12.1.17

Ο Νικ. Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ-1 από 30 Ιανουαρίου

Στον ΑΝΤ-1 ο Χατζηνικολάου - Σπίτι της η Χούκλη!

Με μια λιτή ανακοίνωση 22 λέξεων το γραφείο τύπου του Αnt1 ανακοίνωσε ότι παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού (θέση που είχε μέχρι τώρα η Μαρία Χούκλη), αναλαμβάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο δημοσιογράφος θα αναλάβει την παρουσίαση του δελτίου από τις 30 Ιανουαρίου.
Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρει:
«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017»
Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι διαρροές ότι η Μαρία Χούκλη που αποχωρεί έντονα δυσαρεστημένη.. 
από τον ΑΝΤ1,

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι το τι θα κάνει από εδώ και πέρα η μέχρι πρότινος παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου Μαρία Χούκλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την απόφαση του ΑΝΤ1 έγιναν συζητήσεις με τη Μαρία Χούκλη, η οποία τους τελευταίους μήνες είχε εκφράσει την επιθυμία της σε στελέχη του σταθμού να «γυρίσει σελίδα».  Άλλες  πληροφορίες  έλεγαν  ότι μετά το τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που παρουσίασε, η Μαρία Χούκλη μάζεψε τα προσωπικά της αντικείμενα από το γραφείο της. Τι σημαίνει αυτό;  Ότι το χθεσινό, ήταν το τελευταίο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 που παρουσίασε, αφού μάλιστα ενημερώθηκε ότι  θα κυκλοφορούσε η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Έτσι λοιπόν έως τις 30 Ιανουαρίου που θα ξεκινήσει ο Νίκος Χατζηνικολάου την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου, παρουσιάστρια θα είναι  η Μαρία Σαράφογλου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου