«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

9.1.17

ΦΩΤΟ - Το'στρωσε ακόμα και στήν Ομόνοια !!! Κλειστά τα σχολεία στην Αθήνα αύριο Τρίτη λόγω χιονιούΚλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Αθηναίων, λόγω της χιονόπτωσης που επικρατεί στην Αθήνα και των προβλέψεων για παγετό τις πρωινές ώρες, όπως ανακοίνωσε ο δήμος Αθηναίων.
Γήπεδο Λεωφόρου Αλεξάνδρας

Ο μηχανισμός του δήμου Αθηναίων έχει τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα για την προστασία των άστεγων από το ψύχος, ενώ συνεργεία του δήμου Αθηναίων επιχειρούν με ρίψη αλατιού, προκειμένου να μείνουν ανοιχτές οι προσβάσεις στα νοσοκομεία.

Ο δήμος Αθηναίων ζητεί από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες, λόγω του πάγου που αναμένεται να σχηματιστεί σε πεζοδρόμια της πόλης.

 Στην Αθήνα το χιόνι άρχισε να πέφτει λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα και σε τέτοια πυκνότητα που σύντομα σχηματίστηκε ένα λευκό στρώμα στις οροφές των σταθμευμένων αυτοκινήτων.
 Στα βόρεια προάστια που η χιονόπτωση ήταν πιο έντονη ντύθηκαν στα λευκά και οι επιφάνειες των κτιρίων και των δρόμων με τη λιγότερη κίνηση.


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου