3.1.17

Θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια; Μας ψεκάζουν;

Έπειτα από δύο χρόνια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία δεν έχει ακόμη λυθεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της σύγχρονης ιστορίας μας:
 Μας ψεκάζουν;
 Πιστέψαμε ότι ο  Πάνος ο Καμμένος ως υπουργός Άμυνας θα μάθαινε και θα μας έλεγε. 
Αν δεν μπορεί να μάθει ο υπουργός της  Άμυνας τι πετάει πάνω από τους ουρανούς μας, ποιος άλλος μπορεί; 
Η μητρική θεωρία (κατά το μητρικό σκάφος σε σχέση με τα μικρά σκάφη των εξωγήινων που πετάνε πάνω από το κεφάλι μας) υποστήριζε ότι ο διεθνής σιωνισμός, σε συνεργασία με άλλους προαιώνιους εχθρούς του ελληνισμού, μας ψέκαζε για να επηρεάσει τον νου μας και να μας υποχρεώσει να υπογράψουμε τα μνημόνια. Κι ότι έτσι οι Σαμαροβενιζέλοι θα υπέγραφαν  χωρίς αντίσταση την παράδοση της δημόσιας περιουσίας στα γαμψά νύχια των διεθνώς τοκογλύφων.
Τι το καλύτερο, λοιπόν, η τοποθέτηση του σωστού ανθρώπου στην κατάλληλη θέση. Ο Πάνος ο Καμμένος υπουργός Άμυνας! Το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε είναι ότι
επιτέλους θα μαθαίναμε την αλήθεια. 
Κι ότι ο Πάνος δεν θα δίσταζε να σηκώσει τα αεροπλάνα μας για να καταρρίψει τα ψεκαστικά. Ότι θα έφτανε μέχρι το τέλος για να αποκαλύψει την αλήθεια.
Έχουν σχέση όλα αυτά με την πραγματικότητα ή όχι; Τι είδε ο Πάνος ο Καμμένος στα άδυτα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας;  Είναι μεγάλο το δώρο που του προσφέρθηκε. Σαν  ένας οπαδός των UFO να αναλαμβάνει την διοίκηση της NASA! Θα ήταν ανακόλουθος αν δεν έβγαινε στην συνέχεια να μας πει αν υπάρχουν ή όχι εξωγήινοι.
Στους ισχυρισμούς των ΑΝΕΛ υπήρχε μία λογική συνέχεια: Από την στιγμή που οι ίδιοι συμμετείχαν στις υπερήφανες κυβερνήσεις της Δεξιάς της περασμένης δεκαετίας, δεν μπορεί να μην αντιλήφθησαν  ότι η χώρα βάδιζε προς της χρεοκοπία. Χαζοί ήσαν για να μην το καταλάβουν;  Άρα, η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε από την κακή διαχείριση (και) των δικών τους κυβερνήσεων, αλλά επειδή οι Έλληνες εξαναγκάστηκαν να υπογράψουν μνημόνια και να πάρουν νέα δάνεια. Και πως έγινε ένα τέτοιο κακό; Μα, με τον έλεγχο του νου! Δηλαδή με τους ψεκασμούς!
Για να επιστρέψουμε στην αρχική θεωρία περί ψεκασμών, αυτή υποστήριζε ότι ο ελληνικός λαός θα έφτανε στο σημείο να μην αντιδρά στο ελάχιστο κι έτσι οι Σαμαροβενιζέλοι θα παρέδιδαν την περιουσία μας στους ξένους! 
Κάτι δηλαδή σαν το Υπερταμείο που υπέγραψε αυτή η κυβέρνηση, μαζί με τον Πάνο τον Καμμένο. Ακόμη, μας έλεγαν ότι εκείνες οι κυβερνήσεις, της τρόικας τους εσωτερικού,  θα υπέγραφαν ό,τι τους έλεγαν από το εξωτερικό, υποθηκεύοντας έτσι το μέλλον της χώρας για πολλές – πολλές δεκαετίες…
Θα έχετε ακούσει ότι ο Βλαδίμηρος Πούτιν έχει έναν στρατό από σωσίες! 
Λέτε το ίδιο να συμβαίνει και με τον Πάνο τον Καμμένο, τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, των αδούλωτων πατριωτών; Να έχουν φυλακίσει σε κάποιον υγρό υπόγειο ενός μεσαιωνικού πύργου τον πραγματικό Πάνο και να έχει πάρει την θέση του κάποιος σωσίας; Δεν εξηγείται αλλιώς! 
Δεν μπορεί να είναι ο ίδιος Πάνος αυτός που υπογράφει τα πάντα με εκείνον που ζητούσε κρεμάλες για τους προδότες της χώρας. 
Δε  βγάζει νόημα. 
Εκτός κι αν είναι αλήθεια! 
Ότι μας ψεκάζουν…
 
Θανάσης Μαυρίδης-liberal.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου