23.1.17

ΤΡΙΦΥΛΙΑ - ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΡΥΘΜΟΥΣ ME ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ Β ΤΟΠΙΚΗ

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ρυθμούς η ομάδα του Παντριφυλιακού Καλονερού καθώς με την εκκίνηση του β' γύρου ήδη μετρά 2 νίκες και μια ισοπαλία σε ισάριθμους αγώνες μετά την ενίσχυση με μεταγραφές των παικτών που ενισχύουν τον βασικό κορμό της ομάδας.
 
Η ομάδα του Καλονερού ηγήθηκε την Κυριακή στο γήπεδο της Κυπαρισσίας κερδίζοντας με 3-0 την Θύελλα Μερόπης ανεβάζοντας ρελαντί για τον επόμενο δυνατό αγώνα με τον Αστέρα Βαλύρας καθώς το Πρωτάθλημα της Β τοπικής διαθέτει έμπειρες ομάδες αξιώσεων με πολύ καλό επίπεδο ποδοσφαίρου. 
 
Στον 3ο αγώνα με την Μερόπη από το πρώτο ημίχρονο μετά από πλασέ του Γαλάνη ο Μητρόπουλος διαμόρφωσε το 1-0 κοντά στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ στην επανάληψη
με δυνατό σουτ στο 62ο λεπτό ο Κορακοβούνης ανέβαζε τον πίνακα της βαθμολογίας στο 2-0 και λίγο πριν το τέλος με 3-0 έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ο Βλάμης κερδίζοντας βαθμούς και εντυπώσεις μαζί τους Λαχανά, Μαδούρη, Λαπρόππουλο κι άλλους παίκτες.
 
Η Ομάδα του Καλονερού ήδη στο πλαίσιο των μεταγραφών ενισχύθηκε ξανά με τον Γιώργο Μητρόπουλο από την Εράνη Φιλιατρών, με τον Γιάννη Γαλάνη που επέστρεψε από τον Α.Ο.Κυπαρισσίας ενώ την πρώτη του εμφάνιση έκανε ο Ντάρκα ως νέος παίκτης που προπονείται ήδη για καιρό. Σύντομα θα ανακοινωθεί και η προσθήκη ενός ακόμα παίκτη έκπληξη για την ομάδα η οποία ενισχύθηκε σημαντικά.
 
 Άψογη η παρουσία του προπονητή Σάκη Διονυσόπουλου που όλη την σεζόν παραμένει στην ομάδα δημιουργώντας συνθήκες αισιοδοξίας για το μέλλον του ιστορικού σωματείου.
 
IΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου