένου να ανέβεις στο ψηλότερο βάθρο, αυτό των Ολυμπιακών Αγώνων, πρέπει να είσαι έτσι όπως είσαι. Με τα μπράτσα σου, με τις ποδάρες σου, πολύ γυμνασμένη. Ειδικά στο σφίξιμο της κίνησης, το γυμνό φαίνεται ακόμα πιο ανδρικό. Έλεγα: «Έλα μωρέ, αυτή είναι τραβεστί». Τα άκουσα και αυτά για αυτό και το ευχαριστιέμαι τώρα που με λένε ωραία γυναίκα. Πρόλαβα κάτι. Μαλάκωσαν οι μυς.

Στεναχωριόσασταν;
Πάρα πολύ. Αυτά ήταν στο παρασκήνιο και κάποια στιγμή τα μάθαινες. Και επειδή υπήρχαν πολύ ωραίες αθλήτριες και έλεγαν «ο ξανθός άγγελος», εγώ τέτοιο κοσμητικό επίθετο δεν είχα ποτέ. Είχα μόνο η «ψυχάρα», η «αγωνίστρια», η «δύναμη» και έλεγα «εγώ δεν είμαι γυναίκα;». Τελικά όλα έγιναν για καλό. Τώρα έχω τη δυνατότητα και τον χρόνο, όσο μου μένει, να ευχαριστιέμαι και το θηλυκό της ιστορίας του φύλου μου.

Η φυσική θεραπεία που σώζει ζωές! Ιδανική για τον καθαρισμό των αρτηριών μπορείτε να την φτιάξετε με 3 υλικά



Σήμερα, θα αποκαλύψουμε τα συστατικά από μία παλιά Γερμανική συνταγή που καθαρίζει τις αρτηρίες και σταματάει την οστεοπόρωση. Εκτός από αυτά, περιέχει κάποια πολύ δυνατά φυσικά συστατικά που θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας συνολικά.
Συστατικά:
1 μικρό κομμάτι από ρίζα τζίντζερ
4 λεμόνια με τη φλούδα (βιολογικά αν πιθανό)
4 μεγάλες σκελίδες σκόρδου
2 λίτρα νερό
Οδηγίες παρασκευής: 
Πλύντε το λεμόνι και το τζίντζερ, κόψτε τα σε κομμάτια και βάλτε τα στο μπλέντερ. Στη συνέχεια, ξεφλουδίστε το σκόρδο και βάλτε το και αυτό στο μπλέντερ. Χτυπήστε τα καλά και βάλτε το μίγμα σε ένα μπολ.
Προσθέστε νερό και βάλτε το να ζεσταθεί. Βγάλτε το από τη φωτιά λίγο πριν βράσει και αφήστε το να κρυώσει.
Χρήση:
Θυμηθείτε να ανακινήσετε καλά το δοχείο με το μίγμα πριν κάθε χρήση. Πίνοντας μισή κούπα από αυτό το μίγμα σε άδειο στομάχι, 2 ώρες πριν κάθε γεύμα, θα δείτε θαύματα. Εάν θέλετε, μπορείτε να επαναλάβετε τη θεραπεία άλλη μια φορά.

ΤΙ ...ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ !!!

 Ο Μάρδας επανέρχεται για τους πλούσιους πρόσφυγες.

Εξακολουθεί να επιμένει ο Δημήτρης Μάρδας, στην πρότασή του για πρόσφυγες-επενδυτές. Με αφορμή δημοσίευμα της Daily Mail, που αναφερόταν σε πλούσιους Σύρους, που τους προσφέρονται πακέτα «all inclusive» για το ταξίδι τους στην Ευρώπη.

Σε ανάρτησή του στο Faceboook, ο υφυπουργός Εξωτερικών κάνει λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά σχετικά με το ζήτημα, τονίζοντας πως «αν υπάρχουν μεταξύ των προσφύγων Σύρων πλούσιοι, κάποιοι από αυτούς ίσως ήθελαν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά και στην Ελλάδα. Αυτό είπαμε πολύ απλά και κάθε νοήμων και λογικά σκεπτόμενος κατάλαβε ότι δεν αναφερόμουν στην Ειδομένη ή στον Πειραιά».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μάρδα:

Σύροι πρόσφυγες-επενδυτές: Κάποιοι ετεροχρονισμένα ανακάλυψαν τον τροχό!!!

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail έγραψε τις προάλλες για «all inclusive» πακέτα για τους πλούσιους πρόσφυγες Σύρους στην Ελλάδα. Έχουν προηγηθεί και αρκετές άλλες ανακοινώσεις από τον Ελληνικό τύπο σχετικά με τους πλούσιους Σύρους της Ελλάδας και τις αγορές εταιριών που έκαναν. Η είδηση της Daily Mail για τους πλούσιους πρόσφυγες, αναμεταδόθηκε από τα περισσότερα ελληνικά ΜΜΕ. Δεν εξέφρασε όμως κανείς την απορία πως είναι δυνατόν να ανακαλύφθηκαν «Πλούσιοι-Πρόσφυγες» τώρα, όταν λίγες ημέρες πριν έλεγα ακριβώς τα ίδια πράγματα. Απλά κάποιοι βιάστηκαν να σχολιάσουν –και μάλιστα επίμονα και καυστικά– δικές μου δηλώσεις σχετικά με τους πρόσφυγες-επενδυτές. Δύο μέτρα και δύο σταθμά κύριοι και κυρίες του fb. Αν υπάρχουν μεταξύ των προσφύγων Σύρων πλούσιοι κάποιοι από αυτούς ίσως ήθελαν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά και στην Ελλάδα. Αυτό είπαμε πολύ απλά και κάθε νοήμων και λογικά σκεπτόμενος κατάλαβε ότι δεν αναφερόμουν στην Ειδομένη ή στον Πειραιά. H φαντασία δεν οδηγεί πάντοτε σε ορθά συμπεράσματα… Όταν από την άλλη συνοδεύεται και από άγνοια τότε είναι καταστροφική!

Η ΜΑΦΙΑ «ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ» ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Η Cosa Nostra κήρυξε τον πόλεμο!

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί η Σικελία.
Το «νόμο στα χέρια» της πήρε πλέον η μαφία της Ιταλίας, η Cosa Nostra καθώς αυξάνεται επικίνδυνα ο αριθμός των προσφύγων που εισέρχονται στην χώρα, κάτι το οποίο σύμφωνα με τις αρχές, προβληματίζει την μαφία.
«Το Παλέρμο δεν είναι πια μια ιταλική πόλη. Δεν είναι πια μια ευρωπαϊκή πόλη. Περπατάς στην πόλη και νιώθεις ότι βρίσκεσαι στην Κωνσταντινούπολη ή στην Βηρυττό!» δηλώνει ο δήμαρχος της Σικελίας! Ο Leoluca Orlando, συνεχίζει λέγοντας: «Στο παρελθόν, η Μαφία ήταν πολύ ισχυρή, κάτι που απέτρεπε στους μετανάστες να έρθουν στην χώρα. Μέχρι τα 30 μου χρόνια, δεν είχα δει ποτέ έναν Αφρικανό ή Ασιάτη στο Παλέρμο.»
Η σικελική μαφιά κήρυξε και ανοιχτά πλεόν τον πόλεμο κατά των μεταναστών. Είναι μια περίοδος όπου η Cosa Nostra ανταγωνίζονται συμμορίες από την Αφρική για την κυριαρχία των δρόμων  της Σικελίας. Έτσι, ήδη  ένας αθώος άνθρωπος πυροβολήθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια μιας φιλονικίας στο δρόμο στο Παλέρμο.

334D07BA00000578-3546081-image-a-5_1461050210067
334D07BE00000578-3546081-Injuries_Eyewitnesses_reported_seeing_Yusapha_Susso_sitting_in_t-m-7_1461059887262
334D07C200000578-3546081-Fight_chased_Susso_into_a_sidestreet_and_shot_him_in_the_head_Th-a-8_1461059897670

ΕΣΚΑΣΕ «ΒΟΜΒΑ»: Μετά από 23 χρόνια λειτουργίας τηλεοπτικός σταθμός απέλυσε όλους τους εργαζόμενους


mavro

Η πορεία ενός μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού που λειτουργεί εδώ και 23 χρόνια φαίνεται…δυσοίωνη.
Την απόλυση τους έλαβαν χθες εργαζόμενοι στην Τηλεόραση ΚΥΔΩΝ


Χθες κλήθηκε το προσωπικό στο σταθμό, προκειμένου να υπογράψει τις απολύσεις του και να λάβει την πρώτη δόση της αποζημίωσης του.
Συγκεκριμένα, απολύθηκε το μεγαλύτερο μέρος του τεχνικού και διοικητικού προσωπικού και εντός της εβδομάδας, αν όχι τη Μεγάλη Δευτέρα, αναμένονται οι απολύσεις και των υπολοίπων εργαζομένων.
kydon-tv-logoΤο κανάλι θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά με εκπομπές «ψυγείο» όπως συνηθίζεται να λέγεται ή με απλά λόγια με επαναλήψεις εκπομπών και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν θα ξαναβγεί ούτε δελτίο ειδήσεων.

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν καθυστερήσεις στις πληρωμές της μισθοδοσίας και γενικά τα τελευταία 5 χρόνια ακουγόταν ότι ο σταθμός αντιμετώπιζε διάφορα θέματα οικονομικής φύσεως.
Η διαφημιστική πίτα στα ΜΜΕ έχει συρρικνωθεί πάρα πολύ. Βέβαια, αυτό δεν έχει σταθεί εμπόδιο για τα υπόλοιπα κανάλια της Κρήτης, που μέχρι τώρα έχουν καταφέρει να αντιμετωπίσουν αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να παραμείνουν σε λειτουργία.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ η στην ....Κοσμάρα του ;«Έρχονται καλύτερες μέρες για τους Έλληνες … από το καλοκαίρι»


panos-kammenos-ethnikoapeleutherwtikos-o-agwnas-mas.w_hr

Καλύτερες ημέρες για τους Έλληνες από το καλοκαίρι βλέπει πλέον ο Πάνος Καμμένος.


Η δήλωση έγινε  μετά και τη συμφωνία για το πακέτο προληπτικών μέτρων 3,6 δισ. ευρώ που ανεβάζει το συνολικό λογαριασμό για τον ελληνικό λαό στα 9 δισ. προκειμένου να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση του τρίτου Μνημονίου που υπέγραψε η κυβέρνηση.
Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είχε πει στις αρχές Απριλίου ότι «μέχρι το Πάσχα ή λίγες ημέρες μετά το Πάσχα θα βγει από τη θλιβερή αυτή εποχή που ζήσαμε».
«Με το τέλος της αξιολόγησης και το τέλος των μνημονίων έρχονται καλύτερες ημέρες, τις οποίες θα τις δούμε από φέτος το καλοκαίρι» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του πρόεδρο των ΑΝΕΛ από το βήμα του συνεδρίου της νεολαίας του κόμματος.
Στην ίδια ομιλία του, τέλος, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στο προσφυγικό παίζοντας με τους αριθμούς. Επικαλούμενος στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ είπε ότι «το 2002 στην Ελλάδα ήταν 1.100.000, το 2011 ήταν πάλι 979 χιλιάδες και σήμερα μιλάμε για 50 χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται σε οργανωμένους καταυλισμούς, προκειμένου να αναλάβει η κάθε χώρα της ΕΕ την ευθύνη και την ποσόστωση για να τους φιλοξενήσει».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ !!! European Business Awards - 3 μέρες ακόμα

H λουξ, διεκδικεί μια κορυφαία ευρωπαϊκή διάκριση για όλη την Ελλάδα. 

Σε αυτό τον αγώνα, χρειάζεται στήριξη, τη δική σου και όλων των Ελλήνων.

Ως μοναδική εκπρόσωπος της χώρας, ανάμεσα σε 31 άλλους Ευρωπαίους National Champions, διεκδικούμε για την Ελλάδα τον τίτλο του Overall European Public Champion στα European Business Awards, τον πιο σημαντικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό που επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα.

Στήριξε κι εσύ αυτή την προσπάθεια. Ψήφισε λουξ και κάλεσε τους φίλους σου να κάνουν το ίδιο, για να ξεχωρίσει η ελληνική ποιότητα και γεύση στην πρώτη θέση της Ευρώπης. Ο Ψηφοφορία λήγει στις 26/4.

Προσοχή, για να ειναι έγκυρη η ψήφος σας θα πρεπει να επιβεβαιώσετε στο email που θα σας αποσταλεί απο τον Οργανισμό.

Ψηφίστε εδώ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου