6.1.17

Αυτά είναι τα καυτά «ρομπότ» που θα διδάξουν φέτος στους άνδρες τα… μυστικά του σεξ

Αυτά είναι τα καυτά «ρομπότ» που θα διδάξουν φέτος στους άνδρες τα… μυστικά του σεξ
Ζεστή επιδερμίδα, δονούμενα αιδοία και αντιδράσεις που θυμίζουν πραγματική γυναίκα είναι τα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς sex dolls

Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά μιας νέας, πρωτοποριακής σειράς από κούκλες του σεξ, οι οποίες υπόσχονται όχι μόνο να χαρίσουν ώρες ηδονής στους κατόχους τους, αλλά και να τους «διδάξουν» τα μυστικά του έρωτα, κάνοντάς τους καλύτερους εραστές.
Οι «RealDolls», όπως ονομάζεται η νέα γενιά των sex dolls, έχουν απόλυτα ρεαλιστικά χαρακτηριστικά και προσφέρουν μια γκάμα ανώτερων δυνατοτήτων. Σύμφωνα με την εταιρεία κατασκευής τους, οι κούκλες από σιλικόνη είναι πιο εύκαμπτες από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της αγοράς, ενώ το πρόσωπό τους μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.
O ιδρυτής της εταιρείας κατασκευής Abyss Creations, Matt McMullen, είχε δηλώσει παλαιότερα ότι οι ελπίζει πως πελάτες του θα αξιοποιήσουν τη νέα σειρά σύγχρονων «ρομπότ» του σεξ για να αποκτήσουν οικειότητα με το γυναικείο σώμα και να γίνουν καλύτεροι στο κρεβάτι.
«Η συνεύρεση με ρομπότ δεν μπορεί παρά να βελτιώσει τις ικανότητές τους σε αυτόν τον τομέα. Εάν θέλεις να κρατάς περισσότερη ώρα, να γίνεις πιο επινοητικός στις στάσεις και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου στο σεξ, μια κούκλα μπορεί να σε βοηθήσει, ιδίως εάν είσαι ντροπαλός και δεν βγαίνεις συχνά ραντεβού», είχε δηλώσει ο McMullen.
Η νέα σειρά των ρεαλιστικών sex dolls περιλαμβάνει 18 γυναικεία και 2 aνδρικά μοντέλα, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από 5.800 ευρώ και φτάνουν τις 12.000. Σύμφωνα με την περιγραφή των προϊόντων που περιλαμβάνεται στον ιστότοπο, οι νέες κούκλες έχουν «απαλά χείλη και γλώσσα, μαλακά δόντια και ένα σαγόνι που ανοιγοκλείνει πολύ ρεαλιστικά».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου