13.1.17

ΕΣΗΕΑ : Ακάματος, αυτοδημιούργητος

Ακάματος, αυτοδημιούργητος, ήπιος και ευγενής. Αυτά τα στοιχεία χαρακτήριζαν τον Παν. Γκρουμούτη, όπως τονίζει η ΕΣΗΕΑ σε αποχαιρετώντας τον.  

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με μεγάλη θλίψη την αναπάντεχη απώλεια του συναδέλφου ΠαναγιώτηΓκρουμούτη, ο οποίος, πέθανε σήμερα, σε ηλικία 46 ετών.

Ο Παναγιώτης Γκρουμούτης γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Αφού ολοκλήρωσε τις λυκειακές του σπουδές ενεγράφη στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Τμήμα της Γαλλικής Φιλολογίας.
Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1997 στην εφημερίδα «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» ασχολούμενος με το οικονομικό ρεπορτάζ. Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «ΕΞΥΠΝΟ ΧΡΗΜΑ», «ΠΑΡΟΝ» και από το 2006 έως σήμερα στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».
Επίσης, εργάστηκε ως αρχισυντάκτης και παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων και οικονομικών εκπομπών στους Τ/Σ «ALTER», «POLIS», «CHANNEL 9» και «SBC». Τέλος, υπήρξε συνεργάτης των περιοδικών «BUSINESS PLAYER», «MANAGER» και του Ρ/Σ «BUSINESS RADIO». 
Ο Παναγιώτης Γκρουμούτης υπήρξε ένας συνάδελφος, ο οποίος από νεαρή ηλικία εργάστηκε σκληρά και με πάθος προκειμένου να αφήσει το προσωπικό του ίχνος στην ελληνική δημοσιογραφία. Και το πέτυχε. Υπήρξε ένας ακάματος δημοσιογράφος, αυτοδημιούργητος, ήπιος και ευγενής και απόλυτα καταρτισμένος στο αντικείμενό του, ο οποίος πέτυχε να κάνει πραγματικότητα τα νεανικά του όνειρα αλλά, δυστυχώς, «έφυγε» ανεπάντεχα χωρίς να ολοκληρώσει τα προσωπικά και επαγγελματικά του σχέδια. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τη σύζυγό του Γεωργία, τα παιδιά του Θανάση και Ελένη και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο.
Τα στοιχεία της κηδείας του Παναγιώτη Γκρουμούτη θα γνωστοποιηθούν με νεώτερη ανακοίνωση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου