27.1.17

Ο... πλούτος χρόνια δεν κοιτά: 29χρονη παντρεύτηκε 92χρονο!

Ο γάμος του εν λόγω ζευγαριού προστίθεται σε σειρά άλλων γάμων νεαρών γυναικών από τη Ζάμπια που ταξιδεύουν στη Νότιο Αφρική αναζητώντας πλούσιους ηλικιωμένους συζύγους
Η 29χρονη Charity Mumba από τη Ζάμπια ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον 92χρονο Peter Grooves από τη Νότιο Αφρική και μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του γάμου η νύφη δέχθηκε έντονη κριτική πως παντρεύτηκε από συμφέρον τον κατά 63 χρόνια μεγαλύτερό της πλούσιο επιχειρηματία.
Ο Grooves, γράφει η Daily Mail, έχει μεγάλο πλούτο αν και το μέγεθος της περιουσίας του δεν προσδιορίζεται επακριβώς.
Ο γάμος του εν λόγω ζευγαριού προστίθεται σε σειρά άλλων γάμων νεαρών γυναικών από τη Ζάμπια που ταξιδεύουν στη Νότιο Αφρική αναζητώντας πλούσιους ηλικιωμένους συζύγους.
Όταν κυκλοφόρησε στη Νότιο Αφρική η φωτογραφία του γάμου τους, ακούστηκαν πολλές φωνές που σχολίαζαν τη διαφορά της ηλικίας.
«Γυναίκες από τη Ζάμπια, ντροπή, έρχεστε μέχρι τη Νότιο Αφρική για να δειπνήσετε με έναν ηλικιωμένο άνδρα» έγραψε ένας χρήστης στο Facebook. «Ποια ειδική φροντίδα θα του παρέχετε εκτός του να του φάτε τα λεφτά του…»
«Είναι θλιβερό που οι γυναίκες σήμερα δεν ξέρουν πώς να δουλέψουν σκληρά αλλά ξέρουν να βρουν μια θέση στο πλευρό ενός τελειωμένου ηλικιωμένου, εκείνος σύντομα πεθαίνει κι εκείνες κληρονομούν τα πλούτη του» έγραψε άλλος.
Δεν είναι όμως όλοι αντίθετοι στον γάμο της 29χρονης και του 92χρονου. «Ωραίο ζευγάρι, δεν βλέπω τίποτα στραβό αν αγαπιούνται» έγραψε ένας χρήστης.
Η Ζάμπια, εξηγεί η Daily Mail, είναι μια από τις φτωχότερες χώρες στη νότια Αφρική με 68% του πληθυσμού της να ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.
Αντίθετα η Νότια Αφρική είναι πλούσια, συγκριτικά με τη Ζάμπια, με 20% των πολιτών της να ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου