10.1.17

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η 25χρονη Πατρινιά γιατρίνα -πορνοστάρ του Σειρηνάκη διορίστηκε αγροτική γιατρός - ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ

Τις τελευταίες ημέρες, το όνομα της αποτελεί talk of the town. 

Η 25χρονη γιατρίνα από την Πάτρα, Αφροδίτη Αδάμη, η οποία επέστρεψε στους θαλάμους των νοσοκομείων και άφησε στην άκρη προς το παρών τις ερωτικές ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε το τελευταίο καιρό θα βρίσκεται στην Σύρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καυτή Πατρινιά ηθοποιός ερωτικών ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη εξασκεί τα καθήκοντα της ως Αγροτική Ιατρός και θα βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, για τους επόμενους 7 μήνες.
Η ξανθιά Πατρινιά, ωστόσο, αποφάσισε πως η ιατρική καριέρα δεν την κάλυπτε τόσο καθώς ανακάλυψε πως το πραγματικό της πάθος είναι το σεξ. Έτσι, αντιλήφθηκε πως έχει τα προσόντα, αλλά και το… μεράκι και αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα στο πορνό ως πρωταγωνίστρια του Δημήτρη Σειρηνάκη!
Τι και αν τέλειωσε την ιατρική με πολύ καλό βαθμό; Η καυτή Πατρινιά έγινε πορνοστάρ και άρχισε να… θεραπεύει άλλες πληγές, ωστόσο η 25χρονη Αφροδίτη Αδάμη (το καλλιτεχνικό της) θα κολάζει…μόνο με τη σκέψη της πορνοστάρ τους ασθενείς!
Η γιατρός, η οποία είχε περάσει από τους πρώτους στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και πήρε το πτυχίο της με βαθμό 6,13 («καλώς»), έχει ήδη γυρίσει τέσσερις ταινίες και, όπως έχει πει, όνειρό της είναι να ζήσει την απόλυτη απελευθέρωση, ενώ θέλει να σπάσει τα ταμπού της ελληνικής κοινωνίας. «Δεν κάνω πορνό, κάνω τέχνη», έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις.


makeleio.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου