23.1.17

Ντίνα Νικολάκου - «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανοίγει τα κλειστά ΚΤΕΟ»

«Για μια ακόμα φορά ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας θεώρησε ότι βρήκε την ευκαιρία να ασκήσει αντιπολιτευτική κριτική στη λύση που υιοθετεί η Περιφερειακή αρχή της Πελοποννήσου για την επαναλειτουργία των ΚΤΕΟ» δήλωσε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου σχολιάζοντας το σχετικό δελτίο τύπου του κ. Αλευρά.
«Προσπαθεί με ψευδείς αναφορές και παραποιημένα γεγονότα να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του. Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου δεν αποφάσισε να βάλει λουκέτο στα δημόσια ΚΤΕΟ, όπως αποπροσανατολιστικά αναφέρει, αντιθέτως αποφάσισε να ανοίξουν όλα τα ΚΤΕΟ που παραμένουν κλειστά.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε, ξεκινώντας από το κλειστό ΚΤΕΟ Κορινθίας, να αξιοποιήσει τις υποδομές, κτιριακές και εξοπλισμού, για τον εκσυγχρονισμό των οποίων έχουν δαπανηθεί σημαντικοί πόροι και οι οποίες θα καταστραφούν από την αχρησία.
Η ανακοίνωσή του διαπνέεται από πολιτική μικροψυχία, καθώς αναφέρει ότι το ΚΤΕΟ Μεσσηνίας λειτουργεί από τη δήθεν δική του μέριμνα ως αντιπεριφερειάρχης, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην απόφαση και την αποφασιστικότητα του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη, και ότι ο ίδιος δεν είχε καμία συμμετοχή σε αυτή τη διαδικασία.
Οι Πελοποννήσιοι πολίτες και ειδικά οι Μεσσήνιοι γνωρίζουν την πολιτική αχαριστία του κ. Αλευρά, καθώς στο βωμό της πρόσκαιρης πολιτικής του σκοπιμότητας δε διστάζει να κατηγορήσει θέσεις και αποφάσεις που ο ίδιος με θέρμη υπηρέτησε στο παρελθόν». 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου