8.1.17

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - Η Apple διαφημίζει το iPhone... μέσα από την Ελλάδα και τους ανθρώπους της!

Η Apple δημοσίευσε τη νέα διαφήμισή της για το iPhone 7 Plus στο YouTube, με τίτλο "Take Mine" και το μόνο σίγουρο είναι ότι "μυρίζει" Ελλάδα! -
Θέμα του διαφημιστικού είναι η κάμερα της νέας συσκευής, που κάνει μοναδικά πορτρέτα και για να την αναδείξει καλύτερα, ο παγκόσμιος κολοσσός της τεχνολογίας, επέλεξε το διαφημιστικό να γυριστεί στην χώρα μας.
Μια νεαρή κοπέλα φτάνει σε ένα ελληνικό παραθαλάσσιο χωριό για να επισκεφθεί τη γιαγιά της. Οι δυο τους κάθονται στο καφενείο όπου η εγγονή χρησιμοποιεί το κινητό της για να βγάλει φωτογραφία τη γιαγιά με κάνοντας χρήση του εφέ για βάθος πεδίου.
Η γιαγιά βλέπει τη φωτογραφία και ενθουσιάζεται. Οι υπόλοιποι κάτοικοι του χωριού που είναι στο καφενείο το προσέχουν και μια γυναίκα ζητά να φωτογραφηθεί και αυτή. Κάπως έτσι, η νεαρή αρχίζει να φωτογραφίζει όλο το χωριό. Τα παιδιά, οι γειτόνισσες, ο ιερέας, ένας ψαράς και ο βοσκός, σχεδόν όλο το χωριό αρχίζει να ποζάρει.
Το βιντεάκι έχει διάρκεια μόλις ενός λεπτού, που είναι όμως αρκετό για να γεμίσει ο θεατής εικόνες από την Ελλάδα.
Όχι τόσο τα τοπία της, τα διάσημα και δημοφιλή της μέρη και νησιά, αλλά τους ανθρώπους της, τους φιλόξενους, καλόκαρδους, αγαθούς και γελαστούς ανθρώπους της καθημερινότητας, που συναντά κανείς παντού.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου