5.1.17

ΦΩΤΟ - «Γιγάντιο πλάσμα» με… φτερά εθεάθη στις ΗΠΑ!


demon-585x306

Μια φωτογραφία που ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα και φαίνεται να δείχνει ένα άγνωστο φτερωτό πλάσμα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί ποικίλα σχόλια.

Ένας χρήστης του facebook, o Ρίτσαρντ Κρίστιανσον δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ του την 1η Ιανουαρίου, το 2017, και ζήτησε από «εμπειρογνώμονες» στο διαδίκτυο – τους φίλους του στο Facebook – να πουν τι απεικονίζεται στη φωτογραφία, σύμφωνα με το mysteriousuniverse.
Όπως θα δείτε και εσείς τα «φτερά» φαίνονται καθαρά ακόμα και για τον πιο απλό θεατή, δύο σαν κέρατα υπάρχουν στο κεφάλι του και φαίνεται να είναι μεγαλύτερο από ένα κοντινό σπίτι. Ο φωτισμός της φωτογραφίας είναι κακός και έχει τραβηχτεί ή επεξεργαστεί σε σέπια ρύθμιση για να έχει έτσι έναν αέρα μυστηρίου και φόβου.
facebook-570x617
Οι πιο ευφάνταστοι είπαν αμέσως ότι μπορεί να πρόκειται για «δαίμονα» ή για «άγγελο», ανάλογα με τις πεποιθήσεις τους. Άλλοι είπαν ότι μπορεί να είναι κάποιο άγνωστο ον, όπως ο Mothman ή ο «Διάβολος της Υερσέης» χωρίς να δίνουν βέβαια και τις κατάλληλες εξηγήσεις για το πως βρέθηκε εκεί.
Οι πιο λογικοί είπαν ότι μοιάζει με ένα φοίνικα, άλλοι είπαν ότι η φωτογραφία έχει επεξεργαστεί στο photoshop , δεδομένου ότι υπάρχει μόνο μία φωτογραφία και όχι το βίντεο, ενώ και ο ίδιος ο Κρίστιανσον (είναι ότι το πραγματικό του όνομα ή είναι ψεύτικο;) δεν έδωσε καμία πληροφορία για τις συνθήκες με την «συνάντηση» του με το «πλάσμα».

Ηλίας Σιατούνης

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου