13.1.17

ΕΚΟΨΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

Μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα έκοψαν σήμερα το μεσημέρι την παραδοσιακή βασιλόπιτα οι εργαζόμενοι του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Ο Δήμαρχος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, καλωσόρισε το προσωπικό και ευχόμενος προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, έκοψε την πίτα και δήλωσε: «Εύχομαι όλοι οι εργαζόμενοι στο Δήμο μας να συνεχίσουμε να στεκόμαστε ενωμένοι ώστε να μπορέσουμε προσπεράσουμε τις δυσκολίες που προκύπτουν και με αρκετή δουλειά και πίστη στις δυνάμεις όλων μας, να υλοποιηθούν σημαντικά έργα για τον τόπο μας και για τα παιδιά μας.
Η Δημοτική αρχή προσπαθεί πάντα για την υποστήριξη όχι μόνο των Δημοτών αλλά και των Εργαζομένων στο Δήμο με όποια μέσα διαθέτει. Όλοι μας θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν Δήμο πρότυπο που θα εργάζεται με την εντιμότητα που αρμόζει σε όλες τις περιστάσεις. Πάντα πρέπει να στοχεύουμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και στην αναπτυξιακή κινητικότητα.».

Οι εργαζόμενοι αντάλλαξαν ευχές και ευχαρίστησαν ο ένας τον άλλον για την πολύτιμη συνεργασία
που υπάρχει τα τελευταία χρόνια. Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στην Πύλο, παρευρέθησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι οι οποίοι   ευχήθηκαν με τη σειρά τους στους εργαζόμενους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου