4.1.17

ΤΟΥΡΚΙΑ - Νεαρή καλλονή «είδε» τον θάνατό της στο Reina - Η ανατριχιαστική ανάρτησή της πριν το μακελειό


Νεαρή καλλονή «είδε» τον θάνατό της στο Reina - Η ανατριχιαστική ανάρτησή της πριν το μακελειό

Μια νεαρή γυναίκα, που βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στο κλαμπ Reina, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κωνσταντινούπολη, είχε «προβλέψει» τον χαμό της με μια ανατριχιαστική ανάρτηση που έκανε στα social media προτού καν ταξιδέψει στην Τουρκία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η Rita Chami ξεψύχησε στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της Elias Wardini.
Τριάντα εννέα άτομα έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 70 άτομα τραυματίστηκαν από την επίθεση που προκάλεσε σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανάμεσά τους, και ένα ζευγάρι νέων από τον Λίβανο, οι οποίοι είχαν επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη σε ένα διάλειμμα των σπουδών τους στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Η 26χρονη Chami και ο συνομήλικος φίλος της βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη για την Πρωτοχρονιά έχοντας προηγουμένως επισκεφθεί τη Βαρκελώνη και τη χώρα μας.
Νεαρή καλλονή «είδε» τον θάνατό της στο Reina - Η ανατριχιαστική ανάρτησή της πριν το μακελειόΤα δύο νέα παιδιά λάτρευαν τα ταξίδια, όμως φαίνεται ότι ένα προειδοποιητικό «καμπανάκι» είχε σημάνει στο μυαλό της πανέμορφης Λιβανέζας πριν από την επίσκεψη στην Τουρκία.


«Ελπίζω να περάσουμε ωραία [στην Τουρκία]. Στην χειρότερη περίπτωση θα πεθάνω σε μια έκρηξη και θα πάω να βρω τη μαμά μου», είχε γράψει η νεαρή στο Facebook πριν καν φτάσει στην Κωνσταντινούπολη, θορυβημένης προφανώς από τα αλλεπάλληλα τρομοκρατικά χτυπήματα που σημειώθηκαν πέρυσι.
Νεαρή καλλονή «είδε» τον θάνατό της στο Reina - Η ανατριχιαστική ανάρτησή της πριν το μακελειόΗ Chami είχε χάσει πρόσφατα τη μητέρα της από τον καρκίνο και ταξίδευε με τον φίλο της - ο οποίος χάθηκε επίσης στην επίθεση - σε μια προσπάθεια να νιώσει καλύτερα.

Λίγες ώρες προτού οι δύο νέοι βρουν τραγικό θάνατο, ο Elias Wardini είχε δημοσιεύσει στο Instagram του μια φωτογραφία με την αγαπημένη του από μια χιονισμένη πλατεία της πόλης που έμελλε να γίνει ο τελευταίος σταθμός, όχι μόνο του ταξιδιού τους αλλά και της τραγικά σύντομης ζωής τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου