14.1.17

ΦΩΤΟ - Μαθήματα σεξ!: Πληρώνουν για να γίνουν ερωτικές!

Ο ερωτισμός δε διδάσκεται αποκτιέται μέσα από τις σχέσεις και είναι κομμάτι εκείνου που αποκαλούμε «πείρα στη ζωή»… 
Ωστόσο κάποιες πλούσιες κυρίες θεωρούν πως μπορούν να αγοράσουν τον ερωτισμό και σπεύδουν να πληρώσουν αδρά για να παρακολουθήσουν μαθήματα.
 Το Parfum de Femmes είναι το πρώτο κλαμπ στο Λονδίνο που προσκαλεί τις εύπορες κυρίως γυναίκες σε μια πρωτότυπη σεξουαλική εκπαίδευση.
private sex lessons
Η ιδρυτής του ονομάζεται Delphine Long. Η εντυπωσιακή Γαλλίδα εργαζόταν στο παρελθόν ως υπάλληλος τράπεζας. Μετά τη γέννηση των παιδιών της άρχισε να παραμελεί τον εαυτό της. Η σεξουαλικότητα χάθηκε, η σχέση με τον άνδρα της άρχισε να περνά μια μεγάλη ερωτική κρίση. Η Delpine γρήγορα κατάλαβε πως πρέπει να κάνει κάτι για να σώσει τη σχέση της.
Αρχικά διοργάνωνε βραδιές με άλλες γυναίκες που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα. Κάθε μήνα μοιράζονταν απόψεις και εμπειρίες και προσπαθούσαν να μάθουν ερωτικά κόλπα που θα ήταν χρήσιμα για την ερωτική τους ζωή, όπως για παράδειγμα το ταντρικό μασάζ και άλλες σεξουαλικές πρακτικές. Έπειτα τα μαθήματα στο κλαμπ γίνονταν ολοένα και πιο πικάντικα, πλέον ακόμα και μάθημα ερωτικού στριπτίζ  διδάσκεται.
Οι γυναίκες που παρακολουθούν τα μαθήματα είναι ηλικίας 30-50 ετών. 
Ο βασικός στόχος τους είναι να αποκτήσουν ερωτική αυτοπεποίθηση όχι μονάχα ένα επιφανειακό σεξ απίλ. 
Πέρα από τις ερωτικές τεχνικές μαθαίνουν μικρά μυστικά συμπεριφοράς για να κρατούν το ερωτικό ενδιαφέρον του άνδρα τους και να μην τις απατήσουν, μιλάνε για τα σεξουαλικά τους προβλήματα και προσπαθούν να βρουν λύσεις. 
Ξοδεύοντας 25 περίπου ευρώ ανά μάθημα (μικρό το ποσό για εκείνες) ελπίζουν πως θα μπορέσουν και πάλι να νιώσουν ερωτικές και να κρατήσουν τους άνδρες τους μακριά από πειρασμούς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου