26.1.17

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ - Τον γιαούρτωσαν ή όχι;

Όργιο φημών για επίθεση στον Πρετεντέρη σε bar του Κολωνακίου!


Για θερμό επεισόδιο που φέρεται ότι έγινε σε βάρος του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, την ώρα που έπινε το ποτό του σε πολυσύχναστο μπαρ του Κολωνακίου, ξέσπασε όργιο φημών, με δημοσιεύματα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου!

Σύμφωνα με όσα διαδίδονταν, μόλις τον αντίκρισε μια παρέα νεαρών στο μπαρ, φέρεται ότι κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και άρχισε να τον βρίζει και να του φωνάζει: «Πόσα πήρες από την τρόικα ρε;» Οι φήμες λένε ότι οι ευέξαπτοι νεαροί δεν περιορίστηκαν μόνο σε αυτό. Όπως … κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα και σε διάφορα sites, άρχισαν να τον σπρώχνουν και ένας από αυτούς άρπαξε από το στόμα του και το... πούρο που απολάμβανε!

Το επεισόδιο φέρεται ότι συνέβη σε μπαρ, στην οδό Τσακάλωφ, στο Κολωνάκι. Πάντως, σε επικοινωνία που είχε η εφημερίδα «Espresso» με τον υπεύθυνο του καταστήματος, εκείνος έσπευσε να διαψεύσει ότι προκλήθηκε αναστάτωση στο μαγαζί με «πρωταγωνιστές» τον κ. Πρετεντέρη και νεαρούς.

«Δεν έγινε κανένα επεισόδιο στον χώρο μας με τον Γιάννη Πρετεντέρη» είπε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος του μπαρ, αφήνοντας, ωστόσο, εμμέσως ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνέβη κάπου αλλού!

Αιχμηρό τιτίβισμα

«Βέβαια, ξέρετε ότι στην Τσακάλωφ υπάρχουν κι άλλα μαγαζιά...» είπε με νόημα. Πηγές και από το φιλικό περιβάλλον του δημοσιογράφου, με τις οποίες επικοινώνησε η «Espresso», διέψευσαν όσα δημοσιοποιήθηκαν, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Πρετεντέρης ουδέποτε έπεσε θύμα επίθεσης.
Πολλές ώρες μετά τις αναρτήσεις, στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής «Ανατροπή», στο twitter, εμφανίστηκε ένα αιχμηρό τιτίβισμα, το οποίο χαρακτήρισε «π@π@ρες όσα διακινούνται».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου