13.1.17

Άγιο είχαν !!! Έπεσε ακατοίκητο στην Αμαλιάδα

Σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσε  τμήμα ακατοίκητου σπιτιού στην Αμαλιάδα και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα είχε περάσει πεζός ένας αστυνομικός με την κόρη του!

Η ώρα ήταν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, όταν κατέρρευσε ένα μεγάλο τμήμα του πλαϊνού τοίχου και της σκεπής της ισόγειας κατοικίας και κατέπεσε στο οδόστρωμα. Το σπίτι έχει να κατοικηθεί χρόνια, είχε υποστεί ζημιές από τους σεισμούς και προφανώς λόγω και των βροχοπτώσεων επιδεινώθηκε η κατάσταση. 
Γείτονας που διαμένει στο απέναντι σπίτι, άκουσε το θόρυβο και πετάχτηκε  για να δει τι είχε συμβεί και αυτό που αντίκρισε ήταν ένα γκρεμισμένο σπίτι. «Το σπίτι είναι ακατοίκητο εδώ και πολλά χρόνια και ευτυχώς που δεν περνούσε κανείς από το σημείο, γιατί θα τον πλάκωνε ο τοίχος». 
Λίγα λεπτά πριν την κατάρρευση, είχε περάσει από το σημείο αστυνομικός που διαμένει στην περιοχή μαζί με την κόρη του και ο ίδιος δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε το σπίτι γκρεμισμένο, ευχαριστώντας το Θεό που δεν έπεσε την ώρα που περνούσε με το παιδί του, γιατί θα καταπλακώνονταν από τα μπάζα.
Αμέσως αξιολογήθηκε η κατάσταση και κλήθηκε μηχάνημα του δήμου για την απομάκρυνση των μπάζων από το δρόμο και την παρέμβαση σε επικίνδυνα σημεία της εναπομείνασας κατοικίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου