25.6.16

ΒΙΝΤΕΟ - Δείτε όσα έγιναν στο 5ο Gay Pride της Θεσσαλονίκης

Για πέμπτη χρονιά διοργανώθηκε το Thessaloniki Pride. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην πορεία με σύνθημα ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛ@Σ.
Λεσβίες, γκέι, αμφιφυλόφιλοι/-ες, τρανς και ίντερσεξ άνθρωποι (LGBTI), βγήκαν στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης και έστειλαν μήνυμα ενάντια στην ομοφοβική και τρανσφοβική ρητορική μίσους.
Από το μεσημέρι το φεστιβάλ μεταφέρθηκε στο Λευκό Πύργο με το PrideFair.
Η μεγάλη πορεία υπερηφάνειας ξεκίνησε από το Λευκό Πύργο λίγο μετά τις 19:00. Το φεστιβάλ έκλεισε με υπαίθρια συναυλία.




ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ από το «Lake Effect» ! Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι έπληξαν πολλές περιοχές!


kakokairia-peloponnisos-attiki-126185-696x384

Συνεχίζει το σπάνιο φαινόμενο «Lake Effect» που από νωρίς το μεσημέρι έχει «χτυπήσει» την χώρα μας και κυρίως τα νησιά του Ιονίου και την Πελοπόννησο.

Ισχυρές βροχές, καταιγίδες αλλά και χαλάζι χτυπούν από το μεσημέρι τα νησιά του Ιονίου Πελάγους και ολόκληρη τη δυτική Πελοπόννησο, με το φαινόμενο «Lake Effect» να βρίσκεται πλέον σε πλήρη ισχύ.
Δείτε παρακάτω τον χάρτη με την πυκνότητα της βροχόπτωσης από το σύστημα «ΠΟΣΕΙΔΩΝ»
grrain16062515
Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι τις 16:30 ο Μετεωρολογικός Σταθμός στις Φαρακλάτες Κεφαλληνίας κατέγραψε συνολικά 56 χιλιοστά βροχής, μέτρηση που αντιστοιχεί σε 56 τόνους νερού ανά στρέμμα!
Αυτή είναι και η δεύτερη μεγαλύτερη βροχόπτωση που έχει καταγραφεί μέχρι τώρα στο σύνολο της χώρας.

Δείτε πιο κάτω τη μέτρηση των βροχοπτώσεων σε Ιόνιο και Πελοπόννησο
broxoptoseis
«Κόκκινος συναγερμός» και στην Ηλεία
Σύμφωνα με πληροφορίες από το patrisnews.gr, το κύμα της κακοκαιρίας έπληξε το σύνολο της Ηλείας. Ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες εκδηλώθηκαν στις περισσότερες περιοχές του νομού.
4DDEE81BB4FD625D38E02A96F18594A1
Ο μηχανισμός της Περιφέρειας και των Δήμων βρίσκονται σε επιφυλακή και επιχειρησιακή ετοιμότητα. Οι καταιγίδες κατέφτασαν σε Πάτρα και Τρίπολη όπου από το πρωί επικρατούσε συννεφιά.

Οι Σαρακατσαναίοι ανταμώνουν στο Περτούλι

Οι Σαρακατσαναίοι ανταμώνουν στο Περτούλι
Σε ένα μοναδικής φυσικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον, τα περτουλιώτικα λιβάδια σε υψόμετρο 1.150 μέτρων στα Τρίκαλα, φιλοξενούν και φέτος το Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων, το οποίο φτάνει αισίως στο 36ο έτος του.
Οι Σαρακατσαναίοι αποδεικνύουν πόσο στενή υπήρξε η σχέση τους με τα υψίπεδα της ελληνικής φύσης όπου διατηρήθηκε προφυλαγμένη η φλόγα της ελευθερίας και ο πόθος της αναγέννησης της ελληνικής φυλής.

Το Αντάμωμα ξεκίνησε την Παρασκευή και κατά την τριήμερη διάρκειά του θα πραγματοποιηθεί μία σειρά εκδηλώσεων με επίκεντρο τη σαρακατσάνικη παράδοση.

Το Σάββατο έλαβε χώρα το Βιωματικό Καραβάνι της Σαρακατσάνικης Ζωής, το οποίο αναπαριστά ένα εποχικό γεγονός από τη ζωή των Σαρακατσάνων, ένα έθιμο βίωμα που ήταν άλλοτε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Το Καραβάνι ξεκίνησε στις 6:00 το απόγευμα από το παρεκκλήσι της Αγίας Κυριακής Περτουλίου, με τόπο προορισμού τον χώρο του Ανταμώματος στα Περτουλιώτικα λειβάδια όπου θα κονέψουν και θα στηθούν οι τσατούρες.

Τέλος, την Κυριακή, ημέρα αποκορύφωσης των εκδηλώσεων, θα παρουσιαστούν δρώμενα του παραδοσιακού κύκλου της σαρακατσάνικης ζωής, καθώς και παιγνίδια και χοροί από τους συλλόγους Σαρακατσαναίων Ελλάδας, Σκοπίων και Βουλγαρίας.

 
thessalianews

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στην Αρκαδία

Στην Μεγαλόπολη η Πυροσβεστική απεγκλώβισε 12 άτομα

Αποκαταστάθηκε η διακοπή στην ηλεκτροδότηση της Τρίπολης που είχε σημειωθεί λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ βυθίζοντας στο σκοτάδι τη μισή πόλη.
Η κακοκαιρία στην Μεγαλόπολη έχει σταματήσει και στην Τρίπολη συνεχίζεται η βροχόπτωση, όχι όμως με την ίδια ένταση.
Εξακολουθεί να είναι κλειστή η Εθνική Οδός για Σπάρτη, στο ύψος της Μανθυρέας.
Στην Μεγαλόπολη η Πυροσβεστική απεγκλώβισε 12 άτομα, κυρίως ηλικιωμένους που εγκλωβίστηκαν σε ισόγεια σπίτια στην πόλη και στο χωριό Περιβόλια, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι το ύψος του νερού έφτασε το ένα μέτρο μέσα σε ισόγειο σπιτιού στη Μεγαλόπολη.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Πυρκαγιά εκτός ελέγχου στη Σιθωνία


Πυρκαγιά εκτός ελέγχου στη Σιθωνία


Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη την περιοχή του Ν. Μαρμαρά, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.
Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 13.10 στη θέση Χοντρή Ράχη, που βρίσκεται ανάμεσα στον Μαρμαρά και στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς, πίσω από κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ωστόσο οι άνεμοι που φυσούν αυτή την ώρα στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς.
Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 13 πεζοπόρα. Από αέρος επιχειρούν πέντε πυροσβεστικά αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννη Τζίτζιο η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται κατοικίες και σούπερ- μάρκετ και όπως ανέφερε ο κ. Τζίτζιος κάτοικοι της περιοχής απομακρύνθηκαν για προληπτικούς λόγους.
Ωστόσο οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν και ο πυκνός καπνός που έχει σκεπάσει την περιοχή δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων, ανέφερε ο δήμαρχος Σιθωνίας.

Άνοιξαν οι ουρανοί Μεσσηνία – Στο σκοτάδι η Καλαμάτα

Ισχυρές καταιγίδες σαρώνουν την Μεσσηνία από το απόγευμα του Σαββάτου με  κύρια χαρακτηριστικά  τις αστραπές ,κεραυνούς και μεγάλα ύψη βροχής ενώ τοπικά σημειώθηκαν  και χαλαζοπτώσεις 

Πολλές περιοχές της Καλαμάτας βυθίστηκαν στο σκοτάδι ενώ συνεχείς διακοπές ρεύματος σημειώνονται σε όλο τον νομό 

Η κακοκαιρία αναμένεται να υποχωρήσει μετά τα μεσάνυχτα  ενώ για αύριο Κυριακή οι μετεωρολόγοι προβλέπουν  βελτίωση με παροδικά φαινόμενα

ΦΩΤΟ - Εγκλωβισμένοι οδηγοί στην εθνική Τρίπολης-Καλαμάτας από σφοδρή χαλαζόπτωση

ΟΥΡΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ - ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ Π.Υ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Το χαλάζι έχει εγκλωβίσει τουλάχιστον 60 αυτοκίνητα μέσα στη σήραγγα Ραψομάτη

Ακινητοποιημένα βρίσκονται τα αυτοκίνητα στη Σήραγγα Ραψομάτη εξαιτίας της σφοδρής χαλαζόπτωσης.

Πιο αναλυτικά, αυτή την ώρα στην εθνική οδό Τρίπολης-Καλαμάτας το χαλάζι που πέφτει έχει εγκλωβίσει τουλάχιστον 60 αυτοκίνητα μέσα στο τούνελ με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός καθώς οι οδηγοί λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων δεν μπορούν να κινηθούν με τα οχήματά τους.

Στο σημείο έφτασε όχημα της Αστυνομίας προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία καθώς το δεξιό ρεύμα του δρόμου παρέμεινε κλειστό για αρκετή ώρα.

Δείτε φωτογραφίες




«Φουντώνει» το βρετανικό κίνημα «Μένουμε Ευρώπη» - Διαδήλωση για το Brexit έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο: «Κλέψατε το μέλλον μας»


Διαδήλωση για το Brexit έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο: «Κλέψατε το μέλλον μας»

Διαδήλωση κατά του Brexit έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, κοντά στο Μπιγκ Μπεν, πραγματοποιούν αυτή την ώρα νέοι και νέες από το Λονδίνο, οι οποίοι δεν συμφωνούν με το Brexit.

Νεαροί Βρετανοί έχουν συγκεντρωθεί στο κέντρο του Λονδίνου και ζητούν την ακύρωση του δημοψηφίσματος

«Κλέψατε το μέλλον μας», «Μην μας αφήνετε έτσι», «Δεν είμαστε Βρετανοί, είμαστε Ευρωπαίοι», «Προστατεύστε τις προοπτικές της γενιάς μας», είναι μερικά από τα συνθήματα που αναγράφονται στα πανό και στα πλακάτ που κρατούν οι νέοι διαδηλωτές οι οποίο εξαγριωμένοι διαμαρτύρονται για το δημοψήφισμα που, όπως φαίνεται, θα βγάλει την χώρα τους εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με τα  αποτελέσματα της δημοσκόπησης του YouGov poll για το πώς ψήφισαν οι Βρετανοί ανά ηλικία, η νεότερη γενιά επέλεξε το Bremain, ενώ οι μεγαλύτεροι το Brexit. Πράγματι, οι ηλικίες 18-24 ψήφισαν την παραμονή στην ΕΕ σε ποσοστό 75% και οι ηλικίες 25-49 επέλεξαν επίσης Bremain κατά 56%.
«Φουντώνει» το βρετανικό κίνημα «Μένουμε Ευρώπη»
Όλα αυτά ενώ πάνω από ένα εκατομμύριο υπογραφές έχει συγκεντρώσει μία ηλεκτρονική αίτηση, η οποία απευθύνεται στο βρετανικό κοινοβούλιο και ζητά να διοργανωθεί ένα δεύτερο δημοψήφισμα, μετά από εκείνο της Παρασκευής που «έβγαλε» τη χώρα από τη ΕΕ και την άφησε βαθιά διχασμένη.

Οι αντιδράσεις του στρατοπέδου του Bremain δεν πρόκειται, όμως, να περιοριστούν μόνο στο διαδίκτυο αφού στις 28 Ιουνίου, οι υποστηρικτές της παραμονής στην ΕΕ θα εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου.

Στη σελίδα του σχετικού event που έχει δημιουργηθεί στο Facebook, και στην οποία έχουν ήδη δηλώσει ότι θα παρευρεθούν 26.000 άτομα (με άλλα 50.000 να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον) αναφέρεται ότι η εκδήλωση με τίτλο «London Stays», έχει ως σκοπό «να φέρει κοντά τους πολίτες, ώστε να συζητήσουν, να εμπνεύσουν ο ένας τον άλλον και - το σημαντικότερο - να αποφασίσουν ποιο είναι το επόμενο βήμα τους, ώστε να υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα».

«Το #LondonStays αφορά την ανάγκη να παραμείνει το Λονδίνο κοντά στους πολίτες της ΕΕ», αναφέρει η σελίδα, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για ένα «κάλεσμα στα όπλα» για να γίνει η βρετανική πρωτεύουσα «ανεξάρτητη πόλη-κράτος» και κρατώντας με αυτόν τον τρόπο αποστάσεις από το #Londependence.

REUTERS ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ - «Πέρυσι προκάλεσε κρίση και τώρα ...κατηγορεί τους Ευρωπαίους»!!!


MorfoniosTsipras

Τα πυρά που εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση,  με αφορμή το Brexit  από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έμειναν ασχολίαστα από τον διεθνή Τύπο.
 «Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, του οποίου η επανάσταση ενάντια στην πολιτική της ΕΕ προκάλεσε κρίση στηνΈνωση πέρυσι, δήλωσε ότι δεν κατηγορεί τους Βρετανούς για την ψήφο υπέρ της αποχώρησης, αλλά τους ηγέτες της ΕΕ», σχολιάζει το Reuters για την ομιλία του το πρωί του Σαββάτου. Μάλιστα σημειώνει ακόμη ότι ο κ. Τσίπρας έριξε την ευθύνη για το Brexit στις «χρόνιες ελλείψεις» των Ευρωπαίων ηγετών και στην επιμονή τους στις πολιτικές λιτότητας οι οποίες ενίσχυσαν τον λαϊκισμό και τον εθνικισμό. «Ο Τσίπρας οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ σε νίκη σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις και ένα δημοψήφισμα πέρυσι σε μία προσπάθεια να βάλει τέλος στα χρόνια λιτότητας που επιβάλλονταν στην Ελλάδα εξαιτίας του μη βιώσιμου χρέους της. Όμως, αναγκάστηκε από την ευρωζώνη να δεχθεί περισσότερους όρους, ως αντάλλαγμα για ένα ακόμη πρόγραμμα διάσωσης και παραμονή στην ευρωζώνη», αναφέρει ακόμη.

ΒΙΝΤΕΟ - «Ντροπή σου απατεώνα, ψεύτες, αλήτες», φώναζαν σε υφυπουργό

«Ντροπή σου απατεώνα, ψεύτες, αλήτες», φώναζαν σε υφυπουργό (βίντεο)

Tις αποδοκιμασίες από μια οικογένεια και συνταξιούχους, δέχτηκε ο υφυπουργός εργασίας Τάσος Πετρόπουλος κατά την έξοδό του από το θέατρο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.Αιτία της διαμαρτυρίας σύμφωνα με τους ίδιους, είναι η μη χορήγηση σύνταξης στον 71χρονο πατέρα της οικογένειας, με 95% αναπηρία (τύφλωση) και με 32 έτη ασφάλιση.
Oι παρευρισκόμενοι φώναζας στον υφυπουργό «ντροπή σου απατεώνα, ψεύτες, αλήτες» αλλά η ασφάλεια δεν επέτρεψε στον κόσμο να πλησιάσει περισσότερο.

ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΡΙΟ

ΤΟΥ:ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Αν δεν υπήρχαν τα 1000 δολάρια επί 12 μήνες της ΔΟΕ για κάθε αθλητή και αθλήτρια που εξασφάλιζε πρόκριση ,και οι χορηγίες –υιοθεσίες αθλητών, δεν υπήρχε περίπτωση να είχε Ολυμπιακή αποστολή η Ελλάδα στους αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία.
Χωρίς ούτε ένα ευρώ από την αριστερή κυβέρνηση του τόπου για ολυμπιακή προετοιμασία και με την Αθλητική ηγεσία Κοντονής-Συναδινός να είναι σκοτωμένοι και διχασμένοι με αποτέλεσμα να έχουν αφήσει στο έλεος του θεού τον ελληνικό αθλητισμό, ο αρχηγός της αποστολής για το Ρίο και πρόεδρος της ΔΟΑ Ισίδωρος Κούβελος καλείται να αντιμετωπίσει σωρεία προβλημάτων τόσο στο φινις της προετοιμασίας όσο και στη μακρινή Βραζιλία όταν φτάσει η ελληνική αποστολή.
Και ξαναλέμε ευτυχώς που η ΔΟΕ  έδωσε τα 1000 δολάρια για κάθε αθλητή, εντάσσοντας την χώρα μας στην κατηγορία των υπανάπτυκτων αφρικανικών χωρών ,και σε ένα ειδικό πρόγραμμα αλληλεγγύης και στήριξης αθλητών και αθλητριών.
Μέχρι στιγμής το ανεκδιήγητο δίδυμο της αθλητικής ηγεσίας που ο μεν Κοντονής ασχολείται με την ανατροπή της ΕΠΟ και νέο αθλητικό νομοσχέδιο, λες και έχουμε έλλειψη από αυτά, ο δε ΓΓΑ επί σειρά ετών αργόμισθος όπως τον αποκαλεί  ο Μολυβάς(Χωρίς να βγάλει ούτε ένα αθλητή στα 14 χρόνια ) προπονητής του στίβου Τζούλιος Συναδινός ,που αναλώνεται σε επιλεκτικό κυνήγι μαγισσών με οικονομικούς ελέγχους ομοσπονδιών. Μια αθλητική ηγεσία όχι απλά κατώτερη των δύσκολων περιστάσεων αλλά που έχει καταστήσει σε πλήρη απαξίωση τον ελληνικό αθλητισμό, έχει επιλεκτική επίσης πελατεία συνομιλητών από τις αθλητικές ομοσπονδίες με στόχο την κομματική μαγιά στην ΕΟΕ!!!Χειρότεροι και άσχετοι ακόμη και στην διαδικασία που επί σειρά ετών ακολούθησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και μοιράζουν μέχρι και σήμερα την πίττα στο χώρο του αθλητισμού.
Και όλα αυτά και αλλά πολλά ευτράπελα και ανεκδιήγητα τόσο από την πλευρά του Κοντονή, όσο και από την πλευρά του πολύ λίγου για ΓΓΑ Τζούλιου Συναδινού, σε μια ολυμπιακή χρονιά ,που με δανεικά οι περισσότερες από τις 12  αθλητικές ομοσπονδίες θα στείλουν αθλητές και αθλήτριες στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας.
Σε μια εποχή απόλυτης ισοπέδωσης της χώρας ,με το ξεπούλημα των ασημικών της μεταξύ αυτών και των ολυμπιακών μας εγκαταστάσεων που πλήρωσε με αίμα για να γιάνουν ο ελληνικός αλός ,αντί να κοιτάξουν πως θα μπορέσουν να διατηρήσουν ένα κορμό στον ελληνικό αθλητισμό αναλώνονται σε φτηνή μικροπολιτική .
Και βεβαίως μπορεί ο Κοντονής να εισπράττει τα ανταποδοτικά στις επιλεκτικές επιλογές του στήριξης μέσω της ΣΥΡΙΖ-ΕΡΤ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας στο στίβο, ας τολμήσει ο Τζούλιος Συναδινός (Και ας έχει τον εργολάβο φλαμπουράρη κουμπάρο)να στείλει ελέγχους στον Παναγόπουλο του ΣΕΓΑΣ η στον Αγγελούδη του Χάντμπολ με τον Κολλητό του εκεί γενικό γραμματέα.
Και έχουμε και άλλα πολλά και διάφορα ,με παρανομίες ακόμη και παραβιάσεις των θεσμικών τους ρόλων ,η και παρερμηνείες του ειδικώς από τον κουμπάρο του Φλαμπουράρη Τζούλιο Συναδινό, που αν δεν είναι μπερδεμένος έχει σοβαρά αλλά θέματα τότε.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα διασυρθούμε ως χώρα στο Ριο.
 Όσο για το όταν έρθουν μετάλλια και τρέξουν στο αεροδρόμιο αντιγράφοντας τους αλλους  για φωτογραφίες; Ας μην συμπεριφερθούν ως …κότες ,αυτοί που επί μήνες παραπονούνται και τους βρίζουν.

Oι κτηνώδεις φόροι στην Ελλάδα και οι χιλιάδες μετανάστες τρόμαξαν τους Αγγλους

Το αστείο δίδυμο που εξέθρεψε φορομπήχτες Κατρούγκαλους 

Το αστείο αυτό δίδυμο που διέλυσε την Ευρώπη ανέχεται 6 χρόνια τώρα κρατιστές Ελληνες πρωθυπουργούς οι οποίοι επιβιώνουν βάζοντας άγρια χαράτσια, ανεβάζοντας τις φορολογικές κλίμακες, μετατρέποντας τις ασφαλιστικές εισφορές σε φόρους.

Από την Ιόλη Πιερίδη

Την ίδια ώρα η διπλωματική-πολιτική ελίτ των Βρυξελλών με τους πολυτελείς μισθούς το μόνο που παράγει είναι νοσηρή γραφειοκρατία που υπερασπίζεται τα επι μέρους πελατειακά κράτη και πελατειακές κυβερνήσεις. Κι αυτό καθ΄εικόνα και ομοίωση της πελατειακής σήψης που διέπει και το γερμανικό κράτος.

Πως είναι δυνατόν μια Ευρωπαική Ενωση να επιτρέπει να φορολογούνται οι πολίτες της με κεφαλικούς φόρους αλά Σουλτάνου που εμπνέονται οι πολιτικοί Κατρούγκαλοι.

Ποιος είπε στο αστείο δίδυμο Μέρκελ-Ολάντ ότι οι Αγγλοι πολίτες σε μια εποχή που το διαδίκτυο παρουσιάζει live τις παγκόσμιες εξελίξεις δεν γνωρίζουν για τους κτηνώδεις φόρους στην Ελλάδα, για τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, για τους Ελληνες ολιγάρχες που πάνε πακέτο με το ελληνικό πελατειακό κράτος, για τις παράγκες της Δικαιοσύνης.

Η Ελλάδα ήταν για τους Αγγλους ψηφοφόρους το αποκρουστικό πρόσωπο της Ευρώπης που έπρεπε να την πληρώνουν και από πάνω.

Ο ερωτύλος Ολάντ και η ανίκανη και άβουλη Μέρκελ δημιούργησαν ένα φορολογικό Νταχάου το οποίο αντίκρυσαν πανικόβλητοι οι Αγγλοι ψηφοφόροι.

Ανέχτηκαν επίσης μιας κυβέρνηση που γέμισε την Ελλάδα και την Ευρώπη πρόσφυγες ανάμεσά τους μαχητές του Ισλάμ.

Γιατί αυτή η Ευρώπη θα πρέπει να είναι ελκυστική για τον Αγγλο πολίτη;

Εξαλλος θα ήταν και ο Τσώρτσιλ με μια τέτοια Ευρώπη. Αντε γεια…

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ!!!

Σε αναταραχή όλος ο κόσμος λόγω του BREXIT  αλλά στην χώρα μας οι πολιτικοί αρχηγοί κάνουν συναντήσεις και συσκέψεις για τον εκλογικό νόμο..!!

Εντάξει είπαμε να είναι ψύχραιμοι ,αλλά το να συζητούν για ένα θέμα που αφορά αποκλειστικά και μόνο αυτούς και  το σύστημα  διαχείρησης της εξουσίας που θέλουν να ασκούν ,δεν είναι ψυχραμία αλλά αναισθησία ..


Αντί λοιπόν η Κυβέρνησηπου έχειτην ευθύνη ,μαζί με τα  τα λοιπά κόμματα,   να δουν με σοβαρότητα  το τρόπο που  θα πρέπει η χώρα να αντιμετωπίσει την νέα κατάσταση ,αυτοί αρκούνται σε επικοινωνιακά παιχνιδάκια μπροστά στις κάμερες...

Θαυμάσιο όργανο  το βιολί, αλλά αυτό το συγκεκριμένο βιολί , βλάπτει σοβαρά  τους Έλληνες και την ΕΛΛΑΔΑ!!


"Ο Αιρετικός Δεξιός"

ΦΩΤΟ: Επιγραφές από ελληνικές πολυκατοικίες που κάνουν θραύση!

Δείτε τις εικόνες πουκάνουν θραύση στο διαδίκτυο






RYANAIR – Κάνει super-προσφορές λόγω Brexit! Πως τρολάρει τους Βρετανούς

Ένα εκατ. θέσεις προσφέρει η ιρλανδική αεροπορική εταιρία σε όσους θέλουν να φύγουν από τη χώρα μετά το Brexit
 
Με δελεαστικές προσφορές η ιρλανδική αεροπορική εταιρία Ryanair προσκαλεί τους πολίτες να δραπετεύσουν από τη Μεγάλη Βρετανία μετά την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η εταιρία προσφέρει για μόλις 24 ώρες, ένα εκατ. εισιτήρια που ξεκινούν από 9,9 λίρες σε όσους επιθυμούν να φύγουν από τη Βρετανία και να μεταβούν σε κάποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά το Brexit.
Μάλιστα, στη διαφήμισή της επιλέγει να χρησιμοποιήσει το πρόσωπο του επικεφαλής του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ, του πρώην δημάρχου του Λονδίνου και επικεφαλής της καμπάνιας της εξόδου, Μπόρις Τζόνσον, καθώς και της ηγετικής φυσιογνωμίας της εκστρατείας του Brexit, Μάικλ Γκόουβ.
Βέβαια, τα τρία στελέχη της καμπάνιας αποτυπώνονται σαν τα τρία πιθηκάκια του «δεν βλέπω, δεν ακούω, δε μιλάω», μόνο που αυτή τη φορά λένε: «Δεν βλέπω Ευρώπη, δεν ακούω Ευρώπη, δεν μιλάω για την Ευρώπη».
Η Ryanair είχε εκφράσει την υποστήριξή της στο στρατόπεδο της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ, ενώ είχε στείλει και ηλεκτρονική μήνυμα λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος για να προωθήσει την καμπάνια της με τίτλο: «Γιορτάστε την παραμονή στην Ευρώπη με ένα εκατ. θέσεις από 9,99 λίρες».
Στο κείμενο, μάλιστα, η εταιρία ανέφερε: «Καθώς είμαστε η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Μεγάλης Βρετανίας, ελπίζουμε η Βρετανία να ψηφίσει υπέρ της παραμονής στην ΕΕ. Για να γιορτάσουμε αυτό που προσευχόμαστε -η πλειοψηφία να ψηφίσει υπέρ του Remain- προωθούμε ένα εκατ. θέσεις με τιμές για Ευρώπη που ξεκινούν από τις 9,99 λίρες για ταξίδια από τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο».

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑ... "Κάποτε έπαιρνα 20.000 ευρώ για μία.... Τώρα... για την ψυχή της μάνας μου!"

"Ναι, κάποτε η ...Εύα Λάσκαρη έπαιρνε μέχρι 20.000 ευρώ για μερικά κλικς μπροστά από την κάμερα ενός φωτογράφου!

 Το μοντέλο είχε αυξήσει τις μετοχές του την εποχή που ακόμα το ευρώ κυλούσε σαν νεράκι, όμως τώρα, όπως λέει η ίδια, αν πρέπει να το κάνει κανείς θα το κάνει για την ψυχή της μάνας του!

«Τα παλιά τα χρόνια για μια καλή φωτογράφιση, λίγο sexy λίγο αποκαλυπτική ανάλογα, ήταν από 5.000 έως 20.000 ευρώ. 

Πλέον το κάνουμε για τη ψυχή της μάνας μας», είπε η Εύα Λάσκαρη στην εκπομπή Happy Day και ελπίζουμε να έχει κρατήσει μερικά χρήματα στην άκρη!

Όσο για το τι θα πει στον γιο της όταν μεγαλώσει και δει στο internet της sexy φωτογραφίες της μανούλας της μας είπε: «Δεν θα βγει σε έναν πλανήτη που θα είμαστε στο κατηχητικό. Θα του εξηγήσω ότι είναι μέρος της δουλειάς μου!».



ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ 19ΧΡΟΝΗ - Εξιχνιάστηκε το φρικιαστικό έγκλημα στα Λιμανάκια - Συνελήφθησαν ένας 34χρονος και μια 19χρονη


Εξιχνιάστηκε το φρικιαστικό έγκλημα στα Λιμανάκια - Συνελήφθησαν ένας 34χρονος και μια 19χρονη

Eξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η πολύκροτη υπόθεση της αποτρόπαιης δολοφονίας άνδρα 50 ετών, η σορός του οποίου βρέθηκε απανθρακωμένη, τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Ιουνίου 2016, στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.
Δράστες είναι ένας Έλληνας 34 ετών και η 19χρονη σύντροφός του. Στην υπόθεση εμπλέκεται και μια ακόμα 19χρονη, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.
Από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, διαπιστώθηκε ότι το θύμα είχε μεταβεί στην Δραπετσώνα σε οικία που διέμεναν οι δράστες, σε στιγμή που η 19χρονη ήταν μόνη της. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, προσπάθησε να την παρενοχλήσει. Τότε μπήκε στο σπίτι ο 34χρονος σύντροφός της και μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό, άρχισε να χτυπάει, με τα χέρια και έναν ανεμιστήρα, το θύμα στο κεφάλι. Στη συνέχεια τον έδεσαν, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν στα Λιμανάκια της Βάρκιζας, όπου συνεχίστηκε ο ξυλοδαρμός του 50χρονου, ενώ στη συνέχεια τον έκαψαν.
Έπειτα οι δράστες επέστρεψαν στην οικία και προσπάθησαν να την καθαρίσουν, ενώ την έβαψαν και απομάκρυναν όσα έπιπλα είχαν ίχνη αίματος. Αρωγός τους στην προσπάθεια αυτή ήταν και μία 19χρονη. Οι δράστες εξεταζόμενοι επιβεβαίωσαν τα συγκεκριμένα περιστατικά.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, παρέπεμψε την υπόθεση σε τακτικό ανακριτή και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος του 34χρονου και της 19χρονης, με τα οποία συνελήφθησαν.

Οδηγίες προς τους πολίτες για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr)  έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα, σε περιοχές όπου προβλέπεται η εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων και καταιγίδων:

· Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.

· Να βεβαιωθούν ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.

· Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους

· Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων.

· Να προφυλαχτούν αμέσως κατά τη διάρκεια μιας χαλαζόπτωσης. Να καταφύγουν σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.

· Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π.χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).

· Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.

Μια ... ασυνήθιστη ελληνική παραλία στο top-11 του κόσμου!

Στην 4η θέση βρίσκουμε μια ελληνική παραλία που βρίσκεται σε νησί του Αιγαίου.

Ένα από τα κορυφαία ταξιδιωτικά site της Ινδίας το Ixigo.com, δημοσίευσε την λίστα με τις 11 πιο ασυνήθιστες παραλίες στον κόσμο. Αυτές οι παραλίες δεν μοιάζουν με αυτές που έχετε συνηθίσει, αλλά ίσως είναι ακόμη πιο εντυπωσιακές. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Μαύρη Παραλία της Ισλανδίας. Μάλιστα στην 4η θέση βρίσκουμε μια ελληνική παραλία που βρίσκεται σε νησί του Αιγαίου.
Δεν είναι άλλη από την Κόκκινη Παραλία της Σαντορίνης.

Δείτε την λίστα αναλυτικά:

1. Μαύρη Παραλία- Ισλανδία
2. Γυάλινη Παραλία – Καλιφόρνια
3. Παραλία Bioluminescent Phytoplankton – Μαλδίβες
4. Κόκκινη Παραλία – Σαντορίνη
5. Papakolea – Χαβάη
6. Ροζ Παραλία – Ινδονησία
7. Karaikal – Ινδία
8. Maho – Saint Martin 
9. Jokulsarlon – Ισλανδία
10. Παραλία Moeraki Boulders  – Nέα Ζηλανδία
11. Παραλία των κοχυλιών – Αυστραλία

Με το πενάκι του ΚΥΡ


ΧΑΡΤΕΣ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ - Στο μάτι των καταιγίδων σήμερα η Μεσσηνία

ΩΡΑ 12.00
ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΙΣΧΥΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ !

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από τις πρωινές ώρες στην Μεσσηνία

Ισχυρές καταιγίδες αναμένονται από το απόγευμα έως αργά το βράδυ

Δείτε τους χάρτες πως θα εξελιχθεί
ΩΡΑ 15.00
ΩΡΑ 18.00
ΩΡΑ 21.00
ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ !!! Καταργούνται τα αγγλικά από επίσημη γλώσσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Μπορεί να φαντάζει αμελητέο αυτό το πρόβλημα που προέκυψε από το Brexit, όμως δεν είναι έτσι. 
Πρόκειται για τη γλώσσα. 
Ποια θα είναι η γλώσσα που θα μιλούν στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και σε ποια θα συντάσσονται τα έγγραφα;
Μπορεί οι επίσημες γλώσσες να είναι 23, όμως τα αγγλικά είχαν την τελευταία δεκαετία κυριαρχήσει και ήταν η γλώσσα που χρησιμοποιούνταν στα ευρωπαϊκά όργανα με εξαίρεση το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο που χρησιμοποιούν την γαλλική.
Με την αποχώρηση της Βρετανίας η αγγλική γλώσσα δεν είναι πλέον επίσημη γλώσσα καμίας χώρας και επομένως σύμφωνα με τον κανονισμό Ι-58 δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται στις εργασίας των οργάνων της Ε.Ε., ούτε να συντάσσονται ευρωπαϊκά κείμενα σε αυτή τη γλώσσα!
Επομένως, αν δεν αναθεωρηθεί ο κανονισμός Ι-58, θα πρέπει να κυριαρχήσει μία άλλη γλώσσα!
Αλλά και στην περίπτωση που γίνει αναθεώρηση και παραμείνει η αγγλική, τότε θα εγερθούν άλλα ζητήματα και διάφορες μειονότητες χωρών θα ζητήσουν να συμπεριληφθούν στις γλώσσες της Ε.Ε.
Τα καταλανικά, τα βρετονικά, τα βασκικά ή τα ρωσικά από τις μειονότητες των βαλτικών χωρών.

Φτερά έκαναν 5,5 δισ. δολάρια από τις περιουσίες των 15 πλουσιότερων Bρετανών

Σύμφωνα με τον δείκτη Bloomberg Billionaires. 

Συνολικά 5,5 δισ. δολάρια μέσα σε λίγες ώρες κόστισε η έξοδος της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή ένωση, στους 15 πλουσιότερους πολίτες της χώρας.
 Συγκεκριμένα, ο πιο πλούσιος Βρετανός, Gerald Grosvenor, απώλεσε 1 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τον δείκτη Bloomberg Billionaires. Από κοντά και ο ιδιοκτήτης των Topshop, Philip Green, ο Charled Cadogan και ο Bruno Schroder.


capital.gr

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, από 09:00π.μ. μέχρι 7:00μ.μ. θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεσσηνίας. (Νομαρχιακή Επιτροπή (Ν.Ε.), Νομαρχιακή Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ν.Ε.Κ.Α.Π.), Νομαρχιακή Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου (Ν.Ε.Ο.Ε.) καθώς και των  Συντονιστικών  Επιτροπών  (Σ.Ε.) των Δημοτικών οργανώσεων)
Η σταυροδοσία για την εκλογή των μελών των οργάνων ορίζεται σε ένα (1) σταυρό προτίμησης 

Οι χώροι διεξαγωγής των εκλογών:

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ –ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ
Στα  Γραφεία της  Ν.Ε. στην κεντρική πλατεία  Καλαμάτας.
ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ- ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ
Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Μεσσήνη.
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κυπαρισσία.
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ- ΝΕΣΤΟΡΟΣ
 Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Πύλο.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1.ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ (ΝΑΓΙΑ)
2.ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΗ
3. ΓΚΟΓΚΟΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
4.ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΣΑΜΟΥΛΗ ΒΑΣΩ
5. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
6. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
7.ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
8. ΚΟΥΝΑΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
9. ΚΟΥΤΣΟΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
 10.ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 11.ΜΠΡΟΥΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 12.ΠΑΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 13.ΤΡΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 14.ΤΣΕΛΕΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 15.ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ


 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Ν.Ε.Κ.Α.Π

1. ΒΕΛΙΑΣ ΔΡΟΣΟΣ
2. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
3. ΣΟΥΜΠΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Ν.Ε.Ο.Ε
1. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2. ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
3. ΔΗΜΙΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ:
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
1. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
2. ΒΑΡΕΛΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
3. ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
4. ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
1. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
3. ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ
1. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
2. ΚARAGIOZOVA GALIA
3. ΛΑΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
1. ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
2. ΣΙΚΑΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
3. ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Το αισθησιακό τσιφτετέλι... έφερε σεξουαλικό όργιο με τις σερβιτόρες στη γαμήλια δεξίωση

Σε πάρτι οργίων με προεκτάσεις που θα μπορούσαν να απασχολήσουν ακόμα και τη δικαιοσύνη παραλίγο να εξελιχθεί  γαμήλια δεξίωση που έλαβε χώρα πριν από λίγο καιρό στην Πάτρα.
 
Το ιδιαίτερα εύπορο ζευγάρι είχε καλέσει συγγενείς και φίλους να συνδιασκεδάσουν μετά από τη γαμήλια τελετή, σε πολυτελή βίλα, ιδιοκτησίας συγγενών του γαμπρού.
Το κέφι «άναβε» όλο και περισσότερο όσο περνούσε η ώρα και η ποσότητα του αλκοόλ που καταναλωνόταν αυξανόταν σταθερά.
Η προσφορά ήταν βέβαια χωρίς όρια καθώς το ζευγάρι και οι δύο οικογένειες ήθελαν τα πάντα σε αφθονία.
Φυσικά υπήρχε και ζωντανή ορχήστρα και πανάκριβοι μεζέδες που σερβίρονταν από καλλίγραμμες κοπέλες που είχαν προσληφθεί για τη συγκεκριμένη βραδιά.
Στις 2.30 περίπου τα ξημερώματα κάποιοι από τους φίλους του γαμπρού που είχαν αρχίσει από νωρίς να φλερτάρουν τις σερβιτόρες, προχώρησαν ακόμα πιο πολύ.
Οι κοπέλες προσπαθούσαν με έκδηλη ανησυχία να απομακρυνθούν αλλά δεν τα κατάφερναν καθώς οι νεαροί τις πίεζαν να χορέψουν μαζί τους.
Η κατάσταση εκτραχύνθηκε πολύ περισσότερο όταν η ορχήστρα άρχισε να παίζει αισθησιακά τσιφτετέλια.
Σε μια στιγμή οι σερβιτόρες που χόρευαν βρέθηκαν γυμνές από τη μέση και πάνω χωρίς προφανώς να έχει γίνει κάτι τέτοιο με δική τους πρωτοβουλία.
Οι νεαρές κοπέλες έφυγαν βιαστικά από τη δεξίωση ενώ κάποιες απείλησαν και με μηνύσεις.
Ωστόσο όλα διευθετήθηκαν την επόμενη ημέρα με την καταβολή κάποιου τύπου παχυλής «αποζημίωσης».
Έτσι όλα έκλεισαν ήσυχα και αποφεύχθηκε το σκάνδαλο, κάτι που διακαώς επιθυμούσαν οι οικογένειες των νεόνυμφων.

Νέος κίνδυνος για τη Μεσόγειο το θανατηφόρο «λεοντόψαρο»



rodhos-735x455
Δύο ακόμα δηλητηριώδη είδη από την Ερυθρά Θάλασσα πέρασαν από τη διώρυγα του Σουέζ και εντοπίστηκαν στην Ρόδο, προειδοποιεί το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) 
Πρόκειται για το άκρως επεκτατικό λεοντόψαρο Pterois miles, το οποίο μέχρι σήμερα γνωρίζαμε μόνο από ντοκιμαντέρ και ενυδρεία, και για τον δηλητηριώδη αχινό Diadema setosum.
Η παρουσία τους έχει ήδη αναφερθεί σε άλλες περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου, ενώ η πρόσφατη εμφάνισή τους στην περιοχή της Ρόδου ανακοινώθηκε πρόσφατα σε επιστημονικό περιοδικό από τους ερευνητές του ΕΛΚΕΘΕ.
Κρίνουν μάλιστα «απαραίτητη την προειδοποίηση των επαγγελματιών και μη αλιέων, καθώς και του ευρύτερου κοινού της περιοχής, ώστε να προληφθούν τυχόν ατυχήματα».
Και τα δύο είδη εντοπίστηκαν στη διάρκεια του καλοκαιριού από τις ομάδες δυτών του Yellow Submarine Glass Bottom Boat και του Waterhoppers Diving School.
Τα αγκάθια του λεοντόψαρου είναι άκρως δηλητηριώδη και δυνητικά θανατηφόρα για όποιον τρυπηθεί, ενώ το δηλητήριο του αχινού δεν θεωρείται ισχυρό.

Ο Υδροβιολογικός Σταθμός Ρόδου του ΕΛΚΕΘΕ παρακαλεί όποιον συλλέγει κάποιο δείγμα του λεοντόψαρου να το διατηρήσει σε ψυγείο ή σε κατάψυξη και να ενημερώσει τον σταθμό, ο οποίος θα προχωρήσει στην άμεση περισυλλογή του, λόγω ανάγκης για περαιτέρω μελέτες.
pterois_miles-en_copy_1Η Διεθνής Ένωση για τη Διατήρηση της Φύσης (IUCN), η οποία εκδίδει την επίσημη Κόκκινη Λίστα των απειλούμενων ειδών, αναφέρει ότι επιβεβαίωσε την παρουσία του λεοντόψαρου Pterois miles στην Κύπρο (Κάβο Γκρέκο) και την Τουρκία, απέναντι από το Καστελλόριζο.
Είναι μια ανησυχητική εξέλιξη για κολυμβητές και ψαράδες, καθώς τα αγκάθια του λεοντόψαρου είναι άκρως δηλητηριώδη για όποιον τρυπηθεί και έχουν προκαλέσει θανάτους.
Το λεοντόψαρο έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα επιθετικό και επεκτατικό ψάρι που έχει επεκταθεί με θεαματικό τρόπο και στις ανατολικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών και της Καραϊβικής.
Το σαρκοφάγο και άκρως επιθετικό ψάρι μπορεί δυνητικά να ανατρέψει την ισορροπία των οικοσυστημάτων παίρνοντας τη θέση των ροφών . Μπορεί επίσης να μειώσει τους πληθυσμούς φυτοφάγων ψαριών και να αυξήσει έτσι σε υπερβολικό βαθμό την ανάπτυξη των φυκιών. Μια τέτοια αλλαγή μπορεί με τη σειρά της «να προσελκύσει κι άλλα εισβάλλοντα είδη λόγω εξασθένισης της τοπικής χλωρίδας και πανίδας» προειδοποιεί ο Δρ Κάρλος Χιμένες, θαλάσσιος βιολόγος του Ινστιτούτου Κύπρου.
Στις ΗΠΑ, η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) ενθαρρύνει το κυνήγι και την κατανάλωση του λεοντόψαρου ως εδώδιμου εμπορικό είδους, κάτι που θα μπορούσε δυνητικά να φρενάρει την εξάπλωσή του.
****Αρκεί βέβαια να έχει καθαριστεί κατάλληλα ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος δηλητηρίασης.

24.6.16

ΦΩΤΟ - Αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου σύμφωνα με τους επιστήμονες!

Και να φανταστείτε ότι την φώναζαν «χοντρούλα»....
 
Ερευνητές του πανεπιστημίου του Tέξας μελετώντας δεδομένα και στοιχεία δεκαετιών οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα πως η γυναίκα που συγκεντρώνει όλα τα στάνταρτ για να ανακηρυχθεί ως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου είναι το μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια, Kelly Brook.
Η τέλεια γυναίκα πρέπει να έχει ύψος 1,68, διαστάσεις 99-63-91 και καμία πλαστική.

kelly_3.JPG
Έτσι το πανεπιστήμιο του Texas, με βάση τα δεδομένα που έχει στην κατοχή του, υποστηρίζει πως τα απαραίτητα στοιχεία για την τέλεια γυναίκα βρίσκονται όλα συγκεντρωμένα στην Kelly Brook.
kelly_5.JPG
Στην έρευνα ελήφθησαν υπόψη στοιχεία όπως το ύψος, το βάρος, το μήκος το μαλλιών και το σχήμα του προσώπου.
kellly_9.JPG
Η ερευνητική ομάδα του πανεπιστημίου υποστηρίζει πως: "Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι φυσική και επιστημονικά τέλεια".
kelly_exw.JPG
Παρόλα αυτά η ίδια η Kelly Brook έχει υποστηρίξει ότι ένοιωθε πολλές φορές άσχημα για το σώμα της και πως την φώναζαν μικρή χοντρούλα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου