31.1.17

"Γέμισαν" το πλοίο χρυσές λίρες

Είχαν διαρρήξει νωρίτερα σπίτι στην Μυτιλήνη

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν την Δευτέρα από στελέχη του Τομέα Ασφάλειας και Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ως συναυτουργοί για τέλεση διακεκριμένης κλοπής.

Συγκεκριμένα, οι τρεις είχαν προχωρήσει σε διάρρηξη οικίας στη Μυτιλήνη, από την οποία αφαίρεσαν εκατόν πενήντα (150) χρυσές λίρες, ενώ στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το λιμένα Πειραιά.

Οι δράστες εντοπίστηκαν από προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, το οποίο επέβαινε στο εν λόγω πλοίο, στο πλαίσιο έτερων υπηρεσιακών αναγκών, και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα μέρη του πλοίου, εκατόν δέκα τέσσερις (114) συνολικά χρυσές λίρες, καθώς και διάφορα τιμαλφή.

Ακολούθησε περαιτέρω έλεγχος εντός του πλοίου κατά τον κατάπλου του στο λιμένα Πειραιά, από στελέχη του Τομέα Ασφάλειας και Ανάκρισης της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου βρέθηκαν επιπλέον τριάντα δύο (32) συνολικά χρυσές λίρες.

Οι λίρες και τα τιμαλφή κατασχέθηκαν ως προϊόντα εγκλήματος, ενώ οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου