1.1.17

Ματωμένη Πρωτοχρονιά !!! Τουλάχιστον 35 νεκροί, δεκάδες τραυματίες στην Κωνσταντινούπολη


Η Πρωτοχρονιά βάφτηκε με αίμα - Τουλάχιστον 35 νεκροί, δεκάδες τραυματίες στην Κωνσταντινούπολη

Τουλάχιστον 35 άνθρωποι δολοφονήθηκαν και άλλοι 40 τραυματίστηκαν όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε ανθρώπους που γιόρταζαν την έλευση του νέου έτους σε ένα νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης σήμερα, δήλωσε πριν από λίγο ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης Βασίπ Σαχίν στους δημοσιογράφους.
Ο ένοπλος πυροβόλησε έναν αστυνομικό και έναν πολίτη πριν μπει στη ντισκοτέκ, στη συνοικία Ορτακιόι της Κωνσταντινούπολης, και ανοίξει πυρ αδιακρίτως, είπε ο Σαχίν, κάνοντας λόγο περί μιας τρομοκρατικής επίθεσης.
Σύμφωνα με τον Σαχίν, την επίθεση διέπραξε μόνο ένας ένοπλος.Νωρίτερα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα είχαν κάνει λόγο για δύο δράστες και μετέδιδαν πως ο ένας παρέμενε στο εσωτερικό του χώρου και ότι η αστυνομία προετοιμαζόταν να διεξαγάγει μια επιχείρηση για την εξουδετέρωσή του--κάτι όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές. Το NTV ανασκεύασε αργότερα μεταδίδοντας πως ο δράστης ήταν μόνο ένας.
Μέσα στη ντισκοτέκ Reina την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν 500 ως 700 άνθρωποι, μεταδίδουν τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Κάποιοι από αυτούς πήδησαν στον Βόσπορο για να σωθούν από τα πυρά του ενόπλου, συμπληρώνουν.
 To σκηνικό θύμισε τις τραγικές στιγμές στον συναυλιακό χώρο του Μπατακλάν στο Παρίσι όπου ένοπλοι είχαν σπείρει το θάνατο την ώρα που εκατοντάδες νέοι διασκέδαζαν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου