28.1.17

ΦΩΤΟ : ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ Η Δ.Ο.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – «ΕΛΑΜΨΕ » ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ






Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Καλαμάτας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου διασκέδασης "Μενού και Γεύση". με την παρουσία του εκπροσώπου τύπου και βουλευτή Α΄ Αθήνας Βασίλη Κικίλια ως επίσημου προσκεκλημένου, και κύριου ομιλητή και  του  πρώην Πρωθυπουργού  βουλευτή Μεσσηνίας Αντώνη Σαμαρά  .
Παρόντες επίσης ήταν ο μητροπολίτης Μεσσηνίας  κος Χρυσόστομος, που ευλόγησε την πίτα και την εκδήλωση, οι αντιπεριφερειάρχες Ελένη Αλειφέρη και Περικλής Μαντάς, οι δήμαρχοι Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, αυτοδιοικητικά και κομματικά στελέχη της ΝΔ.
Ερωτηματικά  στα κομματικά στελέχη προκάλεσε η επιδεικτική απουσία τους τέως υπουργού Γιάννη Λαμπρόπουλου ο οποίος απέστειλε επιστολή η οποία δεν διαβάστηκε  καθώς και η απουσία του τέως βουλευτή Δημήτρη Σαμπαζιώτη  ο οποίος επίσης απέστειλε επιστολή 


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου