1.10.16

Βιβα Λαρσα... φόρτσα Θεσσαλία !!!

Το αλιεύσαμε στο διαδίκτυο !!!

Βιβα Λαρσα... φόρτσα Θεσσαλία !!!

ΦΩΤΟ - Ρομπότ του σεξ υπόσχονται στιγμές ηδονής σε καφέ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση των διεθνών ΜΜΕ που αναφέρει πως καφετέρια στο Λονδίνο αποφάσισε να στελεχώσει το κατάστημά του με ρομπότ του σεξ.

Ο Bradley Charvet σχεδιάζει να ανοίξει το καφέ στην περιοχή Paddington στο Λονδίνο και ισχυρίζεται ότι τα ρομπότ έχουν προγραμματιστεί για να προσφέρουν κανοποίηση στους πελάτες και σε λίγο καιρό θα μοιάζουν «απόλυτα φυσικά».
Για δεκαπέντε λεπτά ηδονής, ένας πελάτης είναι υποχρεωμένος να πληρώσει 60 λίρες. Αυτό που κοστίζει, σύμφωνα με τον επιχειρηματία, είναι η τεχνική των ρομπότ του σεξ «που έχουν προγραμματιστεί για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών».
Ο επιχειρηματίας ευελπιστεί ότι το καφέ του θα γίνει σημείο συνάντησης και πιστεύει ότι δεν υπάρχει καλύτερο ξεκίνημα για την ημέρα, από ένα στοματικό σεξ από ρομπότ. Μάλιστα τα ρομπότ έχουν προγραμματιστεί να μιλούν στους πελάτες πριν περάσουν στην πράξη για τους ερεθίζουν. Μάλιστα θα φορούν στολές, όπως της νοσοκόμας, της αστυνομικού και της γραμματέως.

Ο συλληφθής φίλος του Καμμένου ετοίμαζε την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ και ήθελε να «αγοράσει» τον Alpha

[Όπως καταγγέλει ο Κεγκέρογλου "με ειδική διάταξη ο Υπ Παππάς του είχε κάνει "δώρο" τη διεύρυνση της διασύνδεσης Περιφ Τηλεοπτικών Σταθμών"]

Στο στόχαστρο των αμερικανικών υπηρεσιών βρίσκονταν ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης, ο οποίος συνελήφθη χθες γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για απάτες και δόλια χρεοκοπία.
Ο εν λόγω επιχειρηματίας είχε απασχολήσει τις αμερικανικές υπηρεσίες, εξαιτίας των στενών σχέσεων που είχε αναπτύξει με Ρώσο ολιγάρχη, ο οποίος χρησιμοποιείται από το σύστημα Πούτιν για να χρηματοδοτεί τη ρωσική προπαγάνδα και τις απόπειρες διείσδυσης σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.



Πρόκειται για τον χρηματοδότη της Γαλλικής Ακροδεξιάς, αλλά και άλλων ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει απόρρητη έκθεση της CIA.

Ο Γιάννης Καραγιώργης είναι κουμπάρος του Konstantin Malofeev.

Πρόκειται για δισεκατομμυριούχο Ρώσο ολιγάρχη, ιδιοκτήτη ενός τεράστιου επιχειρηματικού ομίλου, στον οποίο έχει απαγορευτεί η είσοδος σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Mάλιστα ο Γιάννης Καραγιώργης είχε νοικιάσει αεροπλάνο για να μεταφέρει τους μεγαλόσχημους καλεσμένους στην Μόσχα, όπου έγινε ο γάμος του με κουμπάρο τον Malofeev.


Η ενασχόληση του πολυπράγμονα παράγοντα Γιάννη Καραγιώργη με τα Μέσα Ενημέρωσης, αρχίζει μετά τη γνωριμία του με τον Malofeev.

Με δεδομένο ότι η περιουσία του είχε κατασχεθεί διεθνώς και δεν μπορούσε να έχει την άνεση να επενδύει σε μίντια, οι αμερικανικές υπηρεσίες εκτιμούν ότι ο Καραγιώργης ανέλαβε να υλοποιήσει το φιλόδοξο σχέδιο του ακροδεξιού Ντρούγκιν για πολιτική και μιντιακή διείσδυση στην Ελλάδα.


Μετά την επιστροφή του από την Μόσχα ο Καραγιώργης ζήτησε να δει τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Στη συνάντηση του είπε ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει τον ALPHA.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς απέρριψε την πρόταση γνωρίζοντας ότι ο Καραγιώργης δεν διαθέτει δεκάρα τσακιστή από δικά του χρήματα και μόνο μαύρα κεφάλαια μπορούσε να διακινήσει.

Ο ιδιοκτήτης του ALPHA είχε πληροφορηθεί και για τις δοσοληψίες του Καραγιώργη με τους Ρώσους ολιγάρχες και γι΄ αυτό απέρριψε τη δελεαστική πρόταση.

Στη συνέχεια ο Καραγιώργης άρχισε να αγοράζει επαρχιακά κανάλια, με στόχο να διαμορφώσει ένα πανελλαδικό δίκτυο. Προχώρησε σε συμφωνία με 12 επαρχιακά κανάλια και με όχημα το «ΑΤΤΙCΑ» που νοίκιασε από το Δήμο Ασπροπύργου, δικτυώθηκε παράνομα.

Το τελευταίο διάστημα σχεδίαζε να εκδώσει και Κυριακάτικη εφημερίδα που θα πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τον πρόλαβε η κρατική ασφάλεια.
 
 

Πήγε σε οίκο ανοχής ως πελάτης και παραλίγο να κάνει σεξ με την αδερφή του!

Συγκλονίζει το παιχνίδι που πήγε να παίξει η μοίρα σε δύο αδέρφια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 25χρονος άντρας σε εφιάλτη βρέθηκε στην Αχαΐα για δουλειές.
 Με αφορμή τις δουλειέςαποφάσισε να επισκεφθεί έναν από τους οίκους ανοχής που λειτουργούν στην περιοχή προκειμένου να καλύψει τις σεξουαλικές του ανάγκες.
Σύμφωνα με το Dete.gr, η είσοδός του στο χώρο δεν έδειχνε τα όσα θα επακολουθούσαν. Λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε αντιμέτωπος με την εικόνα μιας κατά λίγα χρόνια νεότερης του γυναίκας, η οποία προοριζόταν για την κάλυψη των σεξουαλικών του αναγκών επ’ αμοιβή.
Στη θέα της όμως τόσο αυτός, όσο και εκείνη, έμειναν για λίγα λεπτά αγάλματα, με τον νεαρό αμέσως να σηκώνεται από τη θέση του, να ανοίγει την πόρτα και να φεύγει τρέχοντας. Λίγα μέτρα από τον οίκο ανοχής όπου νωρίτερα αναζητούσε την ηδονή, ο 25χρονος σωριάστηκε στη μέση του δρόμου στο έδαφος, με τους θαμώνες καταστήματος εστίασης που βρίσκεται κοντά στο σημείο να σπεύδουν προκειμένου να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.
Αφού με κόπο τον συνέφεραν στη συνέχεια τον μετέφεραν σε ένα από τα τραπεζοκαθίσματα του καταστήματος και το μόνο που ζήτησε ήταν ένα ποτήρι νερό.
 Στη συνέχεια κάλεσε από το κινητό φιλικό του πρόσωπο – είχαν έρθει μαζί στην Αχαΐα για δουλειές – προκειμένου να έρθει και να τον παραλάβει.
Η άφιξη του φίλου του στο σημείο αποτέλεσε και την αιτία για να αντιληφθούν κάποιοι από τους θαμώνες - από τους μεταξύ τους διαλόγους – την αιτία που ο νεαρός έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.
 Από τα συμφραζόμενα προέκυψε, πως λίγη ώρα πριν βρεθεί λιπόθυμος στη μέση του δρόμου, μέσα στον οίκο ανοχής βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με την κατά δύο χρόνια μικρότερή του αδελφή, η οποία είχε επιλέξει να ζει μόνη της, δηλώνοντας μάλιστα στην οικογένειά της με την οποία δεν διατηρούσε και τις καλύτερες των σχέσεων, πως εργάζεται σε αγροτικές καλλιέργειες.
 Ο 25χρονος αφού συνήλθε λίγο ακούστηκε να λέει στο φίλο του «πάρε με από εδώ πάμε όσο ποιο μακριά γίνεται»

Η Αρχαία Σπάρτη, ο Μυστράς και το Σπάρταθλον εντυπωσίασαν την αντιπροσωπεία από το Κρατίδιο της Βάδης Βυρτεμβέργης

Τον έπαρχο του Schwabisch Hall κ. Γκέρχαρντ Μπάουερ, συνοδευόμενο από τους Φράνκ Τσίμερμαν Δήμαρχο του Δήμου Gaildorf, το Δήμαρχο Ρόλαντ Μιόλα του Δήμου Φίχτενμπεργκ, τη Δήμαρχο Ζακλίν Φέρντερερ, την εκπρόσωπο της Αναπτυξιακής Εταιρείας Σουζάνε Κράις, και την εκπρόσωπο του Αγροτικού Συνεταιρισμού κα. Ναντίν Μπίλερ  υποδέχθηκαν σήμερα στη Σπάρτη οι Αντιπεριφερειάρχες κα. Νικολάκου Κωνσταντίνα και Στρατηγάκος Ηλίας καθώς και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σκούρος Χαράλαμπος.

Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας των δυο Περιφερειών, σε συνέχεια του πρωτοκόλλου συνεργασίας που έχουν υπογράψει, και ενόψει της τριήμερης επίσκεψης

αντιπροσωπείας του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 
Ο κ. Γκέρχαρντ Μπάουερ, οι Δήμαρχοι και οι συνεργάτες τους ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά και της Αρχαίας Σπάρτης όπου και εξέφρασαν το θαυμασμό τους για τον πολιτιστικό πλούτο της Π.Ε Λακωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν και τον τερματισμό αθλητών του διεθνούς αγώνα «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ» 245 χιλιομέτρων που ξεκίνησε χθες στην Αθήνα και τερμάτισε σήμερα στη Σπάρτη, δηλώνοντας εντυπωσιασμένοι από το δέος των αθλητών την ώρα του τερματισμού μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα.

ΦΩΤΟ - Παρκάρισμα ταξιτζή στο Παγκράτι... για γέλια και για κλάματα

Όσκαρ... για το χειρότερο παρκάρισμα διεκδικεί οδηγός ταξί στο Παγκράτι.

Όπως βλέπετε στο εν λόγω καρέ, οδηγός ταξί έχει αφήσει το όχημα του στα σκαλάκια του πεζόδρομου Κωνσταντίνου Βέρση, στο πλάι του Παναθηναϊκού Σταδίου.
Όπως ήταν φυσικό η εικόνα του ταξί πάνω στα σκαλιά έκανε μέσα σε λίγα λεπτά το γύρο των social media.
Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα με ανάρτησης της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η δημοσιογράφος Elissavet Kyritsi. Η οποία αναφέρει στη λεζάντα της:
"Αν η νέα ταινία του Jason Bourne δεν ήταν ήδη στους κινηματογράφους, θα νόμιζα πως ο Ματ Ντέιμον κάνει γυρίσματα στο Παγκράτι.
Τελικά, όμως, πρόκειται για Έλληνα επαγγελματία οδηγό με βλέψεις κασκαντέρ, που έχει... παρκάρει χαλλλαρά το ταξάκι του στον σκαλοπεζόδρομο Κωνσταντίνου Βέρση!
ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ;;
#SoonToATheaterNearYou"

Πρώην προϊσταμένη του ΙΚΑ Καλαμάτας κολλούσε ένσημα στα ...παιδιά της !

Τα αμφισβητούμενα ημερομίσθια είναι περίπου 500 - Σε μία περίπτωση, ένα από τα παιδιά της, ακριβώς το ίδιο χρονικό διάστημα, τις ίδιες ημέρες, είχε κολλήσει ένσημα ότι είχε εργασθεί ταυτόχρονα στην Αθήνα και στην Καλαμάτα

Με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας (νόθευση) κατ’ εξακολούθηση, απιστίας σχετικής με την υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση και απάτης κατ’ εξακολούθηση κάθισε από χθες στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, πρώην προϊσταμένη του Τμήματος Οικοδομών του ΙΚΑ Καλαμάτας.

Η δίκη ξεκίνησε με τις καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας, διεκόπη λόγω του προχωρημένου της ώρας και ορίστηκε να συνεχισθεί την προσεχή Τετάρτη.

Αν και τα ποσά για τα οποία κατηγορείται είναι μικρά και αφορούν ένσημα των παιδιών της και το επίδομα παιδιών στη σύνταξή της, η υπόθεση εγείρει ηθικά ζητήματα, λόγω της θέσης της στον ασφαλιστικό οργανισμό, αλλά και της ενεργής δράσης της στα πολιτικά, αυτοδιοικητικά και κοινωνικά δρώμενα της περιοχής μας. Έχει διατελέσει σημαντικό στέλεχος της Ν.Δ. στο νομό και ήταν υποψήφια σε δημοτικό ψηφοδέλτιο.

Ένσημα

Η υπόθεση προχώρησε έπειτα από πειθαρχικό έλεγχο που έγινε από τον ασφαλιστικό οργανισμό και εν συνεχεία τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης. Την ΕΔΕ διενήργησε ο τότε διευθυντής του ΙΚΑ Πύργου και, όπως τόνισε χθες στην κατάθεσή του, διαπιστώθηκε ο καταλογισμός από την κατηγορούμενη κάποιων οικοδομικών ενσήμων στα παιδιά της, είτε χωρίς να τα δικαιούνται είτε χωρίς να έχουν τηρηθεί οι διαδικασίες. Τόνισε δε ότι κάποιες ΑΠΔ (Αναλυτική Περιοδική Δήλωση) ήταν ψευδείς.

Τα αμφισβητούμενα ημερομίσθια είναι περίπου 500. Σε μία περίπτωση, ένα από τα παιδιά της, ακριβώς το ίδιο χρονικό διάστημα, τις ίδιες ημέρες, είχε κολλήσει ένσημα ότι είχε εργασθεί ταυτόχρονα στην Αθήνα και στην Καλαμάτα.

Επίσης, όταν συνταξιοδοτήθηκε το 2012 δήλωσε ψευδώς ότι τα παιδιά της δεν εργάζονται, ούτε λαμβάνουν επίδομα από τον ΟΑΕΔ, και ως προστατευόμενα έπαιρνε το ανάλογο επίδομα.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ακόμα ότι λόγω της θέσης της, κάποιοι υπάλληλοι, της παραχώρησαν τον υπολογιστή τους και έμπαινε στο σύστημα του ασφαλιστικού οργανισμού με την ηλεκτρονική τους υπογραφή.

Άρνηση κατηγοριών

Από την πλευρά της υπεράσπισης της κατηγορουμένης έχουν αναπτυχθεί ισχυρισμοί άρνησης των κατηγοριών. Για τα ένσημα και το συγκεκριμένο περιστατικό, επισημάνθηκε ότι το παιδί της βρισκόταν σε άδεια από την εργασία του στην Αθήνα και έκανε κάποια μεροκάματα στην Καλαμάτα, ενώ για το επίδομα στη σύνταξη, ότι τα χαρτιά στο φάκελο ήταν απλές φωτοτυπίες και θα μπορούσαν να έχουν τοποθετηθεί από οποιονδήποτε. Επίσης, ο δικηγόρος της, Βασίλης Δημαρέσης, κατέθεσε αίτημα διακοπής της δίκης, προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν οι εργοδότες, που φαίνονται στα επίδικα ένσημα, αλλά το δικαστήριο το απέρριψε.

Στοιχεία και γεγονότα κατέθεσε στο δικαστήριο και η τωρινή αναπληρώτρια διευθύντρια του ΙΚΑ Καλαμάτας, η οποία είπε ότι ο πειθαρχικός έλεγχος για τη συγκεκριμένη υπάλληλο ξεκίνησε το 2011, ενώ τον Απρίλιο του 2011 κατέθεσε αίτηση συνταξιοδότησης και έπειτα από 2 μήνες έλαβε κανονικά τη σύνταξή της και τα αναδρομικά.

Μάλιστα, η μάρτυρας κατέθεσε την έκπληξή της για τους χρόνους ρεκόρ καταβολής της σύνταξης και των αναδρομικών. Το δικαιολόγησε, όμως, λέγοντας ότι είχε γνωριμίες στη διοίκηση.

Ακολούθως είπε ότι από το 2011 έως το 2013 είχε χαθεί το πόρισμα του πειθαρχικού ελέγχου και ενδιάμεσα η κατηγορούμενη βγήκε σε σύνταξη. Το 2013 διατάχθηκε ΕΔΕ.

Επίσης, ανέφερε ότι το ποσό που της είχε καταλογισθεί ήταν περίπου 3.000 ευρώ και το έχει επιστρέψει, ωστόσο παρατήρησε ότι υπήρξε μεγάλη δυσφήμηση του ΙΚΑ.

Τέλος, αναφέρθηκε σε καταθέσεις των εργοδοτών από τους οποίους είναι τα επίμαχα ένσημα, ότι αυτοί δεν είχαν συντάξει ΑΠΔ και αυτό το έκανε η κατηγορουμένη.

Πηγή: Tharrosnews.gr

ΧΑΜΟΣ με την επίσκεψη Τσίπρα στην Καισαριανή - Ο δήμαρχος του γυρνά την πλάτη !


Χαμός με την επίσκεψη Τσίπρα στην Καισαριανή - Ο δήμαρχος του γυρνά την πλάτη

Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί την Κυριακή το Σκοπευτήριο Καισαριανής, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την απόδοση του χώρου στον Δήμο της περιοχής, όμως ο Δήμαρχος του... γύρισε την πλάτη.
Ο εκλεγμένος με το ΚΚΕ Δήμαρχος, Ηλίας Σταμέλος, με επιστολή του μάλιστα προς την κυβέρνηση αιτιολογεί την στάση του, τονίζοντας πως δεν θα πάρει μέρος σε μια εκδήλωση που η κυβέρνηση προσπαθεί να αξιοποιήσει για την “εξιλέωσή της”.
Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης είχε με μεγάλη πλειοψηφία αποφασίσει να μην συνδιοργανώσει με την κυβέρνηση την εν λόγω εκδήλωση.
Η επιστολή του Δημάρχου Καισαριανής στην κυβέρνηση:
«Αγαπητοί κύριοι,
Με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιείται στις 2 Οκτωβρίου 2016 και ως απάντηση της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαμε, θα ήθελα να σας ενημερώσω τα εξής:
Ηλίας Σταμέλος
Ηλίας Σταμέλος
Το Δημοτικό Συμβούλιο Καισαριανής σε ανοιχτή του συνεδρίαση και με παρουσία σε αυτό κατοίκων της πόλης μας συζήτησε τις σημαντικές εξελίξεις που αφορούσαν τη ψήφιση του νομοσχεδίου με το οποίο παραχωρείται στο Δήμο Καισαριανής για σαράντα χρόνια το σύνολο του χώρου του Σκοπευτηρίου. Κοινή πεποίθηση όλων στη συζήτηση ήταν το γεγονός ότι ο χώρος του Σκοπευτηρίου αποτελεί κατάκτηση μακροχρόνιων αγώνων του καισαριανιώτικου λαού. Η παραχώρηση του Σκοπευτηρίου στο Δήμο Καισαριανής είναι αποτέλεσμα των αγώνων του λαού που και σε αυτήν την περίπτωση τίποτα δε του χαρίστηκε από κανέναν. Ακριβώς γι' αυτούς τους λόγους δεν μπορεί να αξιοποιηθεί στην προσπάθεια εξιλέωσης της κυβερνητικής πολιτικής.
Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε τη διοργάνωση εκδήλωσης με αφορμή την παραχώρηση για σαράντα χρόνια στο Δήμο μας όλης της έκτασης του χώρου του Σκοπευτηρίου, για να τιμήσει τους αγώνες που έχουν γίνει για αυτό, η οποία και πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2016.
Στη συνεδρίασή του επίσης αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία ότι δε θα συμμετέχει σε συνδιοργάνωση εκδήλωσης με την κυβέρνηση και την ΕΡΤ με αφορμή το νόμο για την παραχώρηση του χώρου του Σκοπευτηρίου, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο άλλοθι στην κυβερνητική πολιτική.
Η πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση έρχεται σε πλήρη διάσταση με τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των κατοίκων της Καισαριανής και στρέφεται συνολικά απέναντι στον ελληνικό λαό. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει εξαπολύσει επίθεση στα δικαιώματα του λαού και τις κατακτήσεις του. Ψηφίζει και εφαρμόζει μνημόνια, υλοποιώντας μια πολιτική που τσακίζει το λαό με φόρους και μειώσεις σε μισθούς και σε συντάξεις, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει απαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο. Ξεπουλά, και με τα νέα μέτρα προχώρα σε ιδιωτικοποίηση και εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, μειώνει δραματικά τα κονδύλια στους δήμους προωθώντας την πολιτική της ανταποδοτικότητας, προσθέτοντας και νέα βάσανα και φορολογία στο λαό. Συμμετέχει στη λυκοσυμμαχία του ΝΑΤΟ συμφωνώντας με τις αποφάσεις της που αιματοκυλούν τους λαούς στην μέση ανατολή και αλλού, ξεριζώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες από τις εστίες τους.
Στο πνεύμα των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ως δήμαρχος Καισαριανής, τιμώντας την ιστορία της πόλης, την ιστορική μνήμη και τα διδάγματα από τους αγώνες και τις θυσίες των προηγούμενων γενιών, τους 750 εκτελεσμένους στο Σκοπευτήριο, δε θα παρευρεθώ στην εκδήλωση στις 2 Οκτώβρη.»

Πέθανε η ηθοποιός Σοφία Ρούμπου

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες του ελληνικού κινηματογράφου, η ηθοποιός Σοφία Ρούμπου, έφυγε από τη ζωή, τα ξημερώματα του Σαββάτου, έπειτα από μακρά νοσηλεία.
Σύζυγος του διευθυντή φωτογραφίας και μοντέρ Νίκου Καβουκίδη και μητέρα της ηθοποιού Μαρίας Καβουκίδη, η Σοφία Ρούμπου βραβεύτηκε το 1969 στο Φεστιβάλ κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης με το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Το κορίτσι του 17».
«Ηλεκτρικός άγγελος», «Παραγγελιά», «Να ντύσουμε τους γυμνούς», «Το αγκίστρι», «Αγάπησα μια άγνωστη», «Ένα αστείο κορίτσι», «Η Μεσόγειος φλέγεται», «Γυμνοί στο δρόμο», «Πανικός», είναι κάποιες από τις ταινίες στις οποίες συμμετείχε.
Το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό, από συγγενείς και φίλους, θα δοθεί στο 1ο Νεκροταφείο στην Αθήνα, την Δευτέρα στη 1 μ.μ...

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Προκόπης Παυλόπουλος προς Τουρκία: Οποιαδήποτε παράβαση της Συνθήκης της Λωζάνης συνεπάγεται κυρώσεις

«Υποχρεωτικός ο πλήρης σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου»

«Η Τουρκία οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι ο πλήρης σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου αποτελεί conditio sine qua non για το αν και κατά πόσον ένα κράτος αξίζει να συγκαταλέγεται μεταξύ των δημοκρατικά οργανωμένων μελών της Διεθνούς Κοινότητας» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος από την Καλαμάτα, αναφερόμενος στη δήλωση του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν για τη Συνθήκη της Λωζάνης.
Σε δήλωσή του κατά τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Μικράς Ασίας και Μικρασιατών στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι η Συνθήκη της Λωζάνης είναι αναπόσπαστο μέρος του Διεθνούς Δικαίου και ότι η τήρησή της  είναι υποχρεωτική, «μεταξύ άλλων επειδή οιαδήποτε παράβασή της συνεπάγεται την επιβολή των προβλεπόμενων κατά το Διεθνές Δίκαιο κυρώσεων».
Αναφερόμενος στη Μικρασιατική Καταστροφή, ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι «οφείλουμε να μην λησμονούμε την θυσία των τραγικών θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, επιτελώντας έτσι και εθνικό χρέος, το οποίο πηγάζει και από την ομόφωνη απόφαση της Βουλής των Ελλήνων του 1998».

ΦΩΤΟ - Αυτό είναι το... χειρότερο νυφικό που φορέθηκε ποτέ;

54Οι περισσότερες νύφες κάνουν ατελείωτες πρόβες για να καταλήξουν στο "ιδανικό" νυφικό για την σπουδαιότερη ημέρα της ζωής τους.
Όμως, λόγω γούστου ή... ανάγκης, κάποιες μελλόνυμφες το παράκαναν με την εκκεντρικότητα τραβώντας τα βλέμματα και τις συζητήσεις πάνω τους... για πολλά χρόνια.

Δείτε ορισμένα παραδείγματα:

ασδφασδφ

αδφασδφ

αδφασδφ

345

345345

234234

αδφασδφ

ασδφασδφ

ασδφασδφ

ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ, ΕΥΒΟΙΑ, ΗΛΕΙΑ - Εξαρθρώθηκε σπείρα που καλλιεργούσε δενδρύλλια και διακινούσε μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης


Εξαρθρώθηκε σπείρα που καλλιεργούσε δενδρύλλια και διακινούσε μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης

Πολυμελής εγκληματική οργάνωση, που καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης και στη συνέχεια διακινούσε μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, σε διάφορες περιοχές της χώρας, εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με τις αστυνομικές Διευθύνσεις Εύβοιας και Ηλείας. Στην επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε περιοχές της Αττικής, της Εύβοιας και της Ηλείας, μετείχαν παράλληλα άνδρες της ΕΚΑΜ και εναέρια μέσα της αστυνομίας. Συνελήφθησαν 12 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, εκ των οποίων 10 άνδρες, ηλικίας από 21 έως 72 ετών και 2 γυναίκες, ηλικίας 48 και 53 ετών. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται 8 ακόμα μέλη της σπείρας, καθώς και 4 Αλβανοί. Όλοι κατηγορούνται, σε βαθμό κακουργήματος, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, σε συνδυασμό με παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα όπλα.
Για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης προηγήθηκε πολύμηνη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ όπως προέκυψε η ομάδα διέθετε εσωτερική δομή, με ιεραρχική σχέση μεταξύ των μελών της και διακριτούς ρόλους στους επιμέρους τομείς της εγκληματικής της δράσης.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν: δύο φυτείες κάνναβης και εκριζώθηκαν 422 δενδρύλλια, στην Εύβοια, 343 δενδρύλλια κάνναβης και 320 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, στην Ηλεία καθώς και ποσότητες κάνναβης και οπλισμός, σε οικίες, χώρους και αυτοκίνητα των εμπλεκομένων ατόμων σε περιοχές της Εύβοιας, της Ηλείας και της Αττικής.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-765 δενδρύλλια κάνναβης, με πλήρη εξοπλισμό καλλιέργειας (ποτιστικά λάστιχα, σκαπτικά εργαλεία, λιπάσματα κ.λ.π.).
-323 κιλά και 958,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
-6 ζυγαριές ακριβείας.
-8 τσιγαριλίκια και μικροποσότητα ηρωίνης.
-6 οχήματα (4 αυτοκίνητα, φορτηγό, και μοτοσικλέτα).
-Καραμπίνα, περίστροφο και αεροβόλο πιστόλι.
-79 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.
-Το χρηματικό ποσό των 520 ευρώ.
-9 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ στην υπόθεση ενέχονται άλλα 162 άτομα, τα οποία όπως προέκυψε από την εξέλιξη της έρευνας, προμηθεύτηκαν ποσότητες ναρκωτικών από την εγκληματική οργάνωση.

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ! Κυνηγός σκότωσε το φίλο του


edessa

Τραγική κατάληξη είχε η εξόρμηση μιας παρέας για κυνήγι στην Έδεσσα.

Ένας 47χρονος έπεσε νεκρός όταν 52χρονος φίλος του τον πέρασε για θήραμα και τον πυροβόλησε με την καραμπίνα του, τραυματίζοντάς τον στον θώρακα. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με Ι.Χ. στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας, όμως λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Ο 52χρονος συνελήφθη και η υπόθεση είναι υπό έρευνα.
Η 12μελής παρέα είχε μεταβεί από νωρίς το πρωί στην αγροτική περιοχή των Λύκων Έδεσσας για κυνήγι αγριόχοιρων και το τραγικό συμβάν συνέβη λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ "ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ " ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ !

- Δείτε τι αναφέρει η πανάρχαια μέθοδος! 
 
Αρχές Μήνα
1 – 10. Οι ζεστές μέρες υπερισχύουν δροσίζοντας τις νυχτερινές ώρες. Θερμοκρασία (22 – 29 °C).

11 – 15. Δυτικοί άνεμοι θα ρίξουν τη θερμοκρασία και φέρνουν Φθινοπωρινό καιρό. Θερμοκρασία (18 – 26 °C).

Μέσα Μήνα
16 – 19. Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες (28 – 30 °C). Χαμηλότερες θερμοκρασίες με τη δύση του ήλιου (12 – 28 °C). Τοπικά φαινόμενα χωρίς μεγάλες διαφορές.

20 – 27. Πτωτικά θα κινηθεί η θερμοκρασία (19 – 25 °C). Μπόρες & βροχές έως καταιγίδες που γρήγορα θα απομακρυνθούν.

Τέλη Μήνα
28 – 31. Άνοδο της θερμοκρασίας (23 – 28 °C).

Ο εφοπλιστής, τα κανάλια και η Πελοπόννησος

Ποιο ήταν το σχέδιο για την περιφερειακή τηλεόραση

Ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης που συνελήφθη προχθές το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής έπειτα από διεθνές ένταλμα σύλληψης των ολλανδικών Αρχών για απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση, δεν είχε προσδοκίες για κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. 

Είχε άλλωστε συγκροτήσει νωρίτερα το δίκτυο HellasNet, στο οποίο είναι διευθύνων σύμβουλος, διασυνδέοντας τοπικά κανάλια της περιφέρειας με τον δικό του σταθμό, Attica TV. 
Μεταξύ αυτών και ένα κανάλι της Πελοποννήσου το οποίο είχε αγοράσει.
 Και ήταν σε συνεννόηση με κορυφαίους πολιτικούς, άλλωστε δεν ήταν μυστικό ότι διατηροούσε σχέσεις με τον Πάνο Καμμένο κι όχι μόνο... 
Συγκεκριμένα τα κανάλια αυτά είναι:
 Alfa Τηλεόραση Βορείου Ελλάδος (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη), Corfu Channel/Τηλεόραση της Κέρκυρας (Δυτική Ελλάδα), Δίκτυο 1 Καστοριάς (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας), ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας (Στερεά Ελλάδα), Irida TV της Ρόδου (Δωδεκάνησα) PLP Αχαΐας (Πελοπόννησος), Sitia TV του Λασιθίου (Κρήτη), TVM Λέσβου (Βόρειο Αιγαίο), TRT Μαγνησίας (Θεσσαλία). 

Στις 2 Δεκεμβρίου του 2015 είχε διοργανώσει ειδική τελετή στο Μουσείο της Ακρόπολης για να παρουσιάσει το νέο του απόκτημα, δηλαδή το τηλεοπτικό δίκτυο HellasNet, με παρόντες – μεταξύ πολλών άλλων – τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη και την αναπληρώ- τρια υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά. 

Στα άμεσα σχέδια του Καραγιώργη ήταν να εκδώσει και εφημερίδα με συνεργάτη του γνωστό δημοσιογράφο. 


ΤΑ ΝΕΑ

ΚΙΝΗΜΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» - Κραχ στις αστικές συγκοινωνίες - Οκτώ στους 10 δεν κόβουν εισιτήριο


Κραχ στις αστικές συγκοινωνίες - Οκτώ στους 10 δεν κόβουν εισιτήριο

Κραχ στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ της Ελλάδας, καθώς όπως φαίνεται και από τα νούμερα οκτώ στους δέκα επιβάτες τους, δεν πληρώνουν εισιτήριο. Σύμφωνα με την Ημερησία, τα έσοδα του φετινού Αυγούστου, ήταν ακόμα λιγότερα και από τον περσινό, όπου υπήρχε ακόα φρέσκο το σοκ των capital controls. Μάλιστα ιδιαίτερα χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ενώ πέρσι τον Αύγουστο τα έσοδα του ΟΣΥ ανήλθαν στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, φέτος δεν ξεπέρασαν τα 5, την ώρα που η μισθοδοσία του οργανισμού ανέρχεται στα 7 εκατομμύρια ευρώ!
Όπως αποκαλύπτουν και εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ, αρκετοί από τους επιβάτες χρησιμοποιούν ως πρόφαση το ότι είναι άνεργοι, με σκοπό να εκμεταλλευτούν τη νέα ρύθμιση που επιτρέπει σε ανέργους που θα επιδείξουν κάρτα ΟΑΕΔ, να επιβιβάζονται χωρίς εισιτήριο.
Μάλιστα, από όποια πλευρά κι αν το ψάξει κάποιος, τα μαθηματικά… δεν βγαίνουν γι’ αυτό και στον ΟΑΣΑ, αναμένουν μείωση από τα έσοδα των εισιτηρίων για το Σεπτέμβρη και ακόμα χειρότερα, έχουν αρχίσει να σκέφτονται ότι η «μαύρη τρύπα» 77 εκατομμυρίων ευρώ, που προβλεπόταν για φέτος, ίσως να είναι και φρούδες ελπίδες μπροστά στα νούμερα που πρόκειται να έρθουν.
Σύμφωνα με τα οικονομικά μεγέθη των προϋπολογισμών, η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ) είχε για το 2015 έσοδα 111,5 εκατ. ευρώ και έξοδα 144 εκατ. ευρώ. Τοτα προηγούμενα χρόνια εμφάνιζε κερδοφορία κι έτσι δεν χρειάστηκε να επέμβει το κράτος, ενώ φέτος θα λάβει επιχορήγηση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ. Από την άλλη ο ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ) εμφάνισε συνολικά κέρδη σχεδόν 300 εκατ. ευρώ και έξοδα 377 εκατ. ευρώ.
Όπως τονίζεται, αν επιβεβαιωθούν οι «Κασσάνδρες» και συνεχιστεί η μείωση στις εισπράξεις από τα εισιτήρια, οι ζημιές μπορεί να ξεπεράσουν στο σύνολό τους τα 130 εκατομμύρια ευρώ.

Μήπως τον παρεξηγήσαμε; Ο Φίλης λέει το ..."Πιστεύω" !

Νονός έγινε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και μάλιστα οι ιερείς που τέλεσαν το Μυστήριο ήταν δύο μητροπολίτες που του έχουν ασκήσει σκληρή κριτική.
Ο φακός του«Secret», βρέθηκε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαρδιάρη, στον λόφο του Φιλοπάππου, και απαθανάτισε τον Νίκο Φίλη να κρατάει στην αγκαλιά του τον μικρό Ίωνα, γιο ενός φιλικού του ζευγαριού.
Το Μυστήριο τέλεσαν δύο μητροπολίτες οι οποίοι έχουν πρωτοστατήσει στις αντιδράσεις εναντίον του κ. Φίλη. Πρόκειται για τον μητροπολίτη Πατρών, κ. Χρυσόστομο (είναι συγγενής της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ ΠειραιώςΓεωργίας Γεννιά), ο οποίος είχε στείλει επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα στις 23 Σεπτεμβρίου, ασκώντας δριμύτατη κριτική στον Νίκο Φίλη, και τον μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού, κ. Κύριλλο.
Την ώρα, μάλιστα, που ο Νίκος Φίλης κρατούσε στην αγκαλιά του τον νεοφώτιστο Ίωνα, ο μητροπολίτης Χρυσόστομος με ένα μειδίαμα -αναφέρει, μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, παρακολουθούσε τον υπουργό Παιδείας να βεβαιώνει την πίστη του, λέγοντας από στήθους το «Πιστεύω»...

aixmi.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Σοκ: "Φάντασμα" ανοίγει την πόρτα και της παίρνει το σεντόνι

Άκουγε περίεργους θορύβους στο σπίτι της και έβλεπε αφύσικα πράγματα να συμβαίνουν.
Έτσι, αποφάσισε να τοπθετήσει κάμερες ασφαλείας. Το βίντεο που ακολουθεί θα μπορούσε να είναι μέρος ταινίας θρίλερ αλλά δεν είναι.
Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Χώρα γερόντων σε μια γηραιά ήπειρο η Ελλάδα...

Μια χώρα συνταξιούχων καταλήγει να είναι η Ελλάδα. Το 2050 το 1/3 του πληθυσμού θα είναι άτομα άνω των 65 ετών, όπως προκύπτει από τα ανησυχητικά στοιχεία για τη γερασμένη Ελλάδα. 
Η υπογεννητικότητα, που αυξάνεται λόγω της βαθιάς κρίσης, αλλά και η συνεχής μετανάστευση, έχουν «γεράσει» τους Έλληνες.
 
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, η Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία εξέδωσε στατιστικά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία η χώρα μας κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε γηράσκοντα πληθυσμό (ποσοστό αύξησης 21,4%) έναντι μέσου όρου της Ε.Ε., που είναι στο 17,2%.
Οι έξι πρώτες χώρες σε παγκόσμια κλίμακα που γηράσκουν ταχύτατα είναι κατά σειρά Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα και Ιταλία. Τα άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών αντιπροσωπεύουν σήμερα στη χώρα μας ποσοστό πάνω από το 20,7% του πληθυσμού και σύμφωνα με τις προβλέψεις το 2030 θα είναι περίπου το 30% του πληθυσμού.
Η υπογεννητικότητα αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα για αυτή την αύξηση. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Γεροντολογικής Εταιρείας, η Ελλάδα και η Ιταλία καταγράφουν τον τρίτο χαμηλότερο δείκτη γεννήσεων (9%) στην Ε.Ε., μετά τη Γερμανία (8,4%) και την Πορτογαλία (8,5%).
Ως αποτέλεσμα της υπογεννητικότητας και της γήρανσης του πληθυσμού αλλά και του αρνητικού ισοζυγίου μετανάστευσης, υπολογίζεται, όπως αναφέρει η Ελληνική Γεροντολογική Εταιρεία, ότι «θα έχουμε μείωση του πληθυσμού της Ελλάδας από τα 11 εκατομμύρια το 2013 στα 8,3 έως 10 εκατομμύρια το 2050. Η ελάττωση του πληθυσμού θα κυμανθεί από 800.000 έως 2,5 εκατομμύρια άτομα».
Ο πληθυσμός των παιδιών σχολικής ηλικίας (από 3 μέχρι 17 ετών) θα μειωθεί από 1,6 εκατομμύρια σήμερα σε 1,4 εκατομμύριο (αισιόδοξο σενάριο) έως 1 εκατομμύριο (απαισιόδοξο σενάριο) το 2050, αφού πρώτα όμως προηγηθεί μια έντονη διακύμανση τις δεκαετίες που θα μεσολαβήσουν.
Eξάλλου, υπολογίζεται ότι το 2020 ένα στα 7 παιδιά που γεννιούνται θα έχουν έναν τουλάχιστον αλλοδαπό γονιό...

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Φοβερή πρόβλεψη από τον Άγιο Παίσιο: Όταν δείτε συμφορές στην Ελλάδα και γενική αστάθεια!...

Έχουν γραφτεί πολλά για τον Άγιο γέροντα Παΐσιο.
Άνθρωποι που τον γνώρισαν και που δεν τον γνώρισαν έγραψαν για τους λόγους του και την βιωτή του.
 «Ο γέροντας μου είπε εκείνο ή το άλλο». Αμέτρητοι οι λόγοι, τα αποφθέγματα του Αγίου, όπως αναφέρει το dogma. Έχουν γραφτεί πολλά βιβλία με τις απόψεις του Αγίου για τα διάφορα θέματα που συζητούσε με τους προσκυνητές που τον επισκεπτόντουσαν.
Μεταξύ άλλων, ο Γέροντας Παΐσιος μίλησε για την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας…
Ό Καλός Θεός όλα θα τα οικονομήσει με τον καλύ­τερο τρόπο, αλλά χρειάζεται πολλή υπομονή και προ­σοχή, γιατί πολλές φορές, με το να βιάζωνται οι άνθρω­ποι να ξεμπλέξουν τα κουβάρια, τα μπλέκουν περισσό­τερο. Ό Θεός με υπομονή τα ξεμπλέκει.
Δεν θα πάει πολύ αυτή ή κατάσταση. Θα πάρει σκούπα ό Θεός! Κατά το 1830, επειδή υπήρχε στο Άγιον Όρος πολύς τουρκικός στρατός, για ένα διάστημα δεν είχε μείνει στην Μονή Ιβή­ρων κανένας μοναχός. Είχαν φύγει οι Πατέρες, άλλοι με τα άγια Λείψανα, άλλοι για να βοηθήσουν στην Επανά­σταση. Ερχόταν στο μοναστήρι μόνον ένας μοναχός από μακριά πού άναβε τα κανδήλια και σκούπιζε.
Μέσα και έξω από το μοναστήρι ήταν τουρκικός στρατός, και αυτός ό καημένος σκούπιζε και έλεγε: «Παναγία μου, τι θα γίνει μ’ αυτήν την κατάσταση;». Μία φορά πού προσευχόταν με πόνο στην Παναγία, βλέπει να τον πλησιάζει μία γυ­ναίκα – ήταν ή Παναγία – πού έλαμπε και το πρόσωπο της ακτινοβολούσε.
Τού παίρνει τη σκούπα από το χέρι και τού λέει: «Εσύ δεν ξέρεις να σκουπίζεις καλά· εγώ θα σκουπίσω». Και άρχισε να σκουπίζει. Υστέρα εξαφανί­σθηκε μέσα στο Ιερό. Σε τρεις μέρες έφυγαν όλοι οι Τούρκοι! Τους έδιωξε ή Παναγία.
Ό Θεός ό,τι δεν είναι σωστό θα το πετάξει πέρα, όπως το μάτι πετάει το σκουπιδάκι. Δουλεύει ό διάβολος, αλλά δουλεύει και ό Θεός και αξιοποιεί το κακό, ώστε να προκύψη από αυτό καλό. Σπάζουν λ.χ. τα πλακάκια και ό Θεός τα παίρνει και φτιάχνει ωραίο μωσαϊκό.
Γι’ αυτό μή στενοχωρήσθε καθόλου, διότι πάνω από όλα και από όλους είναι ό Θεός, πού κυβερνά τα πάντα και θα καθίσει τον καθέναν στο σκαμνί, για να απολογηθεί για το τι έπραξε, οπότε και θα τον ανταμείψει ανάλογα. Θα αμει­φθούν αυτοί πού θα βοηθήσουν μία κατάσταση και θα τιμωρηθεί αυτός πού κάνει το κακό. Τελικά ό Θεός θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους, αλλά ό καθένας μας θα δώσει λόγο για το τι έκανε σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια με την προσευχή, με την καλωσύνη.
Σήμερα προσπαθούν να γκρεμίσουν την πίστη, γι’ αυτό αφαιρούν σιγά-σιγά από καμμιά πέτρα, για να σωριασθεί το οικοδόμημα της πίστεως. Όλοι όμως ευθυνό­μαστε για το γκρέμισμα αυτό· όχι μόνον αυτοί πού αφαι­ρούν τις πέτρες και το γκρεμίζουν, άλλα και όσοι βλέ­πουμε να γκρεμίζεται και δεν προσπαθούμε να το υπο­στυλώσουμε.
Όποιος σπρώχνει στο κακό τον άλλον θα δώσει λόγο στον Θεό γι’ αυτό. Και ό διπλανός όμως θα δώσει λόγο, γιατί έβλεπε εκείνον να κάνη κακό στον συ­νάνθρωπο του και δεν αντιδρούσε. Ό κόσμος εύκολα πιστεύει έναν άνθρωπο πού έχει τον τρόπο να πείθει.
– Ό λαός, Γέροντα, είναι σαν θηρίο.
– Εγώ από τα θηρία δεν έχω παράπονο. Βλέπεις, τα ζώα δεν μπορούν να κάνουν μεγάλο κακό, γιατί δεν έχουν μυα­λό, ενώ ό άνθρωπος πού φεύγει μακριά από τον Θεό γί­νεται χειρότερος από το μεγαλύτερο θηρίο! Κάνει μεγά­λο κακό. Το δυνατό ξίδι γίνεται από το χαλασμένο κρα­σί. Τα άλλα, τα τεχνητά ξίδια δεν είναι τόσο δυνατά… Πιο φοβερό είναι, όταν ό διάβολος συμμαχήσει με έναν άνθρω­πο διεστραμμένο· τότε κάνει διπλό κακό στους άλλους, όπως ό σαρκικός λογισμός, όταν συμμαχήσει με την σάρ­κα, τότε κάνει μεγαλύτερο κακό στην σάρκα. Για να συνεργασθεί ό διάβολος με έναν τέτοιο άνθρωπο, πρέπει αυτός να είναι υπολογίσιμος, να έχει κακή προαίρεση, κακία.
Στη συνέχεια, Θεός φυλάξοι, αυτοί θα φέρουν δυ­σκολίες, θα στριμώξουν ανθρώπους, μοναστήρια. 
Ή Εκκλησία, ό Μοναχισμός, θα τους κάνη κακό, γιατί θα τους εμπόδισει στα σχέδιά τους. Μόνον πνευματικά μπο­ρεί να αντιμετωπισθεί ή σημερινή κατάσταση, όχι κοσμι­κά. Θα σηκωθεί ακόμη λίγη φουρτούνα, θα πετάξει έξω κονσερβοκούτια, σκουπίδια, όλα τα άχρηστα, και μετά θα ξεκαθαρίσουν Τα πράγματα. 
Σ’ αυτήν την κατάσταση θα δείτε, άλλοι θα έχουν καθαρό μισθό και άλλοι θα ξο­φλούν χρέη. Θα γίνουν έτσι Τα πράγματα, πού δεν θα στε­νοχωριέται κανείς για την ταλαιπωρία πού θα περνάνε – δεν θα λέει φυσικά «δόξα σοι ό Θεός».
Πόσο ό Θεός μας αγαπά! Αυτά πού γίνονται σήμε­ρα και αυτά πού σκέφτονται να κάνουν, αν γίνονταν πριν από είκοσι χρόνια πού είχε περισσότερη πνευμα­τική άγνοια ό κόσμος, θα ήταν πολύ δύσκολα. Τώρα ξέ­ρει ό κόσμος· ή Εκκλησία δυνάμωσε. Ό Θεός αγαπάει τον άνθρωπο, το πλάσμα Του, και θα φροντίσει γι’ αυτά πού τού χρειάζονται, φθάνει ό άνθρωπος να πιστεύει και να τηρεί τις εντολές Του.

Πηγή: Γέροντος Παισίου Αγιορείτου – Λόγοι Β΄- Πνευματική Αφύπνιση

Αν είναι δυνατό. Κι όμως δεν είναι η πρώτη φορά.

Χορηγός το… γραφείο τελετών. Και δεν είναι ο πρώτος
Χορηγοί ποδοσφαιρικών ομάδων υπάρχουν πολλοί και ποικίλοι, αλλά σαν και αυτόν που έχουν φέτος σε μια ποδοσφαιρική ομάδα της Θράκης… ελάχιστοι!
Οι παίκτες της ομάδας του ΚομψάτουΠολυάνθου που αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Θράκης έχουν,από 1 Οκτωβρίου, ως χορηγός τους ένα γραφείο κηδειών της Κομοτηνής, ωστόσο… ευτυχώς δεν φορούν μαύρα με τον σταυρό στο στήθος, κατι που έκανε στο παρελθόν μια ομάδα του τοπικού Τρικάλων.Πρόσφατα και η νεοφώτιστη στην Α1 Ανδρών Χάντμπολ ομάδα Σεριφάτο Αιγίου απέκτησε χορηγό γραφείο κηδειών αφού ο πρόεδρος της είναι … «κοράκι» στο Νομό Αχαίας.
Ο ΚομψάτοςΠολυάνθου, λοιπόν, αγωνίστηκε με την νέα του φανέλα, στο άτυχο παιχνίδι κυπέλλου με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου που ηττήθηκε με 1-4, οπότε δεν βρήκε εφαρμογή το γνωστό ποδοσφαιρικό σύνθημα «Εδώ θα γίνει ο τάφος σας». Από τον αγώνα ωστόσο, που μοιραία πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αυτό που ξεχώρισε ήταν το γραφείο τελετών «Παπαδόπουλος» που ήταν αποτυπωμένο ως κεντρικός χορηγός επάνω στις πρασινομαυρες στολές της ομάδας.
Μάλιστα η ομαδα εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση για το μεγάλο χορηγό: «Ο Κομψάτος Πολυάνθου ευχαριστεί θερμά το γραφείο τελετών Παπαδόπουλος για την υποστήριξη του, τη χορηγία του και την συνεργασία με την ομάδα», αναφέρει η ανακοίνωση.
Πηγή: thrakisports.gr

Τα πάνω κάτω φέρνει νέα μελέτη για το στριφτό τσιγάρο - Δείτε τι αναφέρει!!

Οι καπνιστές στριφτού τσιγάρου ολοένα και αυξάνονται, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατων ερευνών. 
Η πεποίθησή τους όμως ότι κάτι τέτοιο ευνοεί την υγεία τους θα πρέπει να σταματήσει...
Σύμφωνα με ειδικούς, είναι τόσο κακό όσο το κανονικό, βιομηχανικό τσιγάρο και πολλοί ερευνητές πλέον ισχυρίζονται ότι είναι ακόμα χειρότερο του εργοστασιακού, όπως αναφέρει το crazynews. 
Οι λόγοι; Διαβάστε παρακάτω…
1) Οι περισσότεροι καπνιστές στιφτών τσιγάρων δεν χρησιμοποιούν φίλτρο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το φίλτρο, τόσο στα «έτοιμα» τσιγάρα όσο και στα στριφτά, συγκρατεί περίπου το 40% των χημικών ουσιών που περιέχονται στην πίσσα. Έτσι, ακόμη και φίλτρο να έχει ένα τσιγάρο, θα προκαλέσει βλάβες στον οργανισμό σας.
2) Η αμφίβολη ποιότητα του τσιγαρόχαρτου. Tο χαρτί που χρησιμοποιείται για το στριφτό, αλλά και για τα υπόλοιπα τσιγάρα, περιέχει νιτρικά άλατα, που βοηθούν στην καλύτερη καύση του καπνού. Mε κριτήριο την ποιότητά του (πόσο πορώδες είναι), κατατάσσεται σε δύο κατηγορίες: A και B. Όσο πιο πορώδες είναι το χαρτί, τόσο περισσότερος αέρας περνάει από μέσα, κάνοντας το τσιγάρο πιο ελαφρύ. Tα έτοιμα τσιγάρα στην πλειονότητά τους φτιάχνονται με καλής ποιότητας τσιγαρόχαρτο, ενώ για τους λάτρεις του στριφτού κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί κάτι τέτοιο.
3) Περιεκτικότητα πίσσας και νικοτίνης. Το στριφτό είναι εξίσου επικίνδυνο με κάθε άλλου είδους τσιγάρο, για πολλούς λόγους. Kατ’ αρχάς, ο κάθε καπνιστής το φτιάχνει όπως του αρέσει. Πιο λεπτό ή πιο χοντρό, χρησιμοποιώντας λιγότερο ή περισσότερο καπνό αντίστοιχα. Oπότε, δεν μπορεί να γνωρίζει την περιεκτικότητά του σε νικοτίνη και πίσσα.
4) Ο μύθος του: «Καπνίζω λιγότερα» Το επιχείρημα πολλών που προτιμούν το στριφτό, ότι δηλαδή «κάνουν λιγότερα τσιγάρα» σε σχέση με παλιότερα που κάπνιζαν «έτοιμα», δεν ευσταθεί, σύμφωνα με τους ειδικούς. O λόγος είναι ότι ναι μεν χρειάζονται χρόνο για να το φτιάξουν -και στην αρχή η συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να είναι κουραστική-, αλλά στη συνέχεια συνηθίζουν, με αποτέλεσμα να στρίβουν γρήγορα και να καπνίζουν όσο και πριν.
5) Συσκευές τυλίγματος: Το απόλυτο «gadget» του κάθε καπνιστή. Οι «συσκευές τυλίγματος», που περιορίζουν το χρόνο στο ελάχιστο και πολλές φορές θεωρούνται «παιχνίδι» στο χέρι του κάθε καπνιστή, αποδεδειγμένα τον ωθούν στην κατανάλωση περισσότερων τσιγάρων δίνοντάς του μία αίσθηση ικανοποίησης και χαράς.

“Ματζούνια της γιαγιάς”… το φάρμακο για κάθε πάθηση

Τα περισσότερα γιατροσόφια βασίζονται στη χρήση των φαρμακευτικών φυτών, ενώ σε πολλά μέρη της Ελλάδας αποτελούν αξιόλογο μέρος της λαογραφικής παράδοσης του τόπου. 
Αν και η χρήση τους έχει αμφισβητηθεί από τους οπαδούς της κλασικής ιατρικής, τα περισσότερα γιατροσόφια δεν παύουν να έχουν στέρεη  επιστημονική τεκμηρίωση και να αποτελούν τον «πρόδρομο» των δημοφιλών φυτικών καλλυντικών και φαρμακευτικών σκευασμάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο και στα φαρμακεία στις μέρες μας.
Ποια είναι τα παραδοσιακά γιατροσόφια που μας βοηθούν στην αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας;
Για τις ημικρανίες
 Έχετε πονοκέφαλο και θέλετε να αποφύγετε να πάρετε άλλο ένα παυσίπονο; Δοκιμάστε να βάλετε στο μέτωπό σας μια κομπρέσα με ξίδι για λίγη ώρα, έτσι ώστε η οξύτητά του να αποσυμφορήσει τα αιμοφόρα αγγεία του κεφαλιού.
Για τις μελανιές
 Αν χτυπήσατε και θέλετε να «ηρεμήσετε» την περιοχή της μελανιάς, πολτοποιήστε λίγο κρεμμύδι, αναμίξτε το με αλάτι και βάλτε το πάνω στη μελανιά για λίγα λεπτά.
Για τον πυρετό
 Βράστε λίγη ρίγανη μαζί με κανέλα και πιείτε το. Αν δεν δείτε αποτέλεσμα, δοκιμάστε ένα μίγμα που θα σας… ενοχλήσει ελαφρώς στη γεύση, αλλά κάνει «θαύματα»: Λιώστε μια σκελίδα σκόρδου, προσθέστε τον χυμό ενός λεμονιού και μια κουταλιά μέλι και πιείτε το. Το συγκεκριμένο μίγμα θεωρείται «βάλσαμο» και για ενοχλήσεις του εντέρου ή τον καθαρισμό των αγγείων.
Για το βήχα
 Ο ερεθισμένος από τον βήχα λαιμός μπορεί να ανακουφιστεί με γαργάρες με αλατόνερο. Διαλύστε μια κουταλιά του γλυκού αλάτι σε ζεστό νερό και εκτός από γαργάρες, δοκιμάστε να κάνετε και πλύσεις των ρουθουνιών με το ίδιο μίγμα. Προσθέστε μερικές σταγόνες λεμονιού για καλύτερο αποτέλεσμα.
Για την διάρροια
 Πέρα από τον κλασικό λαπά με λεμονάκι, οι γιαγιάδες έλεγαν πως λύση στο πρόβλημα μπορεί να δώσει μια κουταλιά ωμού ελληνικού καφέ αναμεμιγμένη με λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού (από 3-4 σταγόνες ως μισό λεμόνι).
Για τον πονόδοντο
 Μέχρι να επισκεφθείτε τον οδοντίατρο, μπορείτε να ανακουφίσετε τον πόνο του δοντιού ρίχνοντας μέντα (κατά προτίμηση 5-6 αποξηραμένα φύλλα) σε μια κούπα βραστό νερό. Αφού τα αφήσετε για 20 περίπου λεπτά, κάντε μπουκώματα με το ρόφημα – η μέντα έχει ήπια αναισθητική δράση και θα «μουδιάσει» την περιοχή του πόνου.
Για δερματικά προβλήματα
 Το σπαθόλαδο ή βαλσαμόλαδο είναι θαυματουργό, αφού παράγεται από το σπαθόχορτο, γνωστό και ως βάλσαμο, που περιέχει υπερικίνη, με δράση αντικαταθλιπτική, αντιφλεγμονώδη, καταπραϋντική κλπ, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται για πολλά και διαφορετικά προβλήματα. Το βαλσαμόλαδο παρασκευάζεται από βαλσαμόχορτο μέσα σε παρθένο ελαιόλαδο, και έχει άμεσα αποτελέσματα σε δερματικές παθήσεις, από ψωρίαση μέχρι εγκαύματα ή και… στην κυτταρίτιδα.
Για τη δυσκοιλιότητα
 Πέρα από τα κλασικά δαμάσκηνα (ή το νερό μέσα στο οποίο τα έχετε αφήσει) που είναι πασίγνωστο «γιατροσόφι» για την δυσκοιλιότητα, μπορείτε να δοκιμάσετε τα εξής: Μια κούπα καυτό νερό με τρία γραμμάρια φύλλα πράσινου τσαγιού και μια κουταλιά σούπας μέλι, αφού τα αφήσετε για 10 λεπτά ή το νερό από την πρώτη βράση φασολιών, μπορούν να σας βοηθήσουν.
Για την τριχόπτωση
 Από τον Ιπποκράτη ως τις γιαγιάδες μας προέρχονται τα εξής «μυστικά» για τον έλεγχο και την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης: Το κρεμμύδι ενισχύει την τριχοφυΐα, και τα εκχυλίσματα δενδρολίβανου και τσουκνίδας βοηθούν, με εντριβές του κεφαλιού, στην μείωση των τριχών που πέφτουν και στην ανάπτυξη των μαλλιών.
Για το κρυολόγημα
 Βράστε λίγο κόκκινο κρασί, έχοντας ρίξει μέσα και ένα ξύλο κανέλλας, και θα ανακουφιστείτε από τα συμπτώματα του κρυολογήματος.

ΒΙΝΤΕΟ - ΘΕΟΣ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ: Τι είπε για τον Ερντογάν


gletsos
Γελοίο υποκείμενο χαρακτήρισε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο Απόστολος Γκλέτσος με αφορμή τη δήλωση του προέδρου της Τουρκίας σχετικά με τη Συνθήκη της Λωζάννης.

Με αφορμή την τελετή ορκωμοσίας, που έγινε στο ΚΕΥΠ Λαμίας, όπου οι νεοσύλλεκτοι της 2016 Ε” ΕΣΣΟ ορκίστηκαν πίστη στην πατρίδα, ο Δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε στο LamiaReport:
«Έχουμε δηλώσεις από τον σουλτάνο, το γελοίο υποκείμενο αυτό, που μιλάει για τις συνθήκες και την περίεργη όρεξή του. Από την άλλη έχουμε τους γελοίους -και Ευρωπαίους-να αμφισβητούν κάποια λυμένα θέματα, οπότε καλό είναι να παίρνουμε λίγη τιμή και δύναμη από τον ελληνικό στρατό και την ελληνική σημαία».

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: 21 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά Τόσκα – Καταγγελία για τις «ακολασίες» του Α.Τ. Ομονοίας


Omonoia_Toskas



Νέος εμφύλιος έχει ξεσπάσει στην κυβέρνηση ανάμεσα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και πολλούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις καταγγελίες περί εξευτελισμού ανήλικων προσφύγων από αστυνομικούς του τμήματος Ομονοίας. Η νέα κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές πυροδοτήθηκε μετά την ερώτηση που κατέθεσαν 21 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προς τον υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή, οι οποίοι αναφέρονται στην καταγγελία του Συντονιστικού Καταλήψεων Στέγης Προσφύγων – Μεταναστών/τριων», το μεσημέρι της Τρίτης (27/9) στην περιοχή του Πολυτεχνείου, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν την παιδική θεατρική ομάδα της κατάληψης στέγης «2ο Φιλοξενείο» (Αχαρνών), ενώ αυτή πήγαινε σε χώρο, στην οδό Ασκληπιού, για τη διεξαγωγή θεατρικής παράστασης.
Το απαράδεκτο συμβάν
Όπως αναφέρεται στο ίδιο κείμενο της καταγγελίας που επικαλούνται οι βουλευτές, στο αστυνομικό τμήμα απαγορεύτηκε στα προσαχθέντα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους, ενώ εξαναγκάστηκαν να γδυθούν κι έπειτα να κάνουν κύκλους γυμνά σε ένα μικρό δωμάτιο, υπό τα βλέμματα των αστυνομικών.
Όσα, μάλιστα, αρνήθηκαν να κατεβάσουν το εσώρουχό τους, χτυπήθηκαν, εξυβρίστηκαν με σχόλια ρατσιστικού και σεξουαλικού περιεχομένου. Εν τέλει, ένα από τα παιδιά κατάφερε να ανακτήσει το κινητό του και ειδοποίησε τους γονείς του. Οι γονείς και οι δικηγόροι που μετέβησαν στο Α.Τ. Ομονοίας, κατέθεσαν μηνύσεις σε βάρος των αστυνομικών, γεγονός το οποίο γνωρίζει και το αρμόδιο υπουργείο.
Το γεγονός της ερώτησης από 21 βουλευτές προκάλεσε όπως φαίνεται την οργή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη που με ανακοίνωσή του εξηγεί τα γεγονότα κι αφήνει σαφείς αιχμές κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που υιοθέτησαν άκριτα τις συγκεκριμένες καταγγελίες.

Omonoia_ToskasΗ ανακοίνωση του υπουργείου
Το υπουργείο στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως η έρευνα που έγινε από αστυνομικά όργανα στις 27 Σεπτεμβρίου σε 5 ανήλικους και 2 ενήλικες στηριζόταν σε πληροφορίες για οπλισμό. Ακολούθησαν προσαγωγές στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους πλαστικά ομοιώματα.
Παράλληλα, προσθέτει πως μετά την έρευνα «ένας εκ των πέντε ανηλίκων και ο πατέρας του μαζί με δικηγόρο υπέβαλε μήνυση σε βάρος ενός αστυνομικού. Τις καταγγελίες ανάρτησε στο διαδίκτυο η συνήγορος».
Και η ανακοίνωση σημειώνει με νόημα και με σαφή καυστικό τρόπο προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως τα αναγραφόμενα στην ανάρτηση της συνηγόρου υιοθέτησαν 21 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπέβαλαν κοινοβουλευτική ερώτηση.
Παράλληλα, σημειώνει πως από την πρώτη στιγμή της καταγγελίες δόθηκαν οδηγίες και τα στοιχεία υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα και παράλληλα έχει ξεκινήσει διοικητική εξέταση από την αστυνομία. Υπογραμμίζει επίσης με νόημα το υπουργείο στην ανακοίνωσή του πως ερευνά κάθε περίπτωση υπέρβασης νόμων και κανονισμών και είναι γνωστό ότι είναι αμείλικτο σε κάθε διαπιστωμένη περίπτωση παραβιάσεων, αλλά οφείλει να είναι και δίκαιο.
Καταλήγοντας το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σημειώνει με σαφή αιχμηρή διάθεση προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πως δεν βιάζεται να βγάλει πρόωρα συμπεράσματα, όταν οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και κάνει λόγο για άκριτη υιοθέτηση καταγγελιών που προκαλεί εντύπωση.

Ο καναλάρχης με την Porsche και ο φίλος του

Ο Γιάννης Καραγεώργης, 65 χρόνων, που δήλωνε εφοπλιστής, έκανε το τελευταίο διάστημα αισθητή την παρουσία του στον χώρο των Media με δύο τρόπους. 
Πρώτον, αγόραζε διαρκώς περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, τους οποίους ενέταξε στον Ομιλο Ιδιοκτησίας του, τον Hellas Net, και δεύτερον, διατηρεί φιλία με τον ανεξάρτητο βουλευτή (πρώην νεοδημοκράτη, εν συνεχεία με τους ΑΝΕΛ) και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής που ασχολείται με τα δάνεια των ΜΜΕ και των πολιτικών κομμάτων Νίκο Νικολόπουλο (φωτογραφία). 
Είναι τόσο ισχυρή η φιλία τους που κάνουν μαζί βόλτες στην Πάτρα με την Porsche cabrio του καναλάρχη. 
Βεβαίως ήρθε κάποια στιγμή η ώρα της αλήθειας. 
Το πρωί της Πέμπτης άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Νοτιοανατολικής Αττικής συνέλαβαν τον καναλάρχη-εφοπλιστή, ο οποίος για να γλιτώσει το κελί δήλωσε άρρωστος και νοσηλεύεται τώρα φρουρούμενος στο Ασκληπιείο Βούλας. Της συλλήψεώς του είχε προηγηθεί η έκδοση διεθνούς εντάλματος από τις ολλανδικές αρχές για (προσέξτε τις κατηγορίες): απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση. 
Εδώ όμως θέλω να σημειώσω και κάτι. 
Οταν η στήλη αυτή αποκάλυψε τις βόλτες του κ. Νικολόπουλου με τον καναλάρχη και την Porsche του, ο κ. Νικολόπουλος έστειλε μια μακροσκελή επιστολή (την οποία και δημοσίευσα) με την οποία έλεγε ότι τα γράφω όλα αυτά επειδή ζηλεύω που δεν έχω... Porsche. 
Τώρα ας εξηγήσει (κυρίως στην Εξεταστική Επιτροπή, όπου μετέχει) τις σχέσεις του με τον κατηγορούμενο και για πλαστογραφία στενό του φίλο εφοπλιστή-καναλάρχη.

  ΒΗΜΑτοδότης

-Hello, malakas!

Οι θεωρητικοί του ΣΥΡΙΖΑ στην αρχή ανακάλυψαν τον διχασμό του κόσμου: την Αριστερά και τη Δεξιά, το γιν και γιανγκ, τους Mνημονιακούς και τους Aντιμνημονιακούς, τη μέρα και τη νύχτα.

(Πολύ αργότερα θα ανακαλύψουν και τα μενεξελί δειλινά που προαναγγέλλουν τη νύχτα που θα τους σκεπάσει). 
Στη συνέχεια εμβάθυναν στις έννοιες «Μνημονιακοί – Αντιμνημονιακοί» κι ανακάλυψαν ότι οι Αντιμνημονιακοί είναι οι καλοί (οι δικοί τους) ενώ οι άλλοι είναι Μερκελιστές, γερμανοτσολιάδες, 5η Φάλαγγα, τρόικα εσωτερικού, προδότες κλπ.
Αυτή η πολιτική ανάλυση άνοιξε το δρόμο της συνεργασίας με τους ψεκασμένους ακροδεξιούς των ΑΝΕΛ. 
Οι τελευταίοι συνέβαλαν με νέες επεξεργασίες χυδαιότητας όταν ο αρχηγός τους κραύγαζε στη Βουλή «στα τέσσερα», ανυποψίαστος για το μνημονιακό του μέλλον! 
Στη συνέχεια συνέβαλε στον πολιτικό σχεδιασμό της κυβέρνησης, απειλώντας να στείλει στην Ευρώπη τζιχαντιστές με αεροπλάνα, ενώ παράλληλα χάριζε στους Αμερικανούς τα πετρέλαια και τα νησιά του Αιγαίου κι εκείνοι απέστρεφαν το πρόσωπο με αηδία!

Όταν τον Ιούλιο του 2015 οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υπέγραψαν το Γ’ Μνημόνιο, οι προπαγανδιστές και τα παπαγαλάκια βρέθηκαν για λίγο σε ιδεολογικό αδιέξοδο. 
Αμέσως όμως εφηύραν νέο διχασμό του λαού: : Σ’ αυτούς που υποστηρίζουν το «παλιό» Μνημόνιο και σ‘ αυτούς που υποστηρίζουν το «νέο» Μνημόνιο (το δικό μας Μνημόνιο είναι το καλό Μνημόνιο!). Στη συνέχεια επεξεργάστηκαν αυτές τις έννοιες με σκοπό να δημιουργήσουν έναν  νέο εχθρό. Οι ηλίθιοι πάντα έχουν ανάγκη από έναν εχθρό. Έτσι επινόησαν τους «Μενουμευρώ» και τους «Νεοφιλελέ». Δηλαδή εχθροί ήταν αυτοί που ψήφισαν «Ναι» στην Ευρώπη, αντί για «Οχι», που θα το μαγείρευε σε «Ναι» ο Αλέξης Τσίπρας.

Όντας, μάλιστα μαλλιαροί επαρχιώτες δεν πήραν είδηση  ότι στο εξωτερικό έκανε διεθνή καριέρα μια καθαρά ελληνική λέξη, πλουτίζοντας την πολιτική ορολογία: Kolotumpa. Ορισμένες μάλιστα εφημερίδες και περιοδικά την έγραφαν και με ελληνικούς χαρακτήρες: «Κωλοτούμπα»! 
Αυτή η επιτυχία ήρθε να επισκιάσει τα greek statistics του Κωστάκη Καραμανλή και του Γιώργου Αλογοσκούφη. 
Έτσι οι Έλληνες πολιτικοί ήρθαν στο διεθνές προσκήνιο πάλι για την απαράμιλλη ικανότητά τους να λένε αρλούμπες και ψέματα, γραπτώς και προφορικώς. 
Kolotumpa, λοιπόν, σημαίνει όταν βουτάς με το κεφάλι στην πολιτική των αντιπάλων σου επειδή η δική σου πολιτική χρεοκόπησε στα ρηχά.

Επίσης σημαίνει όταν κάνεις στροφή 180 μοιρών κι ενώ το πλοίο έπλεε για τη Βόρεια Κορέα ξαφνικά αλλάζει ρότα και βάζει πλώρη για ευρωπαϊκά λιμάνια.

Τα greek statistics και η kolotumpa ήρθαν να συμπληρώσουν την εισφορά της ελληνικής γλώσσας, στη διεθνή ορολογία, όπου ήδη υπάρχουν οι όροι και λεξεις greek salad και mousaka κι έκαναν διεθνή καριέρα, σε αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, σκανδιναβικά χείλη…

Αφησα τελευταία την μεγάλη και πρωτότυπη συμβολή της ελληνικής γλώσσας στη διεθνή ορολογία με τη μοναδική λέξη «malakas». 
Ήδη αυτή χάρη στην πρωτοβουλία μιας περήφανης κόρης Έλληνα μετανάστη άφησε την Ευρώπη και περνώντας τον Ατλαντικό εγκαταστάθηκε στην Αμερική. 
Στην Ασία έχει κάνει καριέρα αφού την άκουσα πριν 30 χρόνια στη Σιγκαπούρη από έναν Μαλαίσιο με άψογη προφορά. 
Στην  πορεία της προς εκπολιτισμό των βαρβάρων Αμερικανών είχε τη βοήθεια της Τζένιφερ Ανιστον, που τη λάνσαρε σε διαγωνισμό καναλιού για βρισιές….

Ευτυχώς, οι αριστεροί Ελληνες παπαγάλοι δεν ταξιδεύουν στην πατρίδα του ιμπεριαλισμού και το Χόλυγουντ, επειδή προτιμούν πιο μαλλιαρούς τόπους και τύπους!
 
Συνεπώς δεν κινδυνεύουν να ακούσουν τον Μπραντ Πιτ ή τον Τζάστιν Θερού να τους χαιρετούν, φωνάζοντας από το απέναντι πεζοδρόμιο:
 
-Hello malakas!
 
 
 
Θάνος Παπαδόπουλος - δημοσιογράφος-συγγραφέας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου