28.1.17

Την συνέλαβαν για εκβιασμό του παντρεμένου φίλου της

Για εκβιασμό του παντρεμένου φίλου της κατηγορείται 43χρονη Ρουμάνα η οποία συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα από τους αστυνομικούς ύστερα από καταγγελία που έγινε σε βάρος της από τον 45χρονο φίλο της.

Η σύλληψη της αλλοδαπής έγινε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και χθες προσήχθη στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου όπου και ασκήθηκε δίωξη για εκβίαση κατ' εξακολούθηση σε βάρος της και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, η 43χρονη κατηγορείται ότι το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως και προχθές εκβίαζε τον 45χρονο Έλληνα αποσπώντας του διάφορα χρηματικά ποσά τα οποία συνολικά ανέρχονται σε 5.500 ευρώ για να μην αποκαλύψει την σχέση τους, στην σύζυγο του.
Ο 45χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και προχθές το απόγευμα έχοντας στα χέρια του 500 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που είχαν προσημειωθεί από την αστυνομία, συνάντησε την 43χρονη και της τα έδωσε. Αμέσως μετά, σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στην αλλοδαπή βρήκαν επάνω της τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και την συνέλαβαν.
Όπως έγινε γνωστό ο 43χρονη αρνείται τα όσα της καταλογίζονται, ισχυρίζεται ότι ουδέποτε απείλησε ή εκβίασε τον 45χρονο να μιλήσει για την σχέση τους και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πράγματι έχει λάβει ορισμένα χρήματα από αυτόν, μέρος εκ των οποίων της τα έδωσε χωρίς να τα ζητήσει και άλλα ως δανεικά, τα οποία θα του τα επέστρεφε.
Σε ότι αφορά τα 500 ευρώ με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, η αλλοδαπή είπε ότι εκείνη ζήτησε να της δώσει δανεικά μόνο 100 ευρώ και πως ο 45χρονος της έδωσε τα 500 ευρώ οπότε και την συνέλαβαν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου