5.1.17

Σε απεργία πείνας ο Μαζιώτης για να δοθεί το παιδί του στους συγγενείς της Ρούπα

«ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΗΓΑΓΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΑΣ», ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ 

Σε απεργία πείνας και δίψας προχωρά ο κρατούμενος, καταδικασμένος για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα, Νίκος Μαζιώτης, μαζί με τη σύντροφό του Πόλα Ρούπα, προκειμένου να δοθεί η επιμέλεια του εξάχρονου γιου τους στους συγγενείς της Ρούπα.
Σε δήλωσή του ο Νίκος Μαζιώτης υποστηρίζει ότι «το κράτος ουσιαστικά απήγαγε τον γιο μας, μας εκδικείται για τις επιλογές αγώνα που κάναμε, του ένοπλου αγώνα.
Τα αχρεία όργανα του κράτους, τα τσιράκια των δανειστών, του νόμιμου και συνταγματικού μνημονίου τα βάζουν με ένα 6χρονο παιδί για να μας εκδικηθούν, γιατί επιλέξαμε τον ένοπλο αγώνα, γιατί δεν κάτσαμε να παραδοθούμε στην φυλακή, γιατί περάσαμε στην παρανομία και γιατί κάναμε την επίθεση στο παράρτημα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο γραφείο του μόνιμου αντιπροσώπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου», αναφέρει ο καταδικασμένος για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα.
Σε άλλο σημείο της δήλωσής του που αναρτήθηκε στο indymedia, ο Νίκος Μαζιώτης λέει: «Ο γιος μας είναι το παιδί δυο επαναστατών και είναι υπερήφανος για τους γονείς του. Δεν μας λυγίζει κανένας εκβιασμός.
Τις επιλογές μας τις υπερασπιζόμαστε με την ίδια μας την ζωή.
Από σήμερα ξεκινάω μαζί με την συντρόφισσα μου απεργία πείνας και δίψας με αίτημα να δοθεί ο γιος μας στους συγγενείς.
Η ένοπλη επανάσταση των από κάτω είναι η μόνη λύση».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου