3.1.17

Ιταλία: Κατηγορούν καθολικό ιερέα γιά ερωτικά όργια

Ο καθολικός ιερέας Αντρέα Κοντίν, ένας εφημέριος στη βόρεια πόλη της Πάντοβα στο Βενέτο, βρίσκεται υπό αστυνομική έρευνα με την υποψία πως ζούσε από ανήθικα κέρδη και την άσκηση ψυχολογικής βίας.
Μια σειρά από ερωτικά παιχνίδια και βίντεο, που υποτίθεται πως δείχνουν τα όργια που συνέβαιναν στις εγκαταστάσεις της εκκλησίας San Lazzaro, έχουν κατασχεθεί μετά από καταγγελίες τριών γυναικών της περιοχής.
Ο 48χρονος, επίσης, φέρεται να είχε αποκρύψει πορνογραφικό βίντεο σε καλύμματα ταινιών που έφεραν απάνω τους τα ονόματα διαφόρων Παπών.
Σύμφωνα με τους Times, κατηγορείται επίσης πως ανέβαζε φωτογραφίες των ερωμένων του σε ιστοσελίδες ανταλλαγής συντρόφων. Ο ιερέας, επίσης, φέρεται, να πήγαινε τις συντρόφους του για διακοπές σε θέρετρα γυμνιστών και θέρετρα όπου συχνάζουν swingers, στο Cap d'Agde, στη νότια ακτή της Γαλλίας.
Καταγγελίες φέρεται να έγιναν για πρώτη φορά στον τοπικό επίσκοπο το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι εκκλησιαστικές αρχές δεν ανέφεραν τίποτα στην αστυνομία, λέγοντας πως δεν είχαν ολοκληρώσει ακόμη τη δική τους έρευνα.
Μία 49χρονη ενορίτισσα, που ισχυρίζεται πως είχε σχέση με τον πατέρα Κοντίν και είχε κάνει σεξ μαζί του στο πρεσβυτέριο, δήλωσε στην ιστοσελίδα «Il Mattino di Padova»: «Υπήρχαν πολλές γυναίκες πάντα γύρω του. Δεν το είχα καταλάβει στην αρχή, μόνο αργότερα».
Η ίδια ιστοσελίδα ειδήσεων ανέφερε πως ο πατέρας Κοντίν, βρίσκεται σε διακοπές στην Κροατία, την οποία η οικογένειά του επισκέπτεται κάθε χρόνο.
Ο πατέρας Κοντίν δεν έχει συλληφθεί, αλλά ο εισαγγελέας ερευνά τις κατηγορίες.
 
 
 
 ethnos.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου