12.1.17

Έργα στα Εξαμίλια Κορινθίας από αύριο

Όσοι πρόκειται να ταξιδεύουν για μία εβδομάδα, από και προς την Αθήνα, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί λίγο έξω από την Κόρινθο.
Λόγω έργων (ασφαλτοστρώσεις) θα γίνονται κυκλοφοριακές παρακάμψεις στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου της Αρχαίας Κορίνθου (ΧΘ 87,650), κατά τη διάρκεια των οποίων θα αποκλειστούν οι κατευθύνσεις πάνω από την άνω διάβαση και η κυκλοφορία που αυτή εξυπηρετούσε (από/προς Κόρινθο και Αρχαία Κόρινθο), θα εξυπηρετείται μέσω παρακάμψεων από τον προηγούμενο κόμβο Κορίνθου (Εξαμιλίων), τμήμα της Ε.Ο. Κορίνθου-Άργους, τον κόμβο Σολωμού της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Τρίπολης, καθώς και τμήματα του βόρειου και νότιου παράδρομου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου.
Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων επί της ΝΕΟ Κορίνθου – Πατρών δεν επηρεάζεται και θα γίνεται κανονικά. 
Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για να γίνουν εργασίες ασφαλτικών και τοποθέτησης των αρμών της γέφυρας, από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΤΕΡΝΑ, μέλος Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ) και θα διαρκέσουν μία εβδομάδα (δηλαδή μέχρι και τη Παρασκευή 20/01/2017).
Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου