16.1.17

ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - Παγώστε τώρα τους Δασικούς χάρτες !!!

 Το σύνολο σχεδόν της Μεσσηνίας χαρακτηρίζεται δασικό !!!
 
 Πρόθεση τους η επιβολή ενός ακόμα νέου φόρου !!!
 
Αναρτήθηκαν την προηγούμενη Παρασκευή οι Δασικοί Χάρτες της Μεσσηνίας και μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χιλιάδες ιδιοκτήτες και παραγωγούς καθώς το σύνολο σχεδόν της Μεσσηνίας χαρακτηρίζεται δασικό με τεράστιες συνέπειες τόσο στο ιδιοκτησιακό καθεστώς χιλιάδων συμπολιτών μας όσο κυρίως στον αγροτικό τομέα όπου εκτάσεις παραγωγικές που προσδίδουν προϊόντα και υπεραξία αλλά και οι συνδεδεμένες με αυτά επιδοτήσεις είτε θα περικοπούν μιας και θα κρίνονται ως μη επιλέξιμες, είτε θα χρειαστεί να πληρωθεί μεγάλο τίμημα για τον αποχαρακτηρισμό και την νομιμοποίηση τους.
Ταυτόχρονα η διαδικασία αντιρρήσεων προβλέπεται για μόλις 60 μέρες και έναντι αδρού τιμήματος. Δηλαδή υποχρεώνεται ο κάθε ιδιοκτήτης και ο κάθε παραγωγός μέσα σε αυτές της συνθήκες κρίσης να πληρώσει για να αποδείξει το αυτονόητο. 
Με εισπρακτικού χαρακτήρα κινήσεις, με αμφίβολες επιστημονικά διαδικασίες χαρακτηρισμού εκτάσεων μιας, και χρησιμοποιήθηκαν αεροφωτογραφίες του 1945, αποτέλεσμα δεν θα υπάρξει, αντιθέτως οι ήδη ταλαιπωρημένοι συμπολίτες μας θα υποχρεωθούν σε τεράστιες περιπέτειες με απρόβλεπτες διαστάσεις για την τοπική οικονομία.
Καλούμε άμεσα την Κυβέρνηση να παγώσει οποιαδήποτε διαδικασία ανάρτησης Δασικών Χαρτών, να εξετάσει με την συνδρομή επιστημόνων και φορέων την ορθή παραγωγή χαρτών. Και να μην διανοηθεί να υποβάλλει χιλιάδες συμπολίτες μας στην βάσανο των ενστάσεων με εξωπραγματικό κόστος.
Είναι εγκληματικό μετά την ληστρική φοροεπιδρομή της Κυβέρνησης Καμμένου - Τσίπρα στα εισοδήματα ελεύθερων επαγγελματιών, εμπόρων, επιχειρήσεων και ειδικά των αγροτών να έρχονται και να αμφισβητούν κόπους και θυσίες ετών με πρόσχημα τους Δασικούς Χάρτες ενώ δυστυχώς η πρόθεση τους είναι η επιβολή ενός ακόμα νέου φόρου.

 
ΓΙΑ ΤΗΝ    
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ   

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου