5.1.17

Πόλα Ρούπα : Μην πειράξετε το παιδί


Μια κίνηση και μια φράση ήταν όλη και όλη η αντίδραση της Πόλας Ρούπα την ώρα της σύλληψής της από τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής στη γκαρσονιέρα της οδού Αθανασίου Διάκου στον Άγιο Δημήτριο...
Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr είχαν θέσει εδώ και ημέρες υπό στενή παρακολούθηση την Πόλα Ρούπα.
Είχαν εντοπίσει την περιοχή στην οποία κινούνταν και γρήγορα εντόπισαν και την ίδια. Το τελευταίο διάστημα η παρακολούθηση οδήγησε τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής στο σπίτι όπου διέμενε η σύντροφος του Νίκου Μζιώτη. Μια γκαρσονιέρα σε μια οικογενειακή διπλοκατοικία στην οδό Αθανασίου Διάκου στα όρια του Αγίου Δημητρίου με την Ηλιούπολη.

Γρήγορα οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής κατάλαβαν ότι μαζί με την Πόλα Ρούπα βρίσκεται και ο μικρός γιος της.
Έτσι σχεδίασαν με κάθε προφύλαξη την επιχείρηση σύλληψής της έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία του παιδιού σε περίπτωση που η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη επέλεγε να αντιδράσει.
Αυτός ήταν και ο λόγος που η επιχείρηση έγινε ξημερώματα. Ήθελαν να πιάσουν την Πόλα Ρούπα κυριολεκτικά στον ύπνο, για να μην προλάβει να αντιδράσει.
Πράγματι κατά την εισβολή των ανδρών της αντιτρομοκρατικής στο μικρό διαμέρισμα η Πόλα Ρούπα δεν αντέδρασε. Δεν έκανε καμία κίνηση εναντίον των αστυνομικών.
Αντιθέτως, το μόνο πράγμα που είχε φαίνεται στο μυαλό της ήταν να προστατέψει το μικρό γιο της.
Έτσι σύμφωνα με τις πληροφορίες όταν είδε μέσα στο σπίτι τους αστυνομικούς η μόνη ικίνηση που έκανε ήταν να αγκαλιάσει με το ένα της χέρι το παιδί της, ενώ σήκωσε το άλλο ψηλά δείχνοντας ότι παραδίδεται. 

Είπε μόνο μια φράση. Μην πειράξετε το παιδί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου