7.1.17

Έτσι έπιασαν τον επικίνδυνο παιδόφιλο των Σερρών

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του διερευνώντας καταγγελίες που είχαν γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου μέσω του facebook, ότι προσπαθούσε να αποπλανήσει ανήλικα παιδιά στην πόλη των Σερρών 

Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών παραμένει ο 60χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης και θα απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή. Την ίδια ώρα, έρχονται στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που συνελήφθη, καθώς προσπαθούσε να καλύπτει. τα ίχνη του αναζητώντας θύματα σε άλλες πόλεις και όχι στην πόλη της Θράκης όπου κατοικεί!

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του διερευνώντας καταγγελίες που είχαν γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου μέσω του facebook, ότι προσπαθούσε να αποπλανήσει ανήλικα παιδιά στην πόλη των Σερρών. Οι καταγγελίες επιβεβαιώθηκαν από τους γονείς δύο 12χρονων παιδιών σε βάρος των οποίων έκανε ασελγείς πράξεις στις 9 Δεκεμβρίου και ενός ακόμη 12χρονου που είχε ξεφύγει από τα χέρια του την ύστατη στιγμή, την ίδια ημέρα και στην ίδια περιοχή. Αν και είχαν την περιγραφή του δράστη, όμως, δεν κατάφερναν να τον εντοπίσουν.

Τη λύση έδωσε μια από τις αναρτήσεις στο Ίντερνετ, στην οποία αναφερόταν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε συλληφθεί στο παρελθόν σε άλλη πόλη για παρόμοιες υποθέσεις! Αυτή η ανάρτηση έκανε τους άνδρες της Ασφάλειας να «ξεσκονίσουν» τους φακέλους με τις συλλήψεις παιδόφιλων σε όλη τη βόρεια Ελλάδα και να ξεχωρίσουν όσους είναι εκτός φυλακής και ταίριαζαν με τις περιγραφές των θυμάτων. Έτσι, κατέληξαν στον 60χρονο και τον βρήκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο σπίτι του σε πόλη της Θράκης.

Ο ύποπτος αρνήθηκε κάθε σχέση με τις επιθέσεις εναντίον παιδιών στις Σέρρες, ωστόσο αναγκάστηκε να ομολογήσει όταν τα τρία 12χρονα παιδιά κλήθηκαν στην Ασφάλεια και τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα! Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σερρών του απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κάτω των 13 χρόνων και για απόπειρα αποπλάνησης και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ, καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο παιδόφιλος δεν δρούσε μόνο στις Σέρρες, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και συνεχίζουν την προανάκριση.

Μάλιστα, έχουν υποβάλλει αίτημα στην Εισαγγελία να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλους ανήλικους τους οποίους είχε παρασύρει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου