11.1.17

ΦΩΤΟ - Έταξε στοματικό για κάθε «όχι» στο ιταλικό δημοψήφισμα και… άρχισε την αποπληρωμή!


PAOLA3_518_355

Η Paola Saulino κράτησε τον λόγο της και άρχισε τα σεξουαλικά δώρα που έταξε σε όποιον ψήφισε όχι στο δημοψήφισμα που διενεργήθηκε στην Ιταλία.


Η 27χρονη Paola Saulino ολοκλήρωσε την πρώτη μέρα της περιοδείας της, σημειώνοντας πως το 2017 ξεκινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η νεαρή Ιταλίδα είχε πει στους θαυμαστές της πως είναι γυναίκα που κρατά τον λόγο της όταν ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της περιοδείας της σε 10 ιταλικές πόλεις τον Δεκέμβριο.
Ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram το Σάββατο, σημειώνοντας πως «το πρώτο βήμα της #pompatour ολοκληρώθηκε! Λίγο κουρασμένη αλλά όλα είναι καλά. Αυτή η χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
Clipboard01
Στον λογαριασμό της κυριαρχούν προκλητικές φωτογραφίες, με την ιταλική λέξη «pompa» να είναι αργκό για τον στοματικό έρωτα. Είχε υποσχεθεί να εκτελέσει μια σεξουαλική πράξη σε όσους ψήφισαν όχι στο δημοψήφισμα της Ιταλίας στις 23 Νοεμβρίου και λίγες ημέρες αργότερα ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της περιοδείας της.
PAOLA2
Είχε αναφέρει ότι θα επισκεφθεί τη Ρώμη, τη Φλωρεντία, την Μπολόνια, τη Βερόνα, το Μιλάνο, το Τορίνο, τη Νάπολη, το Μπάρι, τη Λέτσε και το Παλέρμο μέσα στον μήνα για το πρώτο σκέλος της περιοδείας της, προτρέποντας όσους ψήφισαν όχι να συμπληρώσουν τη φόρμα κράτησης.
Clipboard01
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως πρόκειται για κόλπο δημοσιότητας, ζητώντας αποδείξεις πως τήρησε την υπόσχεσή της. Ωστόσο άλλοι την υποστήριξαν, τονίζοντας πως δεν μπορούσε να ανεβάσει online τέτοιες φωτογραφίες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου