«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

13.1.17

ΟΤΑΝ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ…ΒΡΕΧΕΙ

Του: ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Είναι από θλιβερό έως και εξοργιστικό. Ναι δημιουργεί κοντράστ συναισθημάτων αυτό που συνέβη  χθες .
Βγήκε σε ραδιόφωνο της Λάρισας ο πρόεδρος της Ιστορικής ΠΑΕ, γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας και ανάμεσα σε όσα είπε σε σχετική αναφορά του για την ΕΡΤ επισήμανε ότι :
«Η ΕΡΤ με έναν κλόουν που έχει να παρουσιάζει την Αθλητική Κυριακή, εννοώ φυσικά τον επί χρόνια υπάλληλο του Αστέρα Τρίπολης Βασίλη Μπακόπουλο, και συγχρόνως η ΝΟVΑ που αν δεν έπαιρνε από εμάς ένα σχετικό έγγραφο δεν θα έδειχνε ποτέ την φάση στον Καπό. Όπως είχε εξαφανίσει και στα δύο πέναλτι εις βάρος μας στην Ξάνθη και καλύπτει τις αδικίες των διαιτητών εις βάρος μας. Όπως έλεγαν την προηγούμενη βδομάδα ότι είναι άριστος ο Φωτιάδη…»
Και αν  ο επίσης προσβλητικός χαρακτηρισμός  του Κούγια που αποκάλεσε τον δημοσιογράφο και δημόσιο υπάλληλο της Δημόσιας τηλεόρασης κλόουν ,έχει να κάνει με την άποψη του ,τότε πως μπορείς να χαρακτηρίσεις τον επίσης άκρως προσβλητικό χαρακτηρισμό του ποινικολόγου που υποστήριξε ότι ο Βασίλης Μπακόπουλος είναι υπάλληλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης!!!
-Αναρωτήθηκα από την πρώτη στιγμή αν υπήρξε απάντηση από την ίδιο τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή της Ιστορικής αθλητικής εκπομπής  αλλά δεν την είδα πουθενά !!!
-Αναρωτήθηκα αν ακούει και αν απάντησε ο ΠΣΑΤ η η ΕΣΗΕΑ στον ποινικολόγο και ποδόσφαιρο-παράγοντα .Άδικος κόπος όμως και προβληματισμός…
-Αναρωτήθηκα αν απάντησε ο εκλεκτός του τηλε-Υπουργού Νίκου Παππά διευθύνων σύμβουλος Λάμπης Ταγματάρχης ,αλλά προφανώς ήταν απασχολημένος με αναθέσεις εκπομπών και παραγωγών.
-Αναρωτήθηκα επίσης αν είχε την ευθιξία να απαντήσει στον Αλέξη Κούγια ο εδώ και χρόνια μόνιμος αρχισυντάκτης της «Αθλητικής Κυριακής»  προϊστάμενος μεταδόσεων και αρχείου του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ  μπασκέτικός δημοσιογράφος Ευάγγελος Ιωάννου.
ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ!!!Ούτε φωνή ούτε ακρόαση!!!
Σαν να μην έγινε τίποτα, σαν να μην είπε κάνεις τίποτα!!!
Ντροπή και Αίσχος Κύριοι. Ο απόλυτος διασυρμός ακόμη μεγαλύτερος από τους χαρακτηρισμούς του Κούγια είναι η εκκωφαντική ΣΙΩΠΗ!!! .
Και δεν έχω με τα πρόσωπα απολύτως τίποτα .
Αλλά όταν βγαίνει ένας παράγοντας ,ο οποιοσδήποτε και δηλώνει ότι ο επαγγελματίας δημοσιογράφος παρουσιαστής της Ιστορικής αθλητικής εκπομπής «Αθλητική Κυριακή» είναι εδώ και χρόνια …υπάλληλος της ποδοσφαιρικής ομάδας της ιδιαίτερης πατρίδας του του Αστέρα Τρίπολης και δεν απαντά κανείς!!!
-Έχουν ισοπεδωθεί όλα!!!
-Αν ο κ. Μπακόπουλος  δεν είναι υπάλληλος του Αστέρα Τρίπολης βγαίνει και απαντάει στον Αλέξη Κούγια και τον χαρακτηρίζει κοινό συκοφάντη και λασπολόγο που τον μειώνει επαγγελματικά και ως πρόσωπο.
-Αν όμως ο κ. Μπακόπουλος επαγγελματίας δημοσιογράφος είναι υπάλληλος του Αστέρα Τρίπολης και παρουσιάζει εδώ και χρόνια την ιστορική «Αθλητική Κυριακή» οφείλει αύριο το πρωί να υποβάλει την παραίτηση του. Και από εκεί και πέρα να κρίνει το ΔΣ της δημόσιας τηλεόρασης αν είναι νόμιμο και ηθικό να έχει στις τάξεις της ΕΡΤ ως υπάλληλο έναν δημοσιογράφο που είναι υπάλληλος ποδοσφαιρικής ομάδας !!!
Αν είναι επαναλαμβάνω υπάλληλος.
Αυτό δεν προσπερνιέται με την σιωπή, ούτε ξεχνιέται. Απαντιέται δημόσια.
Και είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.
Και ο Τσακνής και ο Ταγματάρχης και ο διορισμένος διευθυντής αθλητικού της ΕΡΤ Ιωσήφ Νικολάου.
Διαφορετικά να παραιτηθούν.
-Και εγώ είχα την τιμή να εργαστώ στην «Αθλητική Κυριακή».
-Δεν υπήρξα υπάλληλος κανενός και εργάστηκα τότε με 68.000 δραχμές το μήνα!!!
Από την στιγμή που δεν απαντά κανείς και πολύ περισσότερο ο Ίδιος ο δημοσιογράφος που τον διασύρει η αναφορά και οι χαρακτηρισμοί του Αλέξη Κούγια   ,η κοινή γνώμη που πληρώνει χωρίς καμιά εξαίρεση την ΕΡΤ εφ εξής αν δεν έχει το «δικαίωμα» έχει σίγουρα την αμφιβολία να όχι την πεποίθηση ότι ο παρουσιαστής της Αθλητικής Κυριακής στην δημόσια τηλεόραση ίσως και να είναι υπάλληλος του Αστέρα Τρίπολης, όπως ισχυρίστηκε ο Αλέξης Κούγιας..
Την προσεχή Κυριακή πιθανόν να πάρουν σειρά και οι άλλοι συμποσιαστές και μετά οι ρεπόρτερ και να χρεώνονται αναλογικά στα …λογιστήρια των Ποδοσφαιρικών ΠΑΕ και ΚΑΕ!!!
Να παρέμβει αύριο το πρωί Η ΕΣΗΕΑ και τον ΕΣΑΚΕ και να μη ζητήσει επίσημα μόνο από τον Αστέρα Τρίπολης να απαντήσει δημόσια για τον κ. Μπακόπουλο, αλλά από την ηγεσία της Σούπερ-λίγκ να την ενημερώσει αν υπάρχουν επαγγελματίες δημοσιογράφοι που αμείβονται από ΠΑΕ και ΚΑΕ χωρίς να έχουν επισήμως επαγγελματική σχέση μαζί τους. Καταλαβαίνουν όλοι για ποιους μιλάμε… Επιτέλους δεν γίνεται να διασύρεται όλος ο κλάδος και να μην αντιδρά κανεις.
Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ  δεν προβλέπεται σε κανένα καταστατικό ,ούτε προβλέπεται Ασυλία για κανέναν.
Τέλος αναρωτιέμαι δημόσια.
Ο πολύ-προβεβλημένος μπασκετικός δημοσιογράφος της ΕΡΤ ,
κ. Ευάγγελος Ιωάννου θα στείλει και στον Αλέξη Κούγια εξώδικο όπως έστειλε και σε μένα για τις αλήθειες που γραφώ για τις ημέρες του και τα έργα  στην ΕΡΤ;
Αρχισυντάκτης εδώ και χρόνια αν και μπασκετικός ,είναι της «Αθλητικής Κυριακής».
Δεν τον θίγει όταν δημόσια διασύρουν τον παρουσιαστή της εκπομπή που είναι αρχισυντάκτης ,όταν λένε ότι είναι… Υπάλληλος;
-Απαντήστε κύριοι άπαντες.
-ΓΙΑΤΙ  ΟΤΑΝ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ!!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου