12.1.17

Η Χούκλη μιλάει με Μητσοτάκη γιά ένταξη της στα ψηφοδέλτια

Ο τραγουδιστής Αντ.  Ρέμμος πήγε επίσκεψη στο Μητσοτάκη, η δημοσιογράφος Μαρία  Χούκλη είναι πιθανό να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. 


Αυτό υποστηρίζουν καλά ενημερωμένες πηγές μετά το διαζύγιο της παρουσιάστριας ειδήσεων με τον ΑΝΤ-1, ύστερα από την πρόσληψη Χατζηνικολάου. Λέγετε πως η Μ. Χούκλη έχει κάνει επαφές με στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. « Ίσως και με τον ίδιο τον αρχηγό», υποστηρίζουν κάποιοι που ξέρουν καλά και τις δύο πλευρές.  
 Μάλιστα το site Τυπολογίες  (από τα εγκυρότερα στο είδος του)  έγραψε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤ-1 για πρόσληψη Χατζηνικολάου:

«Νέες ανατροπές στις ειδήσεις και στην πολιτική σκηνή! Σύμφωνα με πληροφορίες η Μαρία Χούκλη βρίσκεται σε συζητήσεις και με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς της με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.».

Νωρίτερα το ίδιο σάϊτ υπήρχε το πόστ:
« Σε συζήτηση με τη διοίκηση του ΑΝΤ1 TV  βρίσκεται απο χθες η Μαρία Χούκλη ενόψει των δομικών αλλαγών στην ενημέρωση του τηλεοπτικού σταθμού. Η δημοσιογράφος εξετάζει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της, μετά και τις εναλλακτικές προτάσεις συνεργασίας που κατέθεσε το κανάλι, οι οποίες δεν περιλαμβάνουν την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου