11.1.17

ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ !

"ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γερά, ο γύψος είναι κοντά!!!".

Οι πρώτες αντιδράσεις υπήρξαν από τον δημοσιογραφικό κόσμο για την σύλληψη των Γιάννη Κουρτάκη  και παναγιώτη Τζένου  μετά από μήνυση του Πάνου Καμμένου, ακόμα και από δημοσιιογράφους που διάκεινται φιλικά προς την κυβέρνηση.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης έγραψε για τη σύλληψη στο Twitter: "Συλληψη δημοσιογράφων μετά απο μήνυση υπουργών είναι απαράδεκτο.
Στον Τύπο απαντάς δεν τον διωκεις απο θεση εξουσιας".

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης έγραψε στο προφίλ του στο facebook: "10 αστυνομικοί οδηγούν αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ τον Διευθυντή του Ομίλου Παραπολιτικά Panagiotis Tzenos μετά από μηνυτήρια αναφορά του Πάνου Καμμένου σχετικά με αποκαλύψεις της εφημερίδας για το ταξίδι του στις Αυστριακές Αλπεις. Τόση δημοκρατία αυτή η αριστερή κυβέρνηση, θα ζήλευε και ο Τσάβες...".

Ο Τάκης Χατζής έγραψε: Οι δημοσιογράφοι κρίνονται απο την κοινωνία! Δεν συλλαμβάνονται!.
Ο Μανόλης Καψής έκανε το εξής tweet: Οτι "ακραίο" και να έχουν πει οι 2 δημ/φοι των Παραπολιτικών- τους οποίους δεν εκτιμώ ουδόλως- η σύλληψη τους θυμίζει Τουρκία Ερντογάν!

Η  δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νατάσα Γιάμαλη έγραψε στο facebook: "Ως δημοσιογράφος δεν θα ήθελα να είναι δυνατή η σύλληψη μου ή συναδέλφου μου με αυτόφορη διαδικασία για κάτι που έγραψα/ε. Ελπίζω οτι ο υπουργός θα εξηγήσει γιατί επέλεξε μια τόσο ακραία λύση...".

Αθηναΐς Νέγκα έγραψε στο twitter: Όσα χρόνια δουλευω σε εφημερίδες δεν εχω ξαναδει συλλήψεις κ αστυνομικούς σε χώρους εργασίας !Χούντα !

 H Μαριάνα Πυργιώτη έγραψε: "Α! Όλα κι όλα! Οι δημοσιογράφοι είναι άκρως επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια. Ειδικά οι αντιπολιτευόμενοι...".

O Μπάμπης Παπαπαναγιώτουέγραψε στο Twitter: 
Σύλληψη του διευθυντή των Παραπολιτικών Π. Τζένου εν ώρα εργασίας (!) από Τμήμα Εκβιαστών! "ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γερά, ο γύψος είναι κοντά!!!".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου