11.1.17

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕΕΕ !!! Ο Παπαγεωργόπουλος που αποφυλακίσθηκε λόγω καρδιάς, έκανε σκι και έτρωγε αγριογούρουνα στο Καϊμακτσαλάν

Απίστευτο και όμως ελληνικό, αλλά ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, που ως γνωστόν καταδικάστηκε σε ισόβια για υπεξαίρεση και κατάφερε να αποφυλακιστεί λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την καρδιά του εθεάθη στο Καϊμακτσαλάν να κάνει σκι και να τρώει… αγριογούρουνα!

Την εν λόγω είδηση αποκαλύπτει η παραπολιτική στήλη του «Βήματος», ο «Βηματοδότης»:

«Ίσως να θυμάστε ότι ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασ. Παπαγεωργόπουλος, καταδικασθείς (σε πρώτο βαθμό) σε ισόβια για υπεξαίρεση, κατάφερε (με νόμο του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου) να αποφυλακιστεί λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την καρδιά του.  
Τον έβγαλαν δηλαδή καρδιοπαθή και τον αποφυλάκισαν. 
Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ ότι το τριήμερο των Θεοφανίων ο καρδιοπαθής (με δικαστική βούλα) πρώην δήμαρχος το πέρασε κάνοντας σκι στο Καϊμακτσαλάν.
Σύχναζε, όπως μου είπαν, σε ταβέρνα του χωριού Αγιος Αθανάσιος και πάντοτε «χτυπούσε» ένα αγριογούρουνο, το οποίο έτρωγε με όρεξη. Στους έκπληκτους πελάτες της ταβέρνας δεν μιλούσε βεβαίως για τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά για τα κατορθώματά του στο σκι και το πόσο γρήγορα κατέβαινε τις πλαγιές νικώντας ακόμα και 16άρηδες».

Πηγή: Βηματοδότης

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου